Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחמם מים - גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

התחלתי לחשוב על התקנת מחמם מים - גז בבית.

כולם ממליצים על מערכת של "רינאי" שהיא יקרה מאוד ולא ברור לי יתרונה על גבי המתחרות.

אשמח לתובנות בנושא.

בעיקרון מדובר על בית פרטי, המערכת תותקן חיצונית, בלוני גז חיצוניים, ספיקה 20 ליטר שעה

תודה

פורסם

אני לא יודע אם מערכות כאלה מותאמות לעבוד עם בלונים. אבל בהנחה שכן -

רינהאי היא יצרן אחד מיני כמה שמשווקים כאן.

המערכות שלהן נחשבות לאמינות.
הפער במחירים בין המערכות של החברות הגדולות הוא מאוד זניח. בטח לאורך מספר שנות שימוש.

פורסם

בעיני מחמם מים בגז זו אחת ההגדרות לאיכות חיים. 

אני גר בבניין, לכן אמישראגז (קבלן הגז בבניין) סיפקו את המכשיר. עובד כבר 8 שנים ללא תקלות.

חברת pelonis

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• אחראי פורום
פורסם
לפני 17 שעות, Nakamichi כתב:

אני לא יודע אם מערכות כאלה מותאמות לעבוד עם בלונים

בוודאי שעובדת עם בלונים, אחרת איך בתים פרטיים מתקינים מערכות כאלה?

אני בדיוק באמצע תהליך התקנה, הבלונים והצנרת כבר נפרסו, רינאי 20 יותקן בימים הקרובים.

למה רינאי? פופולרי גם בגזרה הקרובה אליי, דיווחים על אפס תקלות וחוסר יכולת לעשות השוואה אמיתית בין מכשירים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...