Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הכותרת הלא מדוייקת במיוחד, לא ידעתי איך לנסח את השאלה בצורה טובה יותר.

מצאתי (חיפשתי באופן אקטיבי, מה הפלא שמצאתי :lol:) כיסויים לכסא גיימינג כמו זה שבלינק.

אני חושב על לשים אחד כי הכסא עצמו פשוט מחמם- לא נוח לישיבה עם מכנסיים קצרים למשל. כל מי שיש לו ברכב למשל כסא מעור\סקאיי, יבין על מה אני מדבר אני חושב. 

השאלה שלי היא האם הכיסוי הזה לא יעביר את אותה התחושה של חום ושל "דביק" כשאני מנסה לקום ממנו? 

בינתיים "פתרתי" את הבעייה עם הוספת שמיכה מעל הכסא, אבל זה מחרפן אותי- צריך לסדר אותה כל הזמן מחדש. 

*כיסוי גופיה לרכב לא יתאים, כבר היו לי בעבר. החלק התחתון שלהם נפתח בצורה שחושפת בדיוק את החלק מהכסא שבו הרגל שלי נמצאת בזמן הישיבה. וחזרנו לתחושה של "דביק" וחם.

יש פה מישהו שרכש כזה ויכול להלשין בבקשה? יש עוד דגמים, אגב, וזה לא בהכרח הכי זול שקיים בהיצע.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה יפתור לך רק את תחושת הדביקות, החום עדיין ישאר.

אולי הוא פחות יעצבן, כי אתה יושב על בד. 

רק שאחרי כמה זמן זה כנראה יהיה מסמורטט ויתבלה יחסית מהר.

זה טוב אולי כפתרון זמני, אך לא קבוע.

אישית, הייתי שוקל להחליף כיסא, לאחד איכותי עם ריפוד בד.

המינימום שהייתי שוקל הוא כיסא של ווקסמן. אל תתפתה לזולים בהום סנטר ושות׳.

פורסם

הכסא גיימינג שלי (מי שישמע, כסא גיימינג) לא אחד מהזולים\פושטים. מותאם למידות גדולות ולא זול במיוחד. 

הריפוד דרעק בקטע של החום ושות'... כמו כל הכסאות שאני מכיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

הריפוד דרעק בקטע של החום ושות'... כמו כל הכסאות שאני מכיר.

https://secretlab.co/collections/titan-xl-series#titan_xl_2020_softweave-black3

לא כמו כל הכיסאות גיימינג.

הsoftweave שלהם ממש אחלה , הPU leather אשפה.

כמו כן , זו הסיבה שכמעט אף כיסא משרדי יקר (על באמת , לא כיסאות ״גיימינג״) שמיועד לשימוש נח להרבה שעות לא מעור או דמוי עור.

לפני שעתיים, XVSTI כתב:

אישית, הייתי שוקל להחליף כיסא, לאחד איכותי עם ריפוד בד.

שורה תחתונה.

ריפודי עור ודמוי עור נחמדים רק בתיאוריה לכיסאות מחשב.

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תעשה לגב שלך טובה ותעבור מכסא גיימינג לכסא משרדי נורמאלי. יש כאלה שעובדים טוב גם עם משקלים גדולים.

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 1.6.2023 בשעה 18:02, Liviur כתב:

https://secretlab.co/collections/titan-xl-series#titan_xl_2020_softweave-black3

לא כמו כל הכיסאות גיימינג.

הsoftweave שלהם ממש אחלה , הPU leather אשפה.

כמו כן , זו הסיבה שכמעט אף כיסא משרדי יקר (על באמת , לא כיסאות ״גיימינג״) שמיועד לשימוש נח להרבה שעות לא מעור או דמוי עור.

שורה תחתונה.

ריפודי עור ודמוי עור נחמדים רק בתיאוריה לכיסאות מחשב.

לא מסכים. יש לי כבר שנתיים Noblechairs HERO Real Leather והוא מאוד נוח. אפילו יותר נחמד מהבד שהיה לי קודם. הוא גם יותר קריר, דרך אגב גם ספה מעור. אולי תלוי בטמפרטורה בתוך החדר או סוג של העור.

בתאריך 1.6.2023 בשעה 20:03, garicho כתב:

תעשה לגב שלך טובה ותעבור מכסא גיימינג לכסא משרדי נורמאלי. יש כאלה שעובדים טוב גם עם משקלים גדולים.

להגיד "כסא גיימינג" זה כמו להגיד פרייבט. נכון שיש הרבה זבל אבל ישנם גם טובים. בדקתי הרבה לפני שבחרתי את שלי. מודה שלא נכנסתי לקטגוריה של הרמן מילר ודומיו, כסאות ב-7/10 אלף ויותר.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

לא מסכים. יש לי כבר שנתיים Noblechairs HERO Real Leather והוא מאוד נוח. אפילו יותר נחמד מהבד שהיה לי קודם.

אחלה כיסא. ניסת את הFabric שלהם ?

לפני שעתיים, mikyl כתב:

הוא גם יותר קריר, דרך אגב גם ספה מעור. אולי תלוי בטמפרטורה בתוך החדר או סוג של העור.

הדרך היחידה שהוא יכול להיות יותר קריר זה בישיבה ראשונית בחדר קריר מראש.

שב על כיסא או כורסא מעור למשך 3-4 שעות רצוף ביום חם ובא נדבר על זה שוב. (וזה בסדר - הכורסא שאני יושב עליה רוב היום בבית היא לייזיבוי מעור מדגם כזה כבר שנים - ההבדל הוא שהבית שלי לא בישראל וקריר. ועדיין - לכיסא המשרדי איפה שאני יושב 8+ שעות ביום - אני אעדיף בד - any given day. גם כי הסלון שלי יותר קריר מהחדר עבודה - בכוונה.)

לפני שעתיים, mikyl כתב:

להגיד "כסא גיימינג" זה כמו להגיד פרייבט. נכון שיש הרבה זבל אבל ישנם גם טובים. בדקתי הרבה לפני שבחרתי את שלי. מודה שלא נכנסתי לקטגוריה של הרמן מילר ודומיו,

אתה צודק. א ב ל:

1. יש הרבה כיסאות גיימינג זבל - למעשה הרוב הכמעט מוחלט. יש בודדים שהם לא רעים.

2. כמו שכתבת - לא ניסית את הקטגוריה של כיסאות משרד רציניים - אז קשה לענות כשאין לך רפרנס לאחד.

אני כן - והרבה מהם , למשך דיי הרבה שעות - ובסופו של יום - בבית יש לי Steelcase leap והרמן מילר אארון - ובמשרדים בכל המקומות הרציניים שעבדתי - היו הרמן מילר מדגמי ביניים. (שאגב - לא נראים מגניב כמו כיסאות גיימינג - אבל עולים אותו הדבר כמו הכיסא שציינת לדוגמא)

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 27 דקות, Liviur כתב:

אחלה כיסא. ניסת את הFabric שלהם ?

לא, בבית שלי זה לא פרקטי.

הדרך היחידה שהוא יכול להיות יותר קריר זה בישיבה ראשונית בחדר קריר מראש.

שב על כיסא או כורסא מעור למשך 3-4 שעות רצוף ביום חם ובא נדבר על זה שוב.

ברור שחדר קריר מראש. בישראל לא משנה אם זה יום חם או קר, בחדר תמיד יש מזגן 😄 ואם אין, אז ציפוי של כסא זה דבר אחרון שידאיג אותי 😀

אתה צודק. א ב ל:

1. יש הרבה כיסאות גיימינג זבל - למעשה הרוב הכמעט מוחלט. יש בודדים שהם לא רעים.

מסכים.

2. כמו שכתבת - לא ניסית את הקטגוריה של כיסאות משרד רציניים - אז קשה לענות כשאין לך רפרנס לאחד.

אני כן - והרבה מהם , למשך דיי הרבה שעות - ובסופו של יום - בבית יש לי Steelcase leap והרמן מילר אארון - ובמשרדים בכל המקומות הרציניים שעבדתי - היו הרמן מילר מדגמי ביניים. (שאגב - לא נראים מגניב כמו כיסאות גיימינג - אבל עולים אותו הדבר כמו הכיסא שציינת לדוגמא)

בשבילי גם 3000 ש"ח עבור כיסא זה לא מעט. חשבתי גם על הרמן מילר, אבל אתו אארון עולה בארץ יותר מ-7500.

פורסם

אארון זה ממש לא הכיסא היחיד או הכי נח. זה כיסא אחד מהסוג שלו ובצד הכי יקר של הסקאלה.

(וגם אז - אני קניתי מחברה שמחדשת אותם - על באמת , לא מסקאם של משומשים - https://www.crandalloffice.com - הleap עלה לי 550 דולר , האארון עלה לי 650 דולר - עם 12 שנות אחריות)

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...