Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים דהויים

שקור
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל מזה שתעלה תמונות (מכה שיותר קרוב) של הפנסים כדי שנוכל לראות אם הם סתם עכורים וצריך לעשות להם חידוש/ליטוש טוב, או שהם סדוקים/שבורים או שעשו להם ליטוש גם מדי שהמיס אותם.

אם התשובה הנכונה היא "סתם עשו פוליש מעפן כמה פעמים" אז אין שום סיבה או צורך לקנות חדשים, צריך פשוט לעקוב אחרי מדריך ליטוש, ולעשות את זה פעם אחד כמו שצריך, ובפעמים הבאות זה כבר יהיה הרבה יותר קל. 

מבחינת סדר פעולות החידוש, בגדול מאוד:

1. מיסוך הפח מסביב לפנסים עם דבק צבעים/מסקינג טייפ

2. שיוף עם שלושה-ארבעה ניירות ליטוש עמידים במים (נייר מים) מ-600/1000 בערך ועד 2000 או אפילו 3000

2א. צריך לשמור על הפנס והנייר רטובים

2ב. צריך לשייף לסירוגן ימינה-שמאלה ולמעלה-למטה כאשר עם כל נייר מחליפים כיוון. לדוגמה: עם ה-600 תשייף ימינה-שמאלה ועם ה-1000 שאחריו, מלמעלה למטה. 

3. פוליש - לא גס מדי, רצוי משהו ייעודי לפלסטיק כמו PlastX של מגווייר'ס.

4. אוטם כלשהו. אני פחות מתחבר ללאכות כי הן מצהיבות וגם כי די קשה להוריד אותן אח"כ (לפחות לי היה קשה בפעמים שניסיתי), הפעם השתמשתי באיזה ספריי קראמי (לינק רנדומלי, לא קניתי מהם, לא מכיר אותם. פשוט הייתה התואצה הראשונה) כלשהו. שמסתבר שהוא דווקא ממש לא רע, לפי איזו השוואה שראיתי אחרי שקניתי אותו.

מקצה לקצה, כולל הכל, בלי כלים חשמליים, לקח לי בפעם האחרונה משהו כמו שעה לרכב אחד עם פנסים במצב די נורא. אם תקנה (או שיש לך כבר) מתאם למקדחה או שיש לך משייפת, זה יכול להצטמצם גם ל-20 דקות לעבודה מקיפה ואיכותית.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...