Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

זוג צעיר בשנות ה-30 עם 3 ילדים ובקרוב מגיע אחד נוסף. מעוניינים לקנות מיצובישי אאוטלנדר באיזור ה100K.

בקנייה הרכב הקודם ממגרש מכוניות, יודנאי I30 2011, נכוותי קשות. אחרי שנה הייתי צריך לבצע החלפת ראש מנוע ולמכור בהפסד של כמעט 30K. בעל המוסך אמר לי מפורשות שעבדו עלי. החלפתי למאזדה 3 שנת 2008 מדהימה שלא מאכזבת אותנו מיום רכישתה.

אני מנסה להבין איך להימנע ממצב כזה בעתיד. אני לא מקצוען, ואין לי כוונה/יכולת להיות כזה. קנייה ממגרש מכוניות - ירדה מהפרק.

חשבתי לקנות רכב מליסינג, האם זה יוריד את הסיכוי שאכווה פעם נוספת? קראתי חלק מהמדריכים, אשמח מאוד להכוונה. 

שאלה נוספת - האם כל רכב מיצובישי אאוטלנדר 2021 בהכרח אחרי ה"מתיחת פנים" של הדגם? או שזה תלוי מתי הוא עלה לכביש וכו'? האם שווה את הפער במחיר?  

פורסם

לא חושב שבתקציב שלך יכנס הדגם החדש
סה"כ מדובר ברכב אמין, חשוב שיטופל בזמן
יש להחליף שמן גיר כל 80 אלף ק"מ או 4 שנים ומצתים כל 5 שנים ולא יותר מ 100 אלף ק"מ
בדוק שהנ"ל בוצע
רכבים מליסינג... מטופלים ברמה הירודה ביותר, הייתי נמנע
יש בפורום לא מעט מדריכים לקניית רכב יד 2 ואם אתה לא מבין יש את המשתמש הלוחש לסוסים שזה מקצועו
עדיף לך לשלם כמה שקלים ולל לו לעשות את העבודה בשבילך

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצטרף להמלצות להיעזר בשירותים הטובים של הלוחש. זו הדרך היחידה כמעט להימנע מפעילות כמו שתיאר פותש, אלא אם כן אתה שולט בתחום

• אהבתי 1
פורסם

האאוטלנדר שיצא ב 2021 זה דגם חדש לחלוטין, לא מתיחת פנים. הדגם החדש עולה על היוצא בכל פרמטר, אבל כנראה לא ייכנס בתקציב.

אופציה נוספת ״ללכת על בטוח״ במחיר קצת יותר גבוה זה כלמוביל טרייד, היבואנים של מיצובישי, הם מוכרים מכוניות משומשות שהם מקבלים בטרייד אין, עם היסטוריית טיפולים, במחיר קצת יותר גבוה מאשר לקנות מפרטי, אבל יותר נוחות ויותר ראש שקט. ועדיין בקנייה בסכום כזה אני אישית הייתי לקוח את הרכב לבדיקה במכון או במוסך שאני סומך עליו.
קניתי בעבר רכבים מטרייד אין רשמי של יבואן , לקחתי לבדיקה, שילמתי עוד 500 ש״ח כדי להיות שקט ובטוח ב 100%.

פורסם

הטרייד של מיצובישי יקר.
בהפרש הזה בעל מקצוע ימצא לו דיל טוב יותר

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מציע לך לבצע חיפוש ביד 2 לפי:

1) לא ממגרש

2) תחפש יד 1

3) לא יותר מ 60 אלף קילומטר

4) לא לחפש מציאות, תחפש רכב שמור ותשלם אפילו קצת מעל המחירון אם הרכב במצב מעולה

5) אחרי שמצאתה רכב שעונה להגדרות הללו ודיברתה עם הבן אדם  ואין סיפורים שהרכב שיך ל:סבתא, סבא, דוד ..., תבדוק את המדריך לקניית רכב יד 2 ותעבוד לפי מה שכתוב.

בשיטה הזו אתה תפספס אולי "מציאות" אבל סיכוי מאד גבוה שתמצא רכב טוב ומהר מאד.

טסלה 3 2022

פורסם

האוטלנדר החדש מבוסס על ניסאן רוג אם אני זוכר נכון.

המנוע -2.5  גם הוא של ניסאן וכך גם הגיר הרציף, יצא לי לנהוג בו, התחושה נעימה, המנוע הקודם מרגיש רזה מאוד בהשוואה.

פנים הרכב מרגיש מצויין וניכר שעשו קפיצת מדרגה.

הדור היוצא עבר מתיחת פנים באמצע 2018 נוספו לו יציאת מזגן לשורה השנייה ומערכות בטיחות אוטונומיות כגון, בלימה והתרעת סטייה מנתיב...

הרכב עצמו מציג אמינות גבוהה לאור היותו בעל מכלולים פשוטים, כפי שציינו ההמלצה היא החלפת שמן גיר בכל 80 אלף ק''מ

פורסם
בתאריך 30.6.2024 בשעה 12:08, סולל הדרך כתב:

לא חושב שבתקציב שלך יכנס הדגם החדש
סה"כ מדובר ברכב אמין, חשוב שיטופל בזמן
יש להחליף שמן גיר כל 80 אלף ק"מ או 4 שנים ומצתים כל 5 שנים ולא יותר מ 100 אלף ק"מ
בדוק שהנ"ל בוצע
רכבים מליסינג... מטופלים ברמה הירודה ביותר, הייתי נמנע
יש בפורום לא מעט מדריכים לקניית רכב יד 2 ואם אתה לא מבין יש את המשתמש הלוחש לסוסים שזה מקצועו
עדיף לך לשלם כמה שקלים ולל לו לעשות את העבודה בשבילך

מדובר ב"הלוחש למכוניות"? לא מצאתי משתמש בשם "הלוחש לסוסים", יש כל מיני לוחשים אחרים אבל זה נראה הכי רציני.

• תוכן חדש...