Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מחשב רכב launch 429C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להעלות לכאן מדריך לשימוש במחשב רכב הזה, קניתי אותו מעליאקספרס והוא נחמד..

אבל אני חושב שהוא יכול לתת הרבה יותר רק אין לי מושג להשתמש בו ולהוציא את כל היכולות שלו, לדוגמא לימוד גיר\לימוד מצערת ולימודים נוספים

הגרוע מכל שהוא לא קורא בכלל דייהטסו סיריון, וגם לא מופיע בעדכונים היצרן הזה.. אולי צריך להוריד חיצונית? לא יודע.. העניין הוא שעיקר הצורך שלי במחשב רכב היה בשביל דייהטסו..

מי שיכול בבקשה לעזור לי אם זה תבוא עליו ברכה

תודה חברים :)

פורסם
לפני 4 שעות, נתנאל לוי כתב:

מישהו יכול להעלות לכאן מדריך לשימוש במחשב רכב הזה, קניתי אותו מעליאקספרס והוא נחמד..

לא סופק לך מדריך ביחד עם המוצר?

הרי לא קנית אותו יד שניה ממישהו ברחוב?

לגבי דייהסטו סריון, 

יש מצב שזה רכב דור ראשון למחשבי הרכב. (מקביל למחשב אישי שולחני פנטיום דור ראשון).

אני לא אתפלא אם מכשיר איבחון מודרני יתקשה לתקשר איתו.

פורסם

למדת לקח חשוב כאשר קונים משהו לא זול, בודקים שהוא מתאים לשימוש שלך לפני,

יש אין סוף מדריכים ביוטיוב, אבל רובם הגדול באנגלית, חפש את שם הדגם ויקפצו לך המון.

אתה לא יכול "לשחק" עם הסורק בלי לחבר אותו לרכב,

האמת שזה די פשוט אם אתה מבין אנגלית ומכיר קצת את הקיצורים (3-4 אותיות באנגלית לרוב) לכל השמות של המחשבים ומערכות - ואלה שאתה לא מכיר - חפש בגוגל, יש לו תשובות

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...