Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוכמת הפורום

מתכננים טיול לארהב באוגוסט 2023 ל 3 שבועות

הרכב : הורים,2 מתבגרות (14-15),חייל משוחרר

אילוצים: חייבים להיות בשבוע הראשון בחוף המזרחי (ניו יורק ופילדלפיה), לשבוע הזה יש כבר פעילות מתוכננת

לשבועיים הנותרים חשבתי על 2 אופציות

1. לצאת בנהיגה מפילדלפיה לכיוון מערב שהיעד בסוף הוא סאן פרנסיסקו, בדרך לעבור דרך ווגאס , כביש 66 וכו'

2. לטוס מהחוף המזרחי לדנוור, לקחת רכב שם ומשם לטייל עד סאן פרנסיסקו דרך ווגאס וכו'

אני נוטה יותר לכיוון אופציה 2 כי נראה לי שזה יהיה קצת בזבוז זמן (ואולי גם יותר כסף) לסוע ברכב את כל הדרך

מבחינת העדפות: לא חובבי טיולים רגליים,קמפינג וכו, כן נרצה לבקר בכמה מקומות יפים ודרכים יפות,נרטה לי כן נרצה להיות לפחות ביוסמיטי.

יש למישהו רעיונות למסלול?

פורסם

בהחלט לטוס.

ווגאס: הייתי לפני 20 שנה וגם עם הילדים בקיץ האחרון (בני 12-17). כבר לא אותה ווגאס שהיתה. פחות נהנתי ולא בטוח ששווה את זה. אולי כבסיס לגיחה להובר דאם ולגרנד קניון ועוד איזה יום לקזינו או שניים.

יוסמיטי: באוגוסט עמוס וצריך להזמין מקום כדי להיכנס לשמורה (לפחות היה צריך באוגוסט האחרון). אנחנו לא הזמנו, אז ניצלנו את זה שלפני 6 בבוקר או אחרי 4 בערב אפשר להיכנס בלי הזמנה. קמנו מוקדם ונכנסנו לפני 6. מספיק יום או יומיים, אם רוצים לעשות מסלול הליכה כלשהו וגם לראות את עצי הסקויה וכו׳.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

+1 לטיסה, אבל למה לדנוור? למה לא לוס אנגלס או סן פרנסיסקו? קח משם רכב ותמריא משם בחזרה אחרי שבועיים. אתה יכול לייצר מסלול מעגלי עם המון אפשרויות. מעניין אתכם טבע או אורבני? כמה שעות נהיגה ביום רלוונטי מבחינתכם? אפשר לנסות לסייע בבניית מסלול (טיילתי שם 4 שבועות עם המשפחה)

פורסם

קשה לי להמליץ לך. אבל חסר מידע בסיסי - מסגרת הזמן והתקציב.

והערה לגבי שכירת רכב - שכירה חד כיוונית הרבה יותר יקרה משכירה עם החזרה במקום לקיחת הרכב, אם כי נראה לי שזה מתגמד יחסית לתקציב הכולל שתזקק לו., וחוץ מזה - צריך לתחשב את ההוצאה הכוללת, מבחינת זמן ועלויות. לא שווה לבזבז אפילו יום אחד כדי לחסוך כמה מאות דולרים. אבל אם אתה יוצר מסלול מעגלי בלי בזבוז זמן זה מקום לחסכון.

ודבר אחרון - תפסת מרובה - לא תפסת. תנסה לצמצם קילומטרים (קשה בארה"ב) לטובת אתרים. 

אגב - מי שיכול לסייע לך לתכנן מסלול זה בוקינג.קום. אחרי שאתה מזמין 3-4 מקומות לינה על אותו מסלול הוא יציע לך את המשכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, GTאי כתב:

+1 לטיסה, אבל למה לדנוור? למה לא לוס אנגלס או סן פרנסיסקו? קח משם רכב ותמריא משם בחזרה אחרי שבועיים. אתה יכול לייצר מסלול מעגלי עם המון אפשרויות. מעניין אתכם טבע או אורבני? כמה שעות נהיגה ביום רלוונטי מבחינתכם? אפשר לנסות לסייע בבניית מסלול (טיילתי שם 4 שבועות עם המשפחה)

בהחלט אשמח לסיוע בתכנון, אנחנו יותר בעניין אורבני+טבע לייט ,לא טרקים או מסלולי הליכה רציניים, עדיף טבע שאפשר לראות מהרכב :-)

בגדול אני אוהב לנהוג ולא רואה בעיה בלא מעט שעות נהיגה ביום (חלק מהחוויה לדעתי)

חשבתי על דנוור כי נראה לי נחמד לחצות את ההרים ולהיות בהרבה סוגים של נוף

פורסם
לפני 4 שעות, eran_k כתב:

עדיף טבע שאפשר לראות מהרכב

אם יש תקציב אפשר לשקול אטרקציות כמו טיסת מסוק בגרנד קניון, חווית ״קאובויז״ באיזו חווה באריזונה...

פורסם (נערך)

טבע מהרכב? נשמע פספוס.

לא עשיתי טיול כזה בארה"ב, אבל לפני 4 שנים טיילתי כ-20 יום במערב קנדה. שילוב של 3-4 ערים וביניהן טבע. בערים (וונקובר, ויקטוריה, קלגרי) עיקר ההתניידות היתה רגלית עם מעט נסיעות בתחב"צ, בטבע קטעי נהיגה ארוכים, 200-500 ק"מ ביום. אבל, למרות זאת, כל אתר שנבחר זכה גם לביקור רגלי הולם. הניסיון הזה נכון גם בדי הרבה נסיעות באירופה. צריך להקדיש לאתרים זמן הליכה (וכמובן רכבלים וכו', לפי הצורך). אחרת חבל על כל ההשקעה.

לגבי חוויית הנהיגה - מה שהופך אותה מעניינת אלה העצירות כדי לראות אתרים ונופים. הנהיגה עצמה היא שיעמום מוחלט. חוץ מזה, אתה לא לבד ברכב - ובזמן שאתה נהנה מהנהיגה 4 אחרים יסבלו.

עוד הערה - אני ביקרתי בניו יורק יומיים. התחושה היתה שזו אפילו לא טעימה על קצה המזלג. ניו יורק היא אתת מ-3 הערים העשירות ביותר תרבותית בעולם, כך שתצטרך לסנן הרבה ולברור מה הכי מעניין אותך.

ועניין אחרון הוא תכנון הזמנים. אחזור על מה שאני כותב בקביעות, בעיקר לגבי אירופה: הזמנים במפות גוגל הם אופטימליים, בלי פקקים, התברברות והפסקות קפה ופיפי. במציאות תוסיף כ-30%. חוץ מזה, כפי שציינתי קודם, ביקור באתרים דורש זמן. הקצה מספיק, ולאור ההרכב המורחב עוד קצת יותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, eran_k כתב:

בהחלט אשמח לסיוע בתכנון, אנחנו יותר בעניין אורבני+טבע לייט ,לא טרקים או מסלולי הליכה רציניים, עדיף טבע שאפשר לראות מהרכב :-)

בגדול אני אוהב לנהוג ולא רואה בעיה בלא מעט שעות נהיגה ביום (חלק מהחוויה לדעתי)

חשבתי על דנוור כי נראה לי נחמד לחצות את ההרים ולהיות בהרבה סוגים של נוף

אני מציע לך בכל מקרה בכל אתר לרדת למסלול מעגלי קצר, זה הרבה יותר נחמד ומשהו קל להליכה (אשתי פדלאה רצינית ועמדה בזה בלי בעיה). ארה"ב מותאמת לדברים כאלו ולסגנון של "לא אוהבים ללכת הרבה".

אני מציע לכם לעשות יום בגראד קניון, יום בבריס קניון, יום\יומיים ביוסמיטי, לא לוותר על כביש מספר 1 (בין LA לסן פרנסיסקו). וגאס לטעמי מספיק יום למי שלא מהמר, אבל שיקולך.

אם יש לך זמן אפשר להרחיב לarches national park  ולעיירה moab שלטעמי הם האזורים הכי יפים וכייפים בכל האזור של יוטה\אריזונה וכו'. 

נאפה ואלי שווה יומיים-שלוש אם יש זמן, תלוי איך אתה מתכנן את הנסיעה

אני חושב שתחפש כמה "עוגנים" ונוכל לעזור לך למצוא את טיון הסופי.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...