Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במקוטם לקנות מצית חדש (מצית שמדליק להבה קטנה כדי להצית כיריים לבישול) - קניתי היום ב 5 שח מילוי לנוזל מציתים (300 מיליליטר) , ומילאתי את המצית.

התהליך למלא מצית לכיריים :

רוקן את שארית הגז במצית עי לחיצה על הנקבובית שבתחתית עם משהו צר(השתמשתי במברג אלן דק) - כשלוחצים עליה משתחרר הגז מהמצית.

הצמד את ראש מיכל המילוי לנקבובית ולחץ (כשלוחצים הנקבובית מאפשרת כניסה(או יציאה) של נוזל המילוי. מהחלונית השקופה שבצד המצית רואים שהמצית התמלא

השתמש במצית להנאתך

עריכה אחרונה על ידי drormik
  • אהבתי 2
  • לא הבנתי... 1
פורסם

לא הבנתי בשביל מה לנקז את הגז הישן. אין לו פג תוקף.

לפני 37 דקות, אורח לרגע כתב:

מדהים!

אני משתמש בגפרורים ובדיוק נגמרה החבילה.

יש מדריך איך לצפות את קצות הגפרורים בזרחן מחדש?

קלף עם סכין יפאנית את הזרחן הישן, מרח חדש ושים בתנור לייבוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצת מובנה בכיריים לא צריך גז. הוא נותן ניצוץ ומדליק את הגז שיוצא מהראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשמע כמו אחד מהשרשורים האלה שבהם פות"ש מתאמץ מאד לא להגיד במפורש שהוא מחפש היכן לרכוש מריחואנה. אני מניח ש'מצית לכיריים' זה פשוט הסלנג העדכני.

• מצחיק 8
פורסם

במקום להחליף מכונת גילוח, ניקיתי את הראשים ועכשיו המכונה עובדת כמו חדשה.
התהליך לניקוי המכונה: פירוק הראש שימוש במברשת לנקות את ראשי הגילוח, שטיפה בזרם מים .
כשנראה שאין יותר שערות חיבור הראש מחדש.

מבוסס על סיפור אמיתי אגב, אבא של חבר תמיד היה מחליף מכונות.

פורסם

צחוק בצד, לפני עשור או שניים אשתי היתה אחראית לקנות מציתים כאלה לאיזה דודה. יודעים כמה קשה היה למצוא אותם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, drormik כתב:

אני מבין שאנשים פה עפים על עצמם.

שיהיה...

גם. אבל גם מדובר במוצר שעולה 2.5₪ בחנויות סטוק למיניהן, אז אפשר להבין את השעשוע.

התגובות היו נראות אחרת לגמרי אילו היית, נניח, מתאר מילוי של מצת זיפו נוסטלגי בן 30 שקיבלת בירושה מאיזה דוד מסתורי ששירת ביחידה סודית...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...