Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש לקנות רכב נוסף לבית. 

חשבתי לקנות רכב בינוני. חשבתי בכיוון של  פורד פיאסטה סיאב איביזה או פולקסווגן גולף שנתונים 2012-15. אשמח לשמוע איך הרכבים האלה מבחינת אמינות, נוחות, עלות טיפולים ואחזקה.

יש צד שאולי אני חושב לקנות טויטה קורולה או הונדה סיוויק אבל אז זה בשנתונים יותר ישנים אבל הם רכבים אמינים .

אשמח להמלצות

פורסם

לא הייתי ממליץ להחזיק גולף/איביזה משנתונים כאלו.

לא הייתי רוצה להיות בעלים של רכבים אלו כשהם מתיישנים. השילוב של גיר רובוטי (בחלק מגרסאותיו) ומנוע הטורבו זה לא להיט.

עדיף משהו ללא טורבו וגיר רובוטי. אכן קורולה וסיוויק יהיו ישנות יותר. הן מבוקשות, במידה מסויימת מסיבה טובה.

חפש משהו אחר עם גיר אוטומטי רגיל וללא טורבו. ככלל סוזוקי כיוון שאני אוהב להמליץ עליו. 

פורסם

הגרמניות מציעות זריזות אבל הגיר פחות אמין.

עד כמה ביצועים חשובים לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש יפניות או קוראניות פחות מבוקשות:

קיה פורטה

מיצובשי לנסר

סובארו אימפזה

ניסאן נוט 

גם סופר מיני כמו יונדאי i20, מאזדה 2 או קיה רעו מתאימות לדרישותיך

פורסם
לפני 13 שעות, shayperetz כתב:

שלום אני מחפש לקנות רכב נוסף לבית. 

חשבתי לקנות רכב בינוני. חשבתי בכיוון של  פורד פיאסטה סיאב איביזה או פולקסווגן גולף שנתונים 2012-15. אשמח לשמוע איך הרכבים האלה מבחינת אמינות, נוחות, עלות טיפולים ואחזקה.

יש צד שאולי אני חושב לקנות טויטה קורולה או הונדה סיוויק אבל אז זה בשנתונים יותר ישנים אבל הם רכבים אמינים .

אשמח להמלצות

לפני 13 שעות, razi_pazi כתב:

לא הייתי ממליץ להחזיק גולף/איביזה משנתונים כאלו.

לא הייתי רוצה להיות בעלים של רכבים אלו כשהם מתיישנים. השילוב של גיר רובוטי (בחלק מגרסאותיו) ומנוע הטורבו זה לא להיט.

עדיף משהו ללא טורבו וגיר רובוטי. אכן קורולה וסיוויק יהיו ישנות יותר. הן מבוקשות, במידה מסויימת מסיבה טובה.

חפש משהו אחר עם גיר אוטומטי רגיל וללא טורבו. ככלל סוזוקי כיוון שאני אוהב להמליץ עליו. 

ואיך הגיר האוטומטי של הגולף והאיביזה?

לפני 6 שעות, yulianx כתב:

הגרמניות מציעות זריזות אבל הגיר פחות אמין.

עד כמה ביצועים חשובים לך?

לא חשוב, מחפש בעיקר אמינות ואחזקה לא יקרה מדי. 

פורסם

הגיר האוטומטי של גולף ואיביזה זה גיר רובוטי.

אם ביצועים זה לא קריטי, אפשר לבדוק סוזוקי סוויפט למשל, קיה ריו שתהיה מרווחת יותר, יונדאי i20, הקוריאניות הללו לא זריזות או חסכוניות אבל נחשבות לדי אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 58 דקות, shayperetz כתב:

ואיך הגיר האוטומטי של הגולף והאיביזה?

רובוטי זה סוג של גיר אוטומטי. לדעתי אין להן גרסאות שאינן רובוטיות. פעם היו אבל לדעתי בשנתונים הללו הכל שם זה רובוטי (או ידני פה ושם)

פורסם

מה המטרה של הרכב שני הזה ?

כמה קילומטרים צפוי לעשות בשנה ?

כמו שכבר הציעו לך לרכוש גרמניה מתיישנת עם טורבו בשילוב של גיר רובוטי, בטח מהשנתונים האלו והנטייה של המנועים הספציפיים האלו לצרוך קצת שמן זה לא מתכון לשקט נפשי.

אם מדובר על כלי שצפוי לעשות 5000 ק"מ בשנה אז גם ההבדלים המינוריים של צריכת דלק בין רכבים כבר לא אמורה להשפיע.

אני הייתי הולך על סיוויק 1.8 ליטר דגם האצבק, מדובר על רכב עם שילוב מנוע גיר מאוד מוצלחים ובלי מחלות ידועות כל עוד טיפלו בו יפה.

אופציה אחרת היא סוזוקי קרוסאובר בגרסה האטמוספרית (לא המנוע 1.4 טורבו), או יונדאי I30 מתחת לשנת 2015 עם הגיר הפלנטרי. החל מ2016 נכנסו כבר כלים עם גיר רובוטי דו מצמדי, אמנם מדובר בגיר מוצלח מבחינת אמינות אבל החלפת קלאצים (בלאי טבעי) יקרה יותר מאשר אצל המתחרות הגרמניות.

פורסם

הייתי שוקל גם i30. יותר גדולה מi20. בשנתונים המוקדמים (אאלט עד 2014) גיר אוטומטי רגיל (פלנטרי) ומנוע אטמוספרי. 

מחזיקים כזאת במשפחה. אמינה מאוד ונוחה לנהיגה. 

יש גם דגם סטיישן, ואז כשצריך מפעם לפעם להוביל דברים - נוח מאוד. 

• תוכן חדש...