Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג סולארי לבית

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, redroze כתב:

4. אשמח אם תוכל להרחיב. אני רואה באחת ההצעות שרשום שהם מתחייבים לפאנלים TEIR1 בהספק 620w של תדיראן.

אין לי הבנה בטכנולוגיה אבל כן יודע להגיד שהטכנולוגיה השתפרה עם השנים. יעני הגודל והנצילות של הלוחות פר מטראז' השתפר מאוד.

מעבר למה שכתבתי זה יהיה לחטוא בעניין, כי אני לא מבין כל כך בזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן אחרי כחצי שנה של שימוש.

התלבטתי בין 4 חברות ש-3 מתוכם מאוד גדולות ומוכרות בתחום. המחיר של כולם היה פחות או יו.ר אותו דבר.

לבסוף התקדמתי עם חברת וולטה כי החוזה שלהם היה הכי פשוט, לא כלל סעיפי כסת"ח והם מתחייבים קדימה על המחיר של ביקור טכנאי במידת הצורך.

המערכת היא של סולראדג עם אופטימייזרים, זה קצת מיותר לגג שטוח ללא הצללות אבל אני רואה שבמהלך היום יש הבדלים בתפוקה של הפאנלים השונים אז זה עוזר.

לקחתי מערכת אגירה עם סוללה אחת (זה המינימום) בגלל שלא היה תקציב ליותר. בעתיד אשדרג למקסימום (4 סוללות). הסוללה בקיבולת של כ-5 קילוואט.

בחודשי הקיץ היא מצליחה בקושי רב להחזיק עד 2-3 לפנות בוקר.

בימים שהיינו בחו"ל היא כן הצליחה להחזיק את הבית על אפס צריכה מחח"י.

עכשיו בסתיו בגלל שמחשיך מוקדם אז כבר באזור 11-12 הבטריה מתרוקנת.

עברנו עכשיו גם למסלול מוזל באלקטרה פאוור בין השעות 11 בלילה ל-7 בבוקר.

תכנתתי את עמדת הטעינה שתטעין רק בין 12 בלילה לשש בבוקר.

התהליך מול וולטה היה מהיר ויעיל מאוד. לקח להם 3 ימים להתקין את המערכת. לאחר מכן עוד 2 ביקורים של בקרת איכות וביקורת.

קבלתי כבר כמה תשלומים מחברת חשמל וזה תענוג להפוך את היוצרות אחרי 20 שנה שאני משלם להם, עכשיו הם משלמים לי.

דוגמא של גרף צריכה בסתיו.jpg

דוגמא של גרף צריכה כשאין משהו בבית.jpg

דוגמא של גרף צריכה בקיץ.jpg

• אהבתי 2

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא לגמרי הבנתי כי עושה הרושם שאתה מחובר ל SolarEdge...

בכל מקרה עניין האופטימייזרים מייעל לא רק הצללית אלא גם לכלוך או ירידת יעילות או מוות של ת"א בודד. בטווח הארוך זה משתלם בלי קשר שיש 20 שנה אחריות על האופטימייזרים. גם הממרים של סולאראדג בעיקר התלת פאזי הם מאוד איכותיים השרות של סולאראדג הוא ברמה גבוהה. הייתי שם מנהל באחת הקבוצות אז אני מכיר טוב את התחום והחברה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המתקין הוא וולטה אבל כל הציוד והרכיבים הם של סולראדג'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...