Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VOLVO 940 VS. VOLVO 960

volvo 240
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אממ אז ככה.. דוד שלי מעוניין לקנות וולבו.. הוא מתלבט עכשיו בין 940 2300 GLE, ל960 3000...

אז ככה, ידוע לי שה960 הרבה יותר יוקרתית ומפנקת.. אבל גם יותר יקרה יחסית, אך כמובן שהכל יחסי, ראיתי ששנת 96 נמכרת בסביבות 50000.. יחסית מעט לדעתי יחסית למה שהיא נותנת.. לעומת זאת ה940 מבוססת לפי מה שאני יודע על ה240 ( כמו שלי :-) ).. ואנחנו מרוצים ממנה עד הגג.. אז חשבתי שהיא תהיה אמינה...

מה שחשוב בעיניו זה אמינות, בטיחות (מי אמר וולבו? :-D ), וזהו בעיקרון...

יש לציין שעשיתי חיפוש אך לא מצאתי מידע על ה960 וגם על ה940 בקושי..

הייתי רוצה לשמוע דעות בעד ונגד ותקלות אם יש אופייניות...,

תודה לעונים מראש!!

פורסם

ללא ספק - 960.

יש 3000 ויש גם 2.5.

הוולבו האמיתית האחרונה - הנעה אחורית.

בעיתון אוטו בזמנו כתבו: "מנוע רץ - גיר נמרץ" (והם לא היו צינים)8)

מבחינת אמינות יחסית ל-940 אין הבדל מהותי.

כל מה שקשור לחשמל ואיכות הרכבה דומה מאד, ה-960 מאובזרת ומורכבת יותר ולכן גם צפויה ליותר תקלות. אבל זה נכון לכל גרסה מאובזרת ביחס לפחות מאובזרת.

מנועים אמינים (במיוחד ה-2.5).

גיר אירופאי טיפוסי שצריך לבדוק בשבע עיניים ויכול להחזיק שעתיים (אבל ב-940 זה ממש אותו דבר).

בכל מקרה - לקנות רק עם ריפודי עור (סאן-רוף וכו') ולא להתפשר.

אם קשה למכור 960, אז בלי ריפודי עור זה משימה בלתי אפשרית נקודה.

בהצלחה

HFturbo

פורסם

גירסת ה-2.5 מאובזרת די בקמצנות, ולכן אם קונים 960 עדיף ללכת על גירסת ה-3 ליטר.

ה-960 תהיה הרבה יותר יקרה לאחזקה מה-940, היא צורכת הרבה יותר דלק - אך הביצועים שלה טובים יותר והמנוע נעים יותר. (ומובן כפי שכבר אמרת - האבזור נדיב יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה-960 תהיה הרבה יותר יקרה לאחזקה מה-940, היא צורכת הרבה יותר דלק - אך הביצועים שלה טובים יותר והמנוע נעים יותר. (ומובן כפי שכבר אמרת - האבזור נדיב יותר)

אלוהים ישמור!!!

כמה הרבה יותר דלק מ-940 כבר אפשר לצרוך?! היא בעצמה משאבה לא קטנה.

מניסיון של כמה חברים עם כל מיני 940 מכל השנים והמנועים.

רכבים דיי אמינים, אבל לעת זקנה מחשב הרכב ושאר אלקטרוניקה מתחילים לעשות כל מיני בעיות לא כ"כ זולות לתיקון.

לשים לב לדיסקים של ברקס עם נטיה להתעוותות.

בעיות עם גיר לא היו לאף אחד, וגם לי יש ב240 שלי גיר מ940 כבר שנה וחצי בנתיים ללא בעיות.

פורסם
בעיות עם גיר לא היו לאף אחד, וגם לי יש ב240 שלי גיר מ940 כבר שנה וחצי בנתיים ללא בעיות.

דילטנטיות יש בכל מקום כנראה...

מעניין עם איזה רווח בר-סמך עשית את "הסקר" כשיש בו תצפית אחת על פני שנה וחצי.

HFturbo

פורסם

לבחור שמחפש וולו. להורי יש כבר שמונה שנים 940 2300 GLE. כלום. מערכות חשמל/מיזוג/סלון מקוריות לגמרי [אבא יקה אמנם מנגב האוטו מלחות בבוקר].האוטו עבר תקלה אחת רצינית והיא שבר בפין שמחזיק את הפולי של הגל זיזים אל הגל [שגם] דבר שגרם לאוטו להיות עגלה רצינית בגלל תיזמון שסתומים בלתי אפשרי אך חשוב לציין ששום נזק לא נגרם למנוע- דבר נדיר ביותר שכן ברכבים אחרים הבוכנות היו אומרות יפה שלום לשסתומים והנזק היה נאמד באלפים. בוולבו זה נגמר ב 400 ש"ח למכונאי.מעבר לזה ולסיום:האוטו הכי נוח שיש,כבד,עושה 1:10 בדלק בנהיגה רגילה.אמין אמין אמין.תהנו

פורסם

אלוהים ישמור!!!

כמה הרבה יותר דלק מ-940 כבר אפשר לצרוך?! היא בעצמה משאבה לא קטנה.

תתפלא - אפשר.

כשלי היתה 940 היא צרכה בין 8 ל-10 ק"מ לליטר.

ה-960 עושה 8 ק"מ בנסיעה בקו ישר לאילת, בימים כתיקונם אין לבנות על יותר מ-6 ק"מ לליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...