Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

האתגר הכי קשה זה למצוא איפה אתה נמצא במגילת הציטוטים.

היה קטע שהוא איגד את הציטוטים לפי בן אדם ואז היית צריך לחפש רק פעם אחת.

פורסם

טוב, מצאתי משהו מעניין (גם ברוח התקופה)

הורדתי CNCNET.COM ואני משחק עם חברים בלילה, ממליץ לחובבי ה C&C

• מעניין 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

זה ה ז מ ן לפנות ולנקות את הממ״ד מחפצים שנאגרו בו ללא שימוש במשך שנים 🙂

הילדים גדלו, חלקם עזבו את הבית, אז את התיקים הישנים שלהם שחשבתם שהם ירצו/יצטרכו שוב אפשר לזרוק 😁

גם את הצעצועים ששמרתם, הדורות החדשים דיגיטליים, הם לא ישחקו בפישר פרייס או בטייפ my fist sony 🤣 גם לא את הציוד האלקטרוני הישן, חוטים וכבלים ששמרת כי אולי יהיה בהם צורך. כבלי אנטנה, מטענים שלא זוכרים מתי השתמשת בהם, ועבר מאז עשור והם המגירה/קופסא... אני בטוח שיש עוד הרבה מאד חפצים ודוגמאות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מחזיק את אשתי בבית כבר כמעט 30 שנה והבת שלי ישנה בממד כבר 17 שנים. אתה ממליץ לזרוק?

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבקש מהבת לא לאגור בגדים ונעליים עד שהארונות וכל מקום אפשרי עמוסים.
בגד או נעליים שלא נלבשו למעלה משנתיים אפשר לתרום אם הם במצב טוב. גם יהיה מקום וגם תתרמו למי שזקוק לדברים האלה.

אישתך 30 שנה בממד? 🤣

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 דקות, zaf כתב:

אישתך 30 שנה בממד? 🤣

בתחילת המלחמה היא היתה עם קורונה (אני הייתי בחול המועד אז כנראה שאני האשם) אז בהתחלה היינו משאירים אותה בחוץ אבל מהר מאוד הפסקנו עם זה. הדפיקות שלה על הדלת היו מפחידות את הבנות.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...