Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

כנראה שיהיו פחות קונים.

אני מהמר שלא יהיו פחות קונים.

זה מותג של לקוחות חוזרים שלא מעניין אותם כלום חוץ מזה שהרכב יניע ויסע.
הם לא יבדקו שום רכב אחר כי רכבים אחרים התייקרו גם כן אז באופן יחסי גם אם סוזוקי התייקרה מעט - אז היום הם אולי ישלמו מה שהם ישלמו בסיאט או רנו, אבל הם ישכנעו את עצמם שזה מותג שהם מכירים והוא לא מתקלקל ויש להם ניסיון של 40 שנה איתו וסביר להניח שרק אם תאיים עליהם בכריתת ביצה או יד או רגל, הם ישקלו סיאט או רנו.
מכה קטנה בכנף, וגם זה בלחץ.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כמו שאיציק אומר. יש אנשים. שעוברים מסוזוקי לסוזוקי. אני אחד מהם.

התחלתי אם סוזוקי סוויפט 1987. יד חמישית. נבלה שהכילה אותי מרורים.

אז ההורים קנו לי מרוטי 1. שנת 1999. ידנית. אחרי זה. עברתי לאיגניס דור ראשון. 2003.

אחרי זה. החלטתי לשנות. אז עברתי ל i10 דור 1.1. 2011. קללתי תיום הזה. הייתה לימונית.

אז חזרתי לסוזוקי. אלטו 2012 ידנית.. 

סוזוקי זה רכב בלי חידושים. משעמם. כמו היפנים שזונחים דיסקטים. לאחרונה.

מאכזב  שקיבלו שלוש כוכבים. גם חושב שהגזימו אם המחיר.

אבל זה נהפך כמו הזיהום אויר. שמגיעים למקסימום היכולת. ככה התוצאה.

זאת דעתי.

עוד דבר. זה אחד היצרנים. שלא שתפו פעולה בחרם הערבי. שהיה על ישראל.

גם סוברו. לא השתתפו בחרם הערבי.

טויוטה. ומזדה. ויונדאי לא מכרו לנו רכבים. עד שנת 1992 או 1994. לא זוכר בדיוק.

גם מיצובושי החרימה אותנו הרכבים הראשונים. הגיעו בשנת 1988. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 9 שעות, איציק נ. כתב:

הם ישכנעו את עצמם שזה מותג שהם מכירים והוא לא מתקלקל ויש להם ניסיון של 40 שנה איתו וסביר להניח שרק אם תאיים עליהם בכריתת ביצה או יד או רגל, הם ישקלו סיאט או רנו.

רק דבר אחד פספסת. הם לא צריכים לשכנע את עצמם שהוא לא התקלקל להם 40 שנה. הם יודעים שהןא לא התקלקל להם 40 שנה.

תדמית האמינות של סוזוקי אינה סתם

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

רק דבר אחד פספסת. הם לא צריכים לשכנע את עצמם שהוא לא התקלקל להם 40 שנה. הם יודעים שהןא לא התקלקל להם 40 שנה.

יש ויש, תלוי איך מסתכלים על זה.

ל @Buki יש סטרטר ארוך בויטרה 1.6 2016 שהוא טרם חזר לעדכן אם זה מזרקים דולפים או משאבת דלק.

בעולם תמיד תמצא דיווחים על תקלות שכיחות. זה שהאוטו איכשהו מניע ונוסע זה לא אומר שאין תקלות, השאלה היא כמה אתה יכול להתעלם מהן והאם זה פוגע במשהו אחר.

גם טרקטור בלי חימום ובלי מזגן יחרוש את השדה בקיץ ובחורף - השאלה היא האם אתה בתור המפעיל מעדיף שהטרקטור ימות אחריך או לפניך בתמורה לכך שתהיה לך איכות חיים ברמה אחרת.

איציק

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן סוזוקי לא מספקים איכות נהיגה ורכב כמו חלק מהמתחרים.

אבל להשוות לטרקטור זה מוגזם לגמרי.

יש הרבה אנשים שמבחינתם ההבדל בין חווית הנהיגה ב 3008 של פיזו לקרוסאובר של סוזןקי זניח עד לא קיים. 

הם פשוט לא אוהבים תקלות ברכב וקונים בהנאה סוזוקי.

פורסם
לפני 29 דקות, razi_pazi כתב:

הם פשוט לא אוהבים תקלות ברכב וקונים בהנאה סוזוקי.

הדוגמא עם הטרקטור היתה מטאפורה, לא השוואה.

אתה מדבר על "איכות נהיגה" - אני מדבר על דברים בסיסיים כמו נוחות נסיעה, בידוד רעשים...איכות נהיגה זה בונוס.

צר לי על אותם אנשים שאין להם את היכולת התחושתית להבין את ההבדלים.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבנתי שזו מטאפורה. אבל עדיין לקחת את זה רחוק. 

נכון שסוזוקי יותר רועשים ופחות נוחים. אבל הפערים לא דרמטיים. ועבור הקהל של המותג פחות חשובים ממה שזה חשוב לך.

למה צר לך עליהם? הפוך. הם ברי המזל שבזכות כך שזה לא מעניין אותם זוכים ברכב אמין.

נניח מזרון:

יש מי שמזרון פשוט ב 1000 שח יהיה לו נוח. ויש מי שיהיה לו נוח רק על מזרון שעולה 6,000 שח.

לפי ההגיון שלך מי שנאלץ לקנות ב 6000 הוא בר המזל. וצר לך על מי שנוח לו על מזרון ב 1000....

• אהבתי 3
פורסם
לפני 43 דקות, razi_pazi כתב:

נניח מזרון:

יש מי שמזרון פשוט ב 1000 שח יהיה לו נוח. ויש מי שיהיה לו נוח רק על מזרון שעולה 6,000 שח.

לפי ההגיון שלך מי שנאלץ לקנות ב 6000 הוא בר המזל. וצר לך על מי שנוח לו על מזרון ב 1000....

יש דברים שהם יותר אבסלוטיים וניתן למדוד אותם (גם במזרנים, אגב) ויש דברים שהם הרבה פחות אבסלוטיים (יותר על הספקטרום התחושתי, וגם הוא אינדבידואלי). רעש ושיכוך אפשר למדוד גם אבסלוטית וגם תחושתית.

ניתן לקבל אומדן אמיתי רק אחרי שמתנסים לאורך זמן מסויים בכל אחת מהאופציות.

הרבה אנשים שישנים על מזרן של 1000 שח וטוענים שהוא פצצה ונוח, מרגישים פתאום אחרת לגמרי (לטובה) על מזרן של 6000שח כשהם מגיעים לבית מלון.

ההגבלה ל"משהו נוח" היא גם פסיכולוגית ("אני יודע שהנוחות של הרכב שלי נחשבת למחורבנת אבל לי נוח") - זה משתנה ברגע שמכירים משהו טוב יותר.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נוחות זה דבר סובייקטיבי, ולכן קשה לבקר תחושות.

חבר שמחזיק ויטארה 2020 ביקר אותי מידי פעם על הרכישות שעשיתי, לטעמו בויטארה 1.0 יש כל מה שצריך. לפני שנה הוא רכש ממני את הספורטאז׳ פרימיום 2019, כי ראה שאני מקפיד על שמירת הרכב ושגרת הטיפולים (שהוא אגב די מזניח, ומחפש את הזול ביותר, ברכבים שלו ומשפחתו) , מאז הוא נוהג רק בקיה והויטארה משמש את אישתו בנסיעות עירוניות קצרות.

הוא ״מתנצל״ בכל פעם שאנחנו נפגשים שהוא לא ידע להעריך את מה שהקיה נותן בהשוואה לויטארה שלו.

אבל כמו שאמרתי, הערכה סובייקטיבית. אפילו המולטימדיה של שרמן בסוזוקי פתאום נראית ונשמעת לו חלשה פתאום. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

יש דברים שהם יותר אבסלוטיים וניתן למדוד אותם (גם במזרנים, אגב) ויש דברים שהם הרבה פחות אבסלוטיים (יותר על הספקטרום התחושתי, וגם הוא אינדבידואלי). רעש ושיכוך אפשר למדוד גם אבסלוטית וגם תחושתית.

ניתן לקבל אומדן אמיתי רק אחרי שמתנסים לאורך זמן מסויים בכל אחת מהאופציות.

הרבה אנשים שישנים על מזרן של 1000 שח וטוענים שהוא פצצה ונוח, מרגישים פתאום אחרת לגמרי (לטובה) על מזרן של 6000שח כשהם מגיעים לבית מלון.

ההגבלה ל"משהו נוח" היא גם פסיכולוגית ("אני יודע שהנוחות של הרכב שלי נחשבת למחורבנת אבל לי נוח") - זה משתנה ברגע שמכירים משהו טוב יותר.

יש מי שיותר חשוב לו רכב טוב. יש מי שיותר חשוב לו רכב אמין. בהנחה שצריך לבחור בין השניים.

אני לא אומר שהקהל של סוזוקי צודק והאחרים טועים. אתה לעומת זאת משוכנע שהקהל של סוזוקי טועה כי לא ראה עוד את האור.

לא אמרתי שאי אפשר למדוד שיכוך ורעש. בודאי שאפשר. אפשר גם למדוד התייצבות במוסך.

בסוף כל אחד עושה את ההחלטה שטובה עבורו.

רק שאתה חושב שאתה יודע גם מה טוב עבור הקהל של סוזוקי וצר לך עליהם. כאילו הם איזה עדר של מטומטמים שצריכים שתראה להם את האור. וזו הבעיה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 22 שעות, razi_pazi כתב:

כניראה שפיספסת את הכתבות על התביעה הייצוגית בגיר של הקרוסאובר והבלאנו. או ש"עיתונאי רכב" לא מיהרו לפרסם פשוט...

פורסם
לפני 5 שעות, razi_pazi כתב:

בסוף כל אחד עושה את ההחלטה שטובה עבורו.

רק שאתה חושב שאתה יודע גם מה טוב עבור הקהל של סוזוקי וצר לך עליהם. כאילו הם איזה עדר של מטומטמים שצריכים שתראה להם את האור. וזו הבעיה.

אני לא חושב שהם עדר של מטומטמים, ממש לא.

אני חושב שהם עדר שעדיין לא התנסה מספיק במה שיש לאחרים להציע, ועל זה צר לי עליהם... הרי בסופו של יום האפשרויות פרושות בפניהם וסוזוקי היא לא מרכבת האלים האולטימטיבית גם לחסכנים שמחפשים *רק* אמינות. גם כאן אגב, אפילו לסוזוקי, קורה שיש פאשלות סידרתיות.

המגוון היום הוא עצום. יש הרבה כלי רכב שיתנו להם (אפילו) *קצת* יותר מבלי לשלם במחיר אמינות, ועדיין הם לא בוחרים להתקדם. חבל. 

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 10 שעות, itamarg כתב:

כניראה שפיספסת את הכתבות על התביעה הייצוגית בגיר של הקרוסאובר והבלאנו. או ש"עיתונאי רכב" לא מיהרו לפרסם פשוט...

כל חברה נופלת לפעמים. יש כאלו שנופלות פחות

פורסם

אני תמיד לא אוהב שלוקחים את הציון של ncap וישר פוסלים ואומרים שהאוטו צריך להיות לעולם שלישי. אם הסוזוקי הזאת היתה יוצאת לשוק ב2020 אז הציון ריסוק שלה (מערכות אקטיביות לא מעניין אותי) היה פתאום גבוה באחוזים והיתה מקבלת 5 כוכבים שלמים ויפים? או שהם לקחו מהדגם הקודם דברים טובים והורידו אותם כדי לחסוך עלויות? 

אני באמת שלא יודע, שואל. אבל אני מניח שלא רק שלא הורידו את הבטיחות הפיזית של האוטו אלא הוסיפו חיזוקים. 

אז האם זה אוטו מסוכן שלא ברור למה שמישהו יגע בו עם מקל? כבר 10 שנים שאני לא מבין מה הקטע עם המבחני בטיחות ומתעלם מהם לגמרי. לא השתנה כלום מאז 2010 זה רק נהיה מגוכח. 2 נקודות על צפצפות ומערכות שמכבים לפני כל נסיעה.. 

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...