Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו ברכב לא תקין ומה שהתחיל בזה שהוא מוציא סאונד רק ברמקולים האחוריים הפך ללא מוציא סאונד בכלל. 

חשבתי להחליף אותו במערכת מולטימדיה כלשהי, אבל אני לא מצליח למצוא אחת כזו, או מישהו שמוכן להתעסק עם זה. 

יש לכם המלצה על מערכת שיכולה להיכנס במקום הרדיו הנוכחי או על מתקין תותח שיודע לעשות התאמות? 

מצרף תמונה של המצב היום 

20230814_163453.jpg

פורסם (נערך)

היה לי גרנד סניק ובהתחלה התקנתי אחד שנכנס במקום של הטייפ ואז המסך בחוץ ואחרי זה פשוט 

החלפתי ליותר מתקדם קצת ואז שמתי מולטימדיה אוניברסלית רגילה וחיברתי אם 2 זויות 

פה יש לך תמונות אבל שם זה מסך 11 אינץ וזה מסתיר את הכפתורים

ופה יש לך קישור למתאם https://www.aliexpress.com/item/4001340272696.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.3b1c3e5fPvZVQT

עריכה אחרונה על ידי ברנד
פורסם
לפני 8 שעות, ToolTool כתב:

אבל אני לא מצליח למצוא אחת כזו, או מישהו שמוכן להתעסק עם זה. 

כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא :-)

קח בחשבון שכיון שהמערכת בסניק שולטת גם ב Settinngs והיא גם הדיבורית BT (כשהרדיו כבוי הדיבורית לא עובדת), עם החלפה של ה head unit אתה צריך לדאוג לפונקציות האלו.

• תוכן חדש...