Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קריאה לתיקון BMW


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול גלשתי בטלפון וגוגל הקפיץ לי ידיעה מאתר אוטו, שאני לא נכנס אליו בדרך כלל, על ריקול חדש של BMW בארץ.

https://auto.co.il/article/136696-local-news

נכנסתי לראות מה התגלה הפעם. לצערי אני ממשיך לקרוא ומגלה שמדובר על קריאת התיקון לברגים של גלגלות הונוס במנועי 6 צילינדר, שיצאה בשנת 2014, ומתייחסת לשנות ייצור 2009-2011.

בירור מהיר באתר של דלק מוטורס ואני רואה שגם הרכב שלי נכלל בקריאת השירות, כלומר אני חייב לבצע אותה אחרת לא יחודש רישיון הרכב.

לא מובנים לי כמה דברים:

1. קריאת התיקון פורסמה בשנת 2014 בעולם. למה נזכרו בארץ 9 שנים לאחר מכן?

2. הרכב שלי מודל 2011 יובא ביבוא אישי מארה"ב. כשמופעלת קריאת תיקון בחו"ל על רכב שהגיע לארץ, קריאת התיקון הייתה אמורה להגיע דרך משרד התחבורה לרכב שלי בשנת 2014, לא?

3. בפרסום בארץ כתוב שמשך הבדיקה שעה. לא ברור לי איך אפשר להרים ולסגור מכסה שסתומים במנוע הזה תוך שעה. בריקול האמריקאי כתוב שמשך התיקון 4 שעות.

 

בלי שום קשר תיכננתי להחליף עצמאית מכסה שסתומים לחדש עוד חודש. עכשיו צריך לראות אם מרכז השירות של היבואן יסכים תוך כדי ביצוע הריקול להרכיב מכסה שסתומים חדש. אין טעם לעשות את העבודה פעמיים.

 

הייתי מעדיף לעשות את הבדיקה בעצמי, אבל אז לא יהיה רשום במשרד התחבורה שהבדיקה נעשתה.

RCONL-14V176-3214.pdf RCRIT-14V176-2716.pdf

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עכשיו אני רואה שבאותו תאריך ב25.10.2023 הריקול פורסם גם בקנדה ובאוסטרליה.

עדיין אני לא  מבין מה קרה בין 2014 ל2023.

 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

צירפתי את הוראת התיקון מ2014 לפוסט הראשון.

בחיפוש בגוגל על bmw vanos recall רוב התוצאות יהיו מ2014. ומתייחסות בדיוק לאותם מנועים מאותם שנות ייצור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

×
×
  • תוכן חדש...