Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודיאק או 5008 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מנסה להבין על איזה רכב לללכת ביןACTIVE 5008 2019 וקודיאק 2019 AMITION

מה ההסבר למחירי הסחירות של 5008 בשנתון זה בקמ נמוך יחסית ~100K ביחס לסקודה קודיאק אני רואה הבדל של כ30K 

יש סיבה ? 

עובדתית עפי הסקירות 5008 ואין מלאי כמעט, אבל המחיר נמוך בכ30K מהסקודה שיש הרבה הודעות ביד 2. וגם מחירי היבואנים זהים 

מה ההגיון. 

מה כדאי לקנות אז במקרה כזה? 

פורסם

בהמשך לשאלה מעלה, עפ"י המחירון איבוד הערך היה ~20K בשנה של הפיזו (118אשח לעומת 182אשח) לעומת חצי מזה לעומת הסקודה (150 אש"ח לעלות של 185אש"ח)

איך אפשר להסביר לאור זה שכל התגובות משבחות

פורסם

האם כדאי לחכות לרכוש קודיאק אמבישן 1.5 בנזין במחיר הנחה 17.5 המחירון מהעבודה בעוד כחצי שנה יוצא מהערכה ~115 או ללכת על 5008 עכשיו מליסינג חיצוני ולשלם 112 אשח (עבר השבחה עם אחריות לשנתיים) 

מדובר על משפחה 4 ילדים נוסעים בהרכב מלא לא כלכך הרבה עם שני רכבים בבית של 5 מק'

פורסם

שלום,

האם כדאי לחכות לרכוש קודיאק אמבישן 1.5 בנזין במחיר הנחה %17.5 המחירון מהעבודה בעוד כחצי שנה יוצא מהערכה ~115 או ללכת על 5008 עכשיו מליסינג חיצוני ולשלם 112 אשח (עבר השבחה עם אחריות לשנתיים) 

מדובר על משפחה 4 ילדים נוסעים בהרכב מלא לא כלכך הרבה עם שני רכבים בבית של 5 מק'

5008 יש כמה יתרונות נוחות ןמנוע /גיר אבל הקודיאק יותר סחיר בטירוף ועצם ההנחה מהווה הפרש של כ30אש"ח לפחות מהמחיר הנדרש ביד 2 ( או כ15 אש"ח מהמחירון)

מה הייתם עושים? 

פורסם

ולקנות קודיאק מהעבודה - יוצא ליסינג זה יותר טוב?

למה אתה חושב שהחברת ליסינג תתן לך הנחה? זה רכב שהיה שלך? ממה שאני שומע, החברות ליסינג די מתנערות מכל מיני הנחות שהיו בהסכמים עם חברות.

הם מנסים לא לתת שום הנחה

באוקטביה שלי יש צריכת שמן מסויימת, מנוע 1.5. לליסינג (תפעולי) זה לא מזיז.

לא יודע אם ליבואן זה היה מזיז, אבל אם הוא ישפוך מנוע אצל היד הבאה, היבואן יתן לו משהו? יתן לו חיוב מלא מלא.

החליפו לי בלמים קדמים, עשו חריטה לצלחות והחליפו רפידות. כנראה החרט עיוור.

יצאתי עם חריקות שלא עברו גם אחרי כמה ימים. זרקתי להם את הרכב שיחליפו הכל. פתאום קלטתי שחוץ מהחריקה גם היתה רעידה שנעלמה.

אני על 65 אלף ומרגיש ירידה משמועתית בביצועים של הגיר. היד הבאה עוד חצי שנה כבר יקלל. רכב בין שנתיים וחצי. נסע בינעירוני לרוב.

פורסם
לפני 6 שעות, KipodYam כתב:

ולקנות קודיאק מהעבודה - יוצא ליסינג זה יותר טוב?

למה אתה חושב שהחברת ליסינג תתן לך הנחה? זה רכב שהיה שלך? ממה שאני שומע, החברות ליסינג די מתנערות מכל מיני הנחות שהיו בהסכמים עם חברות.

הם מנסים לא לתת שום הנחה

באוקטביה שלי יש צריכת שמן מסויימת, מנוע 1.5. לליסינג (תפעולי) זה לא מזיז.

לא יודע אם ליבואן זה היה מזיז, אבל אם הוא ישפוך מנוע אצל היד הבאה, היבואן יתן לו משהו? יתן לו חיוב מלא מלא.

החליפו לי בלמים קדמים, עשו חריטה לצלחות והחליפו רפידות. כנראה החרט עיוור.

יצאתי עם חריקות שלא עברו גם אחרי כמה ימים. זרקתי להם את הרכב שיחליפו הכל. פתאום קלטתי שחוץ מהחריקה גם היתה רעידה שנעלמה.

אני על 65 אלף ומרגיש ירידה משמועתית בביצועים של הגיר. היד הבאה עוד חצי שנה כבר יקלל. רכב בין שנתיים וחצי. נסע בינעירוני לרוב.

מכיר את הרכב ואת הנהג העכשוי. עפ"י הקצין רכב ישנה הנחה גורפת לחברה לא משנה מי מהעובדים יקנה את הרכב אחרי

אוקטביה זה לא גיר  יבש? בקוּדיאק רטוב.

לפני 15 שעות, avi 1234 כתב:

לא הייתי קונה 5008 מליסינג.

עקב טיפולים ברמה ירודה לרכב כזה.

גם אם הם הציגו טיפולים במורשה יבואן? אמנם המוסכים המורשים שייכים לחברת ליסינג. 

נסעתי עליו מרגיש תקין וגם הבדיקה יצאה סבבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי חברת הליסינג?  אני רכשתי C4 פיקאסו שהיה בליסינג (חברה של לובינסקי) וכמובן טופל רק במוסכים מורשי יבואן, עם הסטוריה מלאה שקיבלתי מלובינסקי טרייד עוד לפני הקניה.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם
לפני כשעה, dani666 כתב:

מי חברת הליסינג?  אני רכשתי C4 פיקאסו שהיה בליסינג (חברה של לובינסקי) וכמובן טופל רק במוסכים מורשי יבואן, עם הסטוריה מלאה שקיבלתי מלובינסקי טרייד עוד לפני הקניה.

אופרייט. הציגו הסיטוריה מלאה של מוסכים מורשי יבואן שלהם,. ובדקתי אצל מוסך אחר מורשה אכן הטיפולים רשומים. כמובן מה עשו בפועל אי אפשר לדעת אבל זה כבר המקסימום בטח שאפשר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, saltkach כתב:

מה עשו בפועל

לא ניתן לדעת לגבי אף מוסך.  בגדול - מורשי יבואן נמצאים בביקורת די קשה של היבואן וסביר להניח שעשו את שכתוב.

פורסם

ה 5008 עדיפה ושימושית יותר. 

אין הצדקה לתוספת המחיר. 

נטו עניין של שוק חזק שיש לסקודה בארץ. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדיין לא יצא לקנות. האם ידועה צריכת הרכב ב5008 1.6 בנזין (2020) ?  נסעתי היום נסיעת מבחן נוספת וראיתי בנתוני הנסיעה ש12.1 ליטר ל100. זה נראה ממש הרבה 

יש מישהו עם הרכב שיכול לספק נתונים ? 

• תוכן חדש...