Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Next tv - מישהו הצטרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הבנתי שהם מבית הוט שזה עונש לעצמו אבל יש להם תכנים שאנחנו רוצים.

היום יש לנו סלקום טיוי של גיסי אבל החלטנו שהגיע הזמן למשהו אחר. 

העניין הוא שאני רואה ערימות של תלונות, אין להם מוקד טלפוני רק הודעות.

תוהה אם להיכנס לסיפור הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני עברתי אליהם מהוט לפני חודשיים, בגלל המבצע של האינטרנט. אין לי משהו רע לומר, עכשיו עברנו דירה וההעברה הייתה פשוטה ויעילה, בא טכנאי חיבר והכל עובד. מהירות חיבור 600/100, חיבור יציב. באפליקציה השתמשתי כמה פעמים אבל לי אישית אין כלכך מה לראות שם.

יום טוב גם לך

פורסם

אני עם נקסט טיוי כמה שנים כבר, אין תלונות לא במחיר ולא בשירות.

כל פניה שלי למסנג'ר שלהם נענתה ונעשתה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הדעות חלוקות כמו בכל חברה, תכלס הם נותנים את המעטפת הכי טובה עבורי, 69 לחודש לשנה בלי ממירים וסטרימרים שיצברו לי פה אבק, עד 5 משתמשים.

ניסיתי לקבל מהם הצעה יחד עם אינטרנט אבל לטענתם בגלל שאני לקוח הוט באינטרנט כבר הם לא יכולים להציע לי משהו חדש.

ננסה, מקסימום ניפול 🙃

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 18 שעות, GABIUBOGI כתב:

ניסיתי לקבל מהם הצעה יחד עם אינטרנט אבל לטענתם בגלל שאני לקוח הוט באינטרנט כבר הם לא יכולים להציע לי משהו חדש.

ננסה, מקסימום ניפול 🙃

מוזר מאוד, כי כשאני התקשרתי להוט וביקשתי הנחה על האינטרנט, הם פשוט חיברו אותי לנקסט, 99 שקל לחודש, לשנה, כולל נתב.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אני איתם כבר שנה + . 

נטו בגלל המחיר. אני מקבל מהם אינטרנט (ספק+ תשתית) ואת הממיר שלהם (סטרימר). האפליקציה פשוטה ומהירה. תכנים סבירים (ביס יותר טובים - אבל לא בפער) 

לי זה מתאים בעיקר כי אני בקושי רואה טלווזיה..זה בעיקר לילדים.

מה שכן יש איזו בעיה מוזרה עם נטפליקס שחלק מהסרטים לא עובדים מידי פעם.

אני כרגע משלם על כל זה 120 שקל לחודש. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

טוב אז התפוח לא נפל רחוק מהעץ.

כבר מהימים הראשונים התחילו בעיות בעיקר בvod , בזמן צפייה בפרקים פשוט נזרקים לתפריט הראשי.

לאחר צ׳אט מייגע עם התמיכה מה מסתבר? שהאפליקציה נתמכת עם מסכים של Samsung, LG ו hisenes בלבד. בשאר המסכים התאימות לא נבדקה מצידם והם לא לוקחים אחריות כמעט לשום תקלה. 

במקרה שלי יש Sharp מהסדרות האחרונות. 

לכן אני צריך סטרימר שלהם או על mi box עם אנדרואיד 9 ומעלה.

לדעתי אני הולך להיפרד מהם מאוד מהר, כל מה שרציתי זה קונספט של Netflix או free tv. בלי סטרימר, בלי שלט נוסף, רק אפליקציה. 

פורסם (נערך)

הייתי לקוח של NextTV בגלל המחיר : ₪19 לחודש  למשך שנה. רץ על סטרימר שלי (שיומי). לא היו בעיות. אחרי שנה ניסו להעלות את המחיר ל ₪59 אז ביטלתי. מודה שלא נסיתי על מסך של טלפון. גם ככה בקושי רואה טלויזיה. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...