Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טס לפרנקפורט בסוף השבוע, רוצה לסגור במוו M340. לצערי לרכב אין אופציה לביטול השתתפות עצמית, אלא רק הפחתה ל-1500 אירו.

באופן משונה, לרכבים שעולים 10 אירו פחות ליום כן יש, ויש אפילו עוד דברים נחמדים כמו ללא הגבלת ק"מ וכו'.

מנסיונכם, האם כדאי לסגור אונליין ואז בדלפק לנסות להוסיף את הדבר, או שאין לי צ'אנס בכלל? מה החלופות שהייתם מציעים לי?

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

יש לך אופציות לביטוח חיצוני (מצד חברה צד ג') לביטול השתתפות
החיסרון המרכזי שבמקרה של נזק אתה תצטרך לשלם אותו לחברת ההשכרה ואז לתבוע את זה מחברת הביטוח, אבל מלבד ההתעסקות וההוצאה הזמנית אתה כן מכוסה.

• אהבתי 1
פורסם

זה אני מכיר, אם כי זה לא עונה לי על השאלה הראשונה, ובכל אופן, מלבד החסרון המרכזי שציינת, זה לרוב מכסה נזקים זעירים (עד 1500 אירו).

להבנתי, משלמים עכור כל נזק בהשתתפות עצמית מופחתת, ולא פעם אחת עבור כל הסכום.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 14 שעות, Fraysa כתב:

זה אני מכיר, אם כי זה לא עונה לי על השאלה הראשונה, ובכל אופן, מלבד החסרון המרכזי שציינת, זה לרוב מכסה נזקים זעירים (עד 1500 אירו).

להבנתי, משלמים עכור כל נזק בהשתתפות עצמית מופחתת, ולא פעם אחת עבור כל הסכום.

זה נפוץ ברכבי יוקרה ורכבים ספורטיויים/נדירים. זה שזה לא בעיה לרכבים שעולים קצת פחות ליום לא רלוונטי -- הציפיות ממי ששוכר רכב כזה גבוהות, והם לא מחזיקים הרבה כאלה בסניף נתון, אז כל השבתה לצורך תיקון בעייתית לשוכר הבא; הם רוצים שתנהג בזה כמו סבתא, ולכן ה-״עידוד״ ע״י השתתפות עצמית גבוהה.
בד״כ קשה להשיג תנאים יותר טובים בדלפק -- אם כבר, במיוחד אם הזמנת באופן מקוון דרך מתווך ולא חברת ההשכרה עצמה, מגלים שם הפתעות לרעה.

תבדוק מה המצב בסוכנויות אחרות מבחינה זו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...