Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,
עלה לי הרעיון למתנה יעילה לאדם שעדיין ממשיך לעבוד , רוב היום בישיבה (טכנאי מכשירי חשמל) שסובל מכאבי גב ,צוואר וכתפיים .
מהו MUST ועל מה אפשר לוותר בכורסת עיסוי ?
תודה 

פורסם

הניסיון שלי - לוותר על הכורסא.

במהלך השנים היו לנו 2-3 כורסאות עיסוי, אחרי שנגמרה תחושת החידוש כמעט לא נעשה בהן שימוש, ועד כמה שאני זוכר גם המנגנונים והריפוד לא החזיקו מעמד יותר מדי זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשתי סובלת מכאב גב מזה יותר מ-25 שנים, ואין לה דיסק אחד במקום. מה שפתר לה את הבעיה (לא לגמרי, יש פה ושם התלקחויות) היא הורדת 20 ק״ג מהמשקל, שמירה קנאית עליו ושעתיים אימון גופני כל יום. אני מקנא בה על יכולת ההתמדה, בעיקר בעניין התזונה. אבל. זה אינדיווידואלי, וקודם כל צריך ייעוץ רפואי.

• אהבתי 3

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להוריד משקל ולעסוק בפעילות גופנית זו המלצה מעולה .
העניין שאבי לאחר שעסוק באופן  מקצועי בג'ודו כ20 שנה -סולד מפעילות גופנית .
המשקל עלה לעומת העבר אבל לא מדובר בעלייה דרסטית (שוקל כ95 ק"ג- גובה 175).

פורסם

האמת - אחלה תקציב ואחלה רעיון - אבל הייתי הולך על זה מזווית אחרת לגמרי ומחלק את התקציב ל2:

1. כיסא עבודה טוב. אבל באמת טוב - לא דוקטור גב ב1500 ש״ח , אלא הרמן מילר ב4-5.

2. כורסא מתנדנדת טובה (מעור על באמת) כמו לייזיבוי (דווקא פה - לפחות בזמנו דר גב היו היבואנים 😂 )

ככה הוא יוכל גם להשתמש בכיסא מעולה לעבודה שהוא מבלה בה את מהלך היום ובסוף היום מול הטלוויזיה להתפנק.

ממליץ מאוד על כורסא מתנדנדת ידנית - בלי מנגנונים חשמליים.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ד״ר גב - אני מתרחק מהרשת הזו.

כורסת העיסוי הראשונה שלנו היתה בעצם מתקן שמניחים על הכורסא, קרוב משפחה הביט לנו מקנדה בשליש המחיר שנדרש אצלם.

חוץ מזה, אני לא זוכר מוצר שנרכש אצלם, לא נזקק לתיקון באחריות ולא הושלך לאחר שהסתיימה.

פורסם

כיוון אחר.

טיול של כל המשפחה.

עכשיו הוא עודיכול לנסוע ולהנות אבל כל רגע זה עלול להשתנות.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

האמת - אחלה תקציב ואחלה רעיון - אבל הייתי הולך על זה מזווית אחרת לגמרי ומחלק את התקציב ל2:

1. כיסא עבודה טוב. אבל באמת טוב - לא דוקטור גב ב1500 ש״ח , אלא הרמן מילר ב4-5.

2. כורסא מתנדנדת טובה (מעור על באמת) כמו לייזיבוי (דווקא פה - לפחות בזמנו דר גב היו היבואנים 😂 )

ככה הוא יוכל גם להשתמש בכיסא מעולה לעבודה שהוא מבלה בה את מהלך היום ובסוף היום מול הטלוויזיה להתפנק.

ממליץ מאוד על כורסא מתנדנדת ידנית - בלי מנגנונים חשמליים.

לשם שינוי אני נצמד לנושא השרשור ומחזק את העצה הזאת. יש לי כורסת טלוויזיה עם מסאז' שרכשתי משומשת, אחרי שלושה סשנים החידוש פג כפי שספריאל כתב, וכיום זו בעיקר אחלה אטרקציה כשיש לי אורחים. מצד שני, הכורסא עצמה מעולה ולכן הפכה להיות המקום החביב עליי בבית (בשילוב עם מקלדת ועכבר אלחוטיים כדי שאוכל לגלוש בפורום מהסלון), למרות שיש לידה אחלה ספה. התקציב שלך נדיב מאד, כך שהייתי בודק אופציות לכורסא/כסא ביד2 ומשקיע את ה-9k הנותרים ביצירת חוויות וזכרונות משותפים.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

כיוון אחר.

טיול של כל המשפחה.

כיוון אחר.

להמיר את התקציב ל10K יורו ולשלוח אותו לשבוע של קוקאין וזונות במרכז אירופה (ווגאס התייקרה). 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל קוקאין מתאים לכל גיל.

כשהוא לא יוכל יותר הזונות כבר לא יעניינו אותו אבל כשאי אפשר לטייל עדיין רוצים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אתה חושב שאנשים חולים לא נוסעים לחו״ל? עושים ביטוח מתאים ונוסעים, ולא רק למדינות מערביות עם מערכת רפואה מתקדמת. כדאי שתתייעץ עם הרופא שלה כי יש סיכוי גבוה שתוכל לנסוע לגמרי בבטחה וליהנות.

אם מבחינת הרופא אין התנגדות צריך לדאוג ל-2-3 דברים: ביטוח שמכסה החמרת מצב רפואי קיים(עולה כמה דולרים ליום), לקחת את התרופות במטען היד כולל ספייר למקרה עיכוב בחזרה ארצה, ואולי איזה סיכום מחלה קצר באנגלית.

פורסם

מחלות זו בעיה קטנה (מכיר את זה טוב עם דוד מושתל לב ועוד דוד חולה כליות). הבעיה היא יכולת פיזית.

עם הגיל כבר קשה ללכת, מוגבלים ביכולת לשבת במטוס מספר שעות והכל הופך לסבל ובעיקר לחשש מלהרוס לכל האחרים את הטיול.

• תוכן חדש...