Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמר דופק לעצמו תחיים ועל הדרך את הסביבה שלו-הימורים הכי הורסים יותר מסמים וזונות

זה סוג של אנשים שמספרים שקרים כדי לנצל תמימים ולעשות כסף קל-הם פשוט מרשים לעצמם-ויודעים שאין לך אך לקחת את הכסף חזרה

• אהבתי 1
פורסם

כל אחד מהעובדים, ואתה ביניהם, למד שיעור.

כל אחד שילם על השיעור סכום נמוך בסך הכול בתמונה הכוללת ובפרספקטיבה רחבה.

זהו. אין שום סיבה להשקיע בעניין זמן, כסף בטוח לא יחזור.

בתאריך 19.4.2023 בשעה 19:48, yairw כתב:

אמר שאין לו כסף לדלק לאסוף את הבת שלו מהגן

...

ואז עוד ועד אומרים שגם מהם הוא ביקש כסף, רק שהם לא נתנו לו.

נו, מה אני אגיד, סיפורים ברמת אמינות של נרקומן בתחנה המרכזית. איך קוראים לחברה שבה אתה עובד? אוסף פתיים בע"מ? 😄

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש לך הודעות שלו ויש עובדים נוספים נותר לבדוק אם אחרי ההלוואהשלקח נשארעודכסף שמגיע לו ושהמעסיקינסה להחתים אותו על אישור לנכות ממנו את הסכום.

יש רקשתי בעיות. האחת שהמעסיק צריך לשתף פעולה והשנייה שהוא יסכים. בלי הסכמה שלו אסור לנכות לו אגורה .

וכשאתה רואה אותו קח לו את הסיגריה האלקטרונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, hans כתב:

נו, מה אני אגיד, סיפורים ברמת אמינות של נרקומן בתחנה המרכזית. איך קוראים לחברה שבה אתה עובד? אוסף פתיים בע"מ? 😄

כשהשאלה נשאלת לבדה זה אכן צועק שקר.

אבל לא מדובר בקבצן בתחנת דלק, אלא במישהו שנמצא איתם 8-9 שעות ביום.

אני מניח מהיכרות עם מישהו כזה שהלוויתי לו 3000 ש''ח כשהייתי צעיר וטיפש (בסוף קיבלתי את כל הכסף חזרה ובלי מלחמות) אנשים מסוג זה מכניסים את המסכנות שלהם לכל שיחה או אינטראקציה עם האחרים וגורמים לסביבה לרחם עליהם, הסיבה שנותנים את הכסף היא לא א' או ב', אלא איזה מכלול של "עובדות" ויחסי קרבה שהרמאי מייצר.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

שיעור לחיים. אם כבר בחרת בנתינת כסף כאמצעי עזרה/סיוע לאדם אחר, כל אדם, קודם כל תצא מנק' הנחה שאת הכסף הזה כבר לא תראה חזרה. מכאן תחליט אם זה זורם לך או לא. בשביל זה קיימים בנקים/חברות אשראי/שוק אפור. להם יש את האמצעים החוקיים (והחוקיים פחות) לגבות את כספם חזרה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

חלק פיספסו את הכוונה וגם כמה עובדות,

לא נתתי לאף אחד כסף בכדי "לעזור" לו, ראיתי את הבחור עם סיגריה אלקטרונית שעיניינה אותי ושאלתי לגביה, סיפר שמוכרים את זה בקיוסק מתחת לבית שלו - אני הצעתי לתת לו כסף שירכוש בשבילי.

כל הפוסט פה הוא לא על ה250 שקל שלי, אני אסתדר יופי גם בלעדיהם.

ניסיתי מלהימנע מלהזכיר זאת, אך הבחור רוסי וגם העובדים שהוא דפק רוסים (רוסי כמקביל לסלבי, לא בדקתי מאיפה השושלת שלהם),

הנדפקים הם שני חברה צעירים שלהם כן מזיז לאבד סכום כסף, שניהם חברה שקטים, מהסוג שסופג בשקט ובא לי לעזור להם כי הם באמת חברה טובים ותמימים.

חלק נתנו פה רעיונות טובים, בינתיים הבחור לא הגיע לשימוע שלו, אך נקבע לו עוד אחד ליום ראשון כמועד אחרון, נראה מה יהיה.

תודה לכל מי שעזר

כבר חתמתי...

פורסם

זה לא עולה כסף ללכת למשטרה ולהתלונן. יסגרו את התלונה הזו כמו שפתחו אותה אבל לפחות יסמנו אותו במסוף המשטרתי.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הנושא פחות קשור למשטרה - זה יותר בכיוון של סכסוך אזרחי ובהינתן שיש עדויות (אפילו תכתובת בוואטסאפ מספיקה לצורך כך), ניתן לפנות לתביעות קטנות.

במידה ובתביעות קטנות יכריעו לטובתכם ועדיין הוא לא ישלם - אז מעבירים להוצאה לפועל שהם ידאגו לנושא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קיבלת שיעור מצוין במחיר זול עם השקעת זמן אפסית, אז בסה״כ עשית עסקה טובה. שחרר ותן לו לשרוף את עצמו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

במקום העבודה שלי לפני כמה (וכמה) שנים ביקש ממני עובד חדש סכום של כ 200 ש''ח,

כי אין לו כסף להביא אוכל סופ''ש לילד שלו, כמובן שנתתי לו ומייד. יום א' בבוקר עוד לפני

שאמר בוקר טוב שם לי את הכסף בכיס ואמר תודה שוב.

אז להפסיד כסף/ להעקץ ולומר: ''שיעור לחיים'' זה אומר שמחר אדם שבאמת ובתמים יזדקק לסכום

אפילו קטן יענה בשלילה בגלל אותו נוכל נאלח שלווה ולא החזיר.

אני באופן אישי לא מלוה כספים לאנשים שאינני מכיר, אם מדובר בקולגה למשל שמבקש סכום קטן,

אתן לו ואקח בחשבון שאם לא יחזיר אוכל לספוג את זה, פעם הבאה כמובן לא יקבל מאום. במקרה של

סכומים גדולים (אפילו לחבר טוב ואפילו לאח) אקח צ'קים דחויים ו/או אחתים אותו על חוזה.

במיקרה דנן,

מדובר על נוכל סידרתי ואני ממש מצדד בכל מי שכתב להגיש תלונה במשטרה ומהר.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 8 שעות, גור אדם כתב:

הנושא פחות קשור למשטרה - זה יותר בכיוון של סכסוך אזרחי ובהינתן שיש עדויות (אפילו תכתובת בוואטסאפ מספיקה לצורך כך), ניתן לפנות לתביעות קטנות.

במידה ובתביעות קטנות יכריעו לטובתכם ועדיין הוא לא ישלם - אז מעבירים להוצאה לפועל שהם ידאגו לנושא.

צודק בהחלט, אבל אתה מבין שעד שיהיה משפט ופסק דין, יקח כמה וכמה שבועות.

מה גם זה עולה כסף, כן? זמן עבודה, פקקים, לשבת לכתוב את התביעה וכו'.

בעלות העקיצה הנוכחית, יותר משתלם להגיש תלונה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

בעלות העקיצה הנוכחית, יותר משתלם להגיש תלונה.

בהינתן מצב המשטרה כיום, 90% שהתלונה פשוט תיסגר על חוסר עניין לציבור.

• תוכן חדש...