Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לא קונים אותם, הייתה חזרה אליהם לפני קצת יותר מ 10 שנים שנים כאשר הגיעו רכבי מיני זולים, אני אף רכשתי פנדה ידנית. אבל הטרנד הזה נגמר לצערי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הידניות ? רחוק מזה...

לדוגמה, VM UK מציעה רק בפולו 4 אפשרויות ידניות מתוך 8 אופציות אפשריות

Skoda UK מגדילה ומציעה 8 ידניות מתוך 15 אפשרויות כולל עם המנועים החזקים יותר ואני מניח שיש עוד לא מעט יצרנים שמוכרים מכוניות עממיות עם גיר ידני באירופה

פורסם

אני מתכוון בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

@winner כדאי שתתעדכן. מאז 2008 הסויפט עבר 3 דורות, כאשר זה של 2011 הוא דגם חדש לגמרי מצמיג ועד אנטנה, ומדובר בדגם מוצלח, גם אם לא המהיר בעיר. לא טרחתי להתעמק בשני הדורות הבארים, עד שנפתח השרשור הנוכחי. אגב, בזמנו. היו לו 5 כוכבי EuroNCAP. מה שמצטייר כאן הוא שהגרסה האחרונה (וכנראה גם זו של 2017) לא מוצלחת.

חוץ מזה, היבואן הישראלי אחר בהכנסת מערכות עזר לנהיגה והסתפק במובילאיי בעוד שיבואנים אחרים ציידו רכבים במיטב הגאדג׳טים הבטיחותיים כבר מרמת הכניסה.

צודק, פחות התעניינתי בסויפט, בפעם האחרוני שבדקתי, המוכר באולם התצוגה התגאה בזה שהסויפט מיוצרת ביפן ושיש גם גיר ידני, עדיין, תא המטען הקטנטן שלה פסל אותה עבורי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, winner כתב:

כל הידניות ? רחוק מזה...

Skoda UK מגדילה ומציעה 8 ידניות מתוך 15 אפשרויות כולל עם המנועים החזקים יותר ואני מניח שיש עוד לא מעט יצרנים שמוכרים מכוניות עממיות עם גיר ידני באירופה

זה נחמד מאוד אבל מה זה עוזר לנו פה בארץ הקודש? 😁

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

זה נחמד מאוד אבל מה זה עוזר לנו פה בארץ הקודש? 😁

רק לכאב לב ☹️

אפילו במולדת הגיר הפלנטרי, עוד אפשר לקנות רכב עם גיר ידני וגם שם, לצד מפלצות חורכות צמיגים, יש גם דגמים עממיים (בקנ"מ שלהם כמובן...)

פורסם
בתאריך 1.8.2024 בשעה 08:15, MadCat_LE כתב:

בנוסף מהלך המתלים אפסי והם נסגרים על כל תיקון או באמפר בכביש.

אני עד עכשיו בהלם מהמתלים הגרועים של הרכב הזה.
שוב מדובר על הדור היוצא, אולי הדור החדש הוא מהפכה, אבל זה לא מצטייר ממבחני הרכב שקראתי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

הסוויפט כרכב אמין להגיע מ־A ל־B בסדר.

המערכת הפסאודו־היברידית בסדר (למי שמבין מה זה באמת)

מה שלא בסדר מבחינתי זה המחיר השערוריתי. היא לא "שווה" יותר מ־90K בטח לא 127K מחיר המחירון שלה.

לפני שעתיים, winner כתב:

המוכר באולם התצוגה התגאה בזה שהסויפט מיוצרת ביפן

זה בגלל שיש עוד הרבה קונים שמאמינים לאגדות כמו זאת:

לפני שעתיים, winner כתב:

כל הידניות ? רחוק מזה...

שוק הרכבים עם הגה ימני, ובפרט השוק באנגליה, שונה מאד מבחינת היצע הדגמים ומחירם משוק ההגה השמאלי, וכמעט אי אפשר ללמוד כלום ממנו על זמינות ומחירי הדגמים, בפרט בארץ.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 3 שעות, borsood כתב:

הסוויפט כרכב אמין להגיע מ־A ל־B בסדר.

המערכת הפסאודו־היברידית בסדר (למי שמבין מה זה באמת)

מה שלא בסדר מבחינתי זה המחיר השערוריתי. היא לא "שווה" יותר מ־90K בטח לא 127K מחיר המחירון שלה.

זה בגלל שיש עוד הרבה קונים שמאמינים לאגדות כמו זאת:

שוק הרכבים עם הגה ימני, ובפרט השוק באנגליה, שונה מאד מבחינת היצע הדגמים ומחירם משוק ההגה השמאלי, וכמעט אי אפשר ללמוד כלום ממנו על זמינות ומחירי הדגמים, בפרט בארץ.

בקפריסין נתקלתי ברכבים שלא נמכרים באירופה ויובאו מיפן.

בבריטניה למיטב ידיעתי יש גם ייבוא של דגמים מיפן ואוסטרליה, אבל בהיקף נמוך יותר.

בביקור האחרון שלי באפריל בלונדון נתקלתי בשיקוץ מיוחד.

פאסאט בדגם האמריקאי עם הגה בצד ה"נכון" ולוחיות אוקראיניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...