Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים

dudisab11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש שנתיים על הכביש, עשה 20 אלף קילומטר אני נהג מאוד עדיין בנהיגה לא משתולל עם הרכב. 

הרכב הוא suv  צמיג 20 אינץ חתך 45. 

מצרף תמונות איך נראים הצמיגים הקדמיים האם לדעתכם הם צריכים החלפה? 

בזמן קצר כלכך הצמיגים הקדמיים הגיעו למצב הזה מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הסיבה?

IMG_4979.jpeg

IMG_4943.jpeg

IMG_4940.jpeg

IMG_4942.jpeg

IMG_4939.jpeg

IMG_4938.jpeg

פורסם

איזה רכב ואיזה צמיגים?

הצמיגים האלה זקוקים לבדיקה דחופה על ידי צמיגאי. כנראה גם תקציב להחלפה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מחליף בגלל הקרע בצד, וסביר להניח שאתה נוהג בדרכי עפר או כאלו שמלאות בחצץ שגורם לכל החתכים האלו בצמיגים.

לפני כמה ימים החלפתי צמיגים (ג'אנט 17) בזמן שלידי הוחלפו צמיגים לאלפא סטלביו (ג'אנט 20), לא הבנתי איך הוא שילם רק 100 שקל יותר לצמיג לעומתי, ואז הבנתי שהוא התקין צמיגים סיניים סוג ז'.. אז תדע לך גם, שכדאי 'להשקיע' בצמיגים איכותיים, שלא כמו בעל האלפא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

איזה רכב ואיזה צמיגים?

הצמיגים האלה זקוקים לבדיקה דחופה על ידי צמיגאי. כנראה גם תקציב להחלפה. 

זה מיציבושי אוטלנדר החדשה , אני באמת נוסע רק בכביש ולא בעפר, הבעיה עכשיו זאת ההוצאה עכשיו ולא בא לי לקנות צמיגים זולים. 

לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

הייתי מחליף בגלל הקרע בצד, וסביר להניח שאתה נוהג בדרכי עפר או כאלו שמלאות בחצץ שגורם לכל החתכים האלו בצמיגים.

לפני כמה ימים החלפתי צמיגים (ג'אנט 17) בזמן שלידי הוחלפו צמיגים לאלפא סטלביו (ג'אנט 20), לא הבנתי איך הוא שילם רק 100 שקל יותר לצמיג לעומתי, ואז הבנתי שהוא התקין צמיגים סיניים סוג ז'.. אז תדע לך גם, שכדאי 'להשקיע' בצמיגים איכותיים, שלא כמו בעל האלפא.

זה הקטע שאני ממש לא נוסע בשבילי עפר אני באמת נהג ממש עדין! 

מוזר שהצמיגים נראים ככה אחרי 20 אלף. 

ואני לא רוצה להרכיב צמיג זול. 

פורסם

אתה מקפיד על לחץ אוויר תקני?

זה יכול לדעתי להיגרם גם מעבודות בכביש בסמוך לביתך, כיאה למדינת ישראל, זה תהליך שיכול לקחת יותר משנתיים גם, בהם הכביש מחורץ או מלא באבנים קטנות.

• אהבתי 1
פורסם

איתרתי את סוג הצמיג - Nexen Roadian GTX.

הצמיגים האלה נראים כאילו עברו חיים קשים. והבור בדופן נראה כמו פגיעה באבן בולטת או חיכוך קשה במדרכה או משהו דומה.

@EliC25 האם השחיקה לא נראית לך אסימטרית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מבחינת הסולייה לא הייתי מתרגש יותר מידי, החריצים נראים עמוקים וקצת קרעים בסולייה זה לא נראה לי נורא. (בסוף זה הרי מיועד להאכל לאט לאט...) 

מה שנרא רע זה הקרע בדופן, תיזהר שהצמיג לא יתפוצץ לך באמצע נסיעה. 

אבל ממה למען השם זה קרה? אתה עובד במפעל עם חומצות? גר בשכונה חדשה ונוסע על ברזלים ברחוב כל היום? לא ראיתי בחיים צמיג שנראה ככה.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

@EliC25 האם השחיקה לא נראית לך אסימטרית?

כמעט ואני לא רואה 'שחיקה' בצמיג, אני כן רואה קרעים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, לב טוב כתב:

מבחינת הסולייה לא הייתי מתרגש יותר מידי, החריצים נראים עמוקים וקצת קרעים בסולייה זה לא נראה לי נורא. (בסוף זה הרי מיועד להאכל לאט לאט...) 

מה שנרא רע זה הקרע בדופן, תיזהר שהצמיג לא יתפוצץ לך באמצע נסיעה. 

אבל ממה למען השם זה קרה? אתה עובד במפעל עם חומצות? גר בשכונה חדשה ונוסע על ברזלים ברחוב כל היום? לא ראיתי בחיים צמיג שנראה ככה.

לא שוכנה חדשה ולא מפעל, אתה לא מבין איך אני שומר על הרכב נוסע על ביצים! זה גם רכב חדש ראשון שלי מהחברה אז תבין כמה אני דואג😂 גם לבדוק קבוע לחץ אוויר בגלגלים.

יש מצב שזה אולי דפקט בייצור?

הקטע שהאחוריים תקינים 

פורסם

שלום. ההתפוררות של הצמיג בסוליה לא תקינה.

מעבר לכך, הצמיג יבש ונדרש החלפה, בכל אופן זה לא עובר טסט. כשתחליף צמיג, אל תיקח מותג הצמיג שהיה לך. בהצלחה.

פורסם

אשמח למקום אמין וטוב להחלפת צמיגים בבאר שבע? 

ואשמח לדעת לגבי האתר טייר דיל האם אמין ואיך זה עובד בדיוק? 

תודה רבה ושבוע טוב 

פורסם

ג'ינו צמיגים. תיגש אליהם ותראה את המצב.

צמיג לא יקר - Falken ZE310.

כנראה יהיו עדיפים על הנוכחים בהכל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...