Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כאשר השכן בדירת גינה מפעיל מסור חשמלי לגזום איזה שיח ואני קופץ בצרחה - הלך הטיימינג!!! 

ואז אני נזכר שאני בכלל בדירה, בפיג'מה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 48 דקות, lanosforce כתב:

כאשר השכן בדירת גינה מפעיל מסור חשמלי לגזום איזה שיח ואני קופץ בצרחה - הלך הטיימינג!!! 

ואז אתה נזכר שבעצם האוטו בכלל במוסך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 10

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 25.11.2025 בשעה 12:25, Night Driver כתב:

או אז מצלצל הטלפון מהמוסך, הלך האוטו!!! טוטל! בא תיקח אותו מכאן זה מפריע לנו לעבוד.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 25.11.2025 בשעה 12:25, Night Driver כתב:

ססאמק השרשור הזה.

הלילה חלמתי ששוב הלך לפיקנטו המנוע, התעוררתי בבהלה ונזכרתי שהיא עדיין לא יצאה מהמוסך (להחלפת מנוע).

והיא אפילו לא צרפתיה.

• מצחיק 2

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

שוב הלך לפיקנטו המנוע, התעוררתי בבהלה ונזכרתי שהיא עדיין לא יצאה מהמוסך (להחלפת מנוע).

מפתיע קצת, פעם ראשונה שאני שומע על החלפת מנוע לפיקנטו.

בת כמה המכונית/קילומטרז׳ ומה קרה למנוע?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 דקות, zaf כתב:

מפתיע קצת, פעם ראשונה שאני שומע על החלפת מנוע לפיקנטו.

בת כמה המכונית/קילומטרז׳ ומה קרה למנוע?

מכה קטנה מקדימה והבת שלי המשיכה לנסוע עם רדיאטור קרוע עד שנתפס המנוע. הביטוח מכסה את הרדיאטורים וכל מיני נזקים מסביב אבל את המנוע אני סופג.
האוטו 2016 עם 130,000. כמעט 4 שנים אצלה ואפס תקלות.

כמעט כולנו עשינו את זה להורים שלנו ועכשיו תורה לנקום. בדיוק חזרתי מאוטו דיפו להקפיץ מצבר למוסך כי גם המצבר החליט למות.

הקטע שבחלום אשתי נהגה בפיקנטו והרסה את המנוע ואשתי באמת נוסעת על צרפתיה.

• מצחיק 3

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

המשיכה לנסוע עם רדיאטור קרוע עד שנתפס המנוע

כמה ימים עד שנזכרה לומר לך ?😉

• מצחיק 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המכה היתה בדרך מירושלים. היא הודיע מיד ואמרתי לה לראות שאין שום שלולית מתחת והיא לא ראתה שום שלולית. הטלפון הבא היה האוטו נעצר.

שמתי אותה ברכבת, חיכיתי 4 שעות לגרר במקומה ולמוסך.

• מבאס 2

פורסם

פעם הבאה תקנה לה צרפתיה, היא תתקע עוד בחניה.

• מצחיק 8
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 50 דקות, lanosforce כתב:

קניתי לאשתי אבל אין לי מזל עם צרפתיות. כמעט 30 שנות צרפתיות מצטברות ונתקעתי רק עם רכבים מלוכנסים.

• מצחיק 1

פורסם

כשאתה צריך לשמור ברכב מברג טורקס T-15 בכדי להחליף נורת דרך, נכון... יש לך צרפתיה בחניה!

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 13:15, lanosforce כתב:

ואז תבוא משאית ותיקח אותה (גם את האופל המסכנה) 

https://www.facebook.com/watch/?v=1109789717733271

image.png.7565deccb520540f2f12b550893b4a55.png

image.png.962adbe3e89dfd3d7e31e6641895d6f9.png

• מבאס 1

פורסם

זה כשכבר אין לך צרפתיה בחניה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...