Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שוקל קניית רכב מאוטודיל , מה דעתכם עליהם ? האם אמינים ? או להתרחק כי זה סכנת נפשות

האם מדובר במגרש מסודר כמו הגדולים ( כגון שלמה סיקסט וכו?

האם למישהו יש ניסיון איתם ?

פורסם

הם בסדר - אבל גם אצלם הכלל של "כבדהו וחשדהו" תקף.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש הרבה אזהרות מקניית רכבים מכל מיני מגרשים עלומים שאפשר ליפול בהם חזק 

ולכן החששות שלי , האם מדובר במגרש מוכר ?

והאם זה משנה מאיזה סניף עושים את הרכישה ? 

פורסם

אם אני זוכר נכון הם אלו שעושים איתך את עסקת הטרייד-אין כשאתה מגיע לרכוש רכש חדש בצ'מפיון.

הם אמורים להיות בסדר, אבל זה לא אומר להיכנס לשם עם כיסוי עיניים.

חשוב להתייחס לעובדות ולרישומים בלבד, כל מה שנאמר בעל פה - לא נחשב אלא אם הוכח אחרת.

אם אתה סומך על "שלמה סיקסט" אין סיבה לפסול את אוטודיל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, dimbi10 כתב:

ש הרבה אזהרות מקניית רכבים מכל מיני מגרשים עלומים שאפשר ליפול בהם חזק 

ולכן החששות שלי , האם מדובר במגרש מוכר ?

אתה חושב ש"מגרש לא עלום שם" הוא יותר טוב? 

מנסיון אני יכול להגיד לך שלא.

כמו שאמרו, צריך לבדוק כול רכב, כול מה שאומרים בעל פה, שיהיה גם בכתב, וכול מה שאומרים לך, אם לא מגובה בהוכחות, תתייחס אליו כאל בילבול מוח. 

פורסם (נערך)

בסופו של דבר הסוכן שמולך מתוגמל על מכירות, ולכן ימכור לך גם את אמא שלו ויקרא לה מאזדה. לי באופן אישי עשו קטע לא נעים באלבר, ממש לא עלומים. לא קניתי את ברכב אבל היה לא כיף.

עריכה אחרונה על ידי Yuval Canfi
  • אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם

אוטו דיל הם אחת מסוכנויות הטרייד אין היותר רציניות בשוק.

הם שייכים כיום לצ'מפיון מוטורס, ועוסקים בשיווק רכבי הטרייד אין שמגיעים לסוכנויות השונות של רכבי VAG.

מניסיון לא קטן שלי - העבודה מולם יותר שקופה ויש יותר אמינות מאשר בסוכנויות פרטיות רבות.

כל רכב שמוצע לך יש לבדוק בעצמך, אבל רמת השקיפות של אוטו דיל היא לרוב מאד גבוהה, הם יציגו בפניך

את דו"ח הסליקה וההיסטוריה הטיפולית של הרכב, אם ישנה.

יש גם אחריות לחלק מהרכבים - שאל את סוכן המכירות.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

את הרכב האחרון רכבתי מהם, אחרי שנים שנמנעתי ממגרשים. 

היו אמינים ישרים והוגנים, הציגו טופס בדיקה ודוח סליקה והיסטוריית טיפולים.

כשהגעתי הביתה גיליתי שבמפתחות קרבה חסר את הלהב של המפתח, אמרו לי לשכפל ולהגיש להם את החשבונית ויחזירו לי. (בסוף נמצא אצל הבעלים הקודם, ועדיין, יפה מצידם) 

הרגשתי שפעלו איתו בשקיפות מלאה. 

ניסיוני מול הסניף בראשון לציון.

פורסם
לפני 7 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

הם שייכים כיום לצ'מפיון מוטורס,

למען הדיוק, הם לא שייכים לצ'מפיון אלא הבעלות המלאה על אוטודיל היא של אלייד אחזקות, שהיא גם הבעלים של צ'מפיון. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רכשנו מהסוכנות שלהם בבני ברק רכב לאשתי בעסקת טרייד אין. היו מאד הוגנים והיה להם מבחר  גדול. כמו שציינו קודמיי, שייכים/ קשורים לצ'מפיון וממש לא עלומי שם

פורסם

רכשתי מהם רכב בבני ברק והם היו בסדר גמור.
כמובן שלקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי ווידאתי בעצמי היסטוריית טיפולים, לא מוותרים על זה, אבל בסה״כ הם היו בסדר גמור.

עדיין לא הייתי מוותר על בדיקה מטעמי במוסך שאני בוחר \ מכון בדיקה שאני בוחר.

פורסם
בתאריך 6.1.2024 בשעה 18:05, discoTD5 כתב:

למען הדיוק, הם לא שייכים לצ'מפיון אלא הבעלות המלאה על אוטודיל היא של אלייד אחזקות, שהיא גם הבעלים של צ'מפיון. 

אכן. אני ביצעתי אצלם טרייד אין פעמיים עם רכבי הקבוצה. ו וגם רכשנו עבור בת משפחה רכב בהזדמנות אחרת, גם של הקבוצה.

נקודה לשימת הלב. קח את הרכב לבדיקה עצמאית אבל לא למממ בבני ברק שהם המקום אליו נשלחים מי שמבצעים טרייד אין בקניית רכבי צ׳מפיון.  מן הסתם, אני חושד בכשרים, אבל מעדיף ללכת למכון שאני בוחר . את הרכב שרכשנו לקחנו ל ״ המרכזי״ בפתח תקווה (לקחנו רכב מסניף בני ברק) . כל מה שנמסר לנו על ידי סוכן המכירות היה מדוייק . אמנם לא הוצג הדוח של הרכב שנכנס אליהם (אחרי הבדיקה שלהם ב מממ) אבל הרכב היה נקי כפי שטענו.

לטעמי הם טובים יותר מטרייד אין של יבואנים אחרים. והזיקה שלהם לצ׳מפיון מועילה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...