Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאלתי ואני לא מכיר מספיק טוב את הפלח שוק הזה.

רכב 7 מקומות שייתכנס למחיר של 80 אש"ח פלוס מינוס. 

מה כן:

שיהיה כמה שיותר חדיש. בטיחותי. אמין. חסכוני. קטן מבחוץ וגדול מבפנים. 

שהמקומות מאחור 6+7 - יהיו נגישים בצורה סבירה (לא אקרובטיקה) - ויתאימו למתבגרים/מבוגרים לא גדולים (נגיד עד 1.70) ולא רק לילדים בגילאי יסודי.

מה לא:

לא חשוב מותג.

לא חשוב נראות (לא חייב ג'יפ, אפילו עדיף שלא, אבל קרניבל יש או הרבה יותר יקרה או מאוד ישנה). 

לא רכב עם כל מיני הגבלות - "תקנה רק את הגרסה שיוצרה בפולין בין מרץ למאי עם רצועה מק"ט 4745 ומעלה".

לא רכב שהביאו 3 יחידות ממנו לארץ ואז לך תמצא חלקי חילוף או מי שיטפל בו או יבטח אותו.

עדיף לא דיזל.

רב תודות לעוזרים.

אני אמרתי אאוטלנדר. סנטה פה. פה בערך נגמרו לי האופציות.

פורסם

האמת, אין יותר מדי אבל זה גם לא 3 רכבים.

היבואן זה טלקאר, אז יש אבא ואימא, וחוץ מנושא המנוע ( שציינת שעדיף לא דיזל) הוא עונה על הכל.

לדעתי, אם צריך מיניוואן של 7 מקומות מלאים הייתי מכוון לטרנספורטר, ג'מפי, i800 וכו' ולא מחפש הרפתקאות באאוטלנדר וסנטה פה שגם לא זולים וגם לא נותנים מענה ל 7 מקומות מלאים.

פורסם

לא רוצים דיזל ולא רוצים רכב גדול חיצונית. וזה רכב דיזל גדול מאוד חיצונית. אבל 7 אנשים בוגרים יושבים בצורה מעולה והוא יכול להכנס לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הכוונה שכל המקומות מתאימים לאנשים בוגרים, וגישה לכל המושבים נוחה.

למשל, בטויוטה ורסו שלי או בטויוטה פריוס פלוס היברידית, המקומות 6+7 הם יותר קטנים.

עדיין,  כאשר משחקים עם השורה השניה ( ניתן להזיז כל אחד מהמושבים בניפרד  קדימה/ אחורה) אפשר להסיע 6 נוסעים בגובה 1.70 בצורה סבירה. אבל הגישה לשורה השלישית קצת מאתגרת ( לא לאנשים מבוגרים מאוד / עם בעיות גב ).

צורת הישיבה ברודיוס ( 2+2+3 עם מעבר באמצע )

pic_rodius_highlight4.jpg

צורת הישיבה בטויוטה פריוס פלוס ( 2+3+2)Toyota-Prius-V-seating-profile-625x315.jpeg

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברכבי 7 מקומות צריך להחליט על מה מתפשרים.

לא ניתן לקבל רכב שמתבגרים/מבוגרים ישבו בשורה השלישית בנוחות וללא אתגר בכניסה/יציאה וגם לצפות שהרכב יהיה קטן מבחוץ.

אין חיה כזאת ( בטח לא חדיש וב 80 אלף שקל).

צריך לרשום מה הסדר עדיפויות ולפי זה לכוון לדגם המומלץ.

• אהבתי 1
פורסם

ברור.

חובה שבשורה ה-3 יוכלו להכנס אנשים. לא רק ילדים קטנים. עדיפות 1.

מי שייכנס יהיה מי שיוכל להכנס. אם יש זקן עם בעיות גב, לא יתעקשו שייכנס שם. עדיף כמובן שהכניסה תהיה נוחה ככל האפשר. 

כל השאר בונוס. מה שאפשר להוציא מכל הדרישות בתקציב.

טויוטה ורסו זה בתקציב?

פורסם (נערך)

כן, הדגם מומלץ החל מ 2013.

אבל צריך לראות איך מסדרים נכון את המושבים.

למשל, כאשר נוסעים 6 אנשים, את שלושת אלה עם רגליים קצרות יותר, מושיבים אחד מאחורי השני בצד ימין של הרכב.

אם נוסעים 7, את זה עם רגליים הכי ארוכות מושיבים באמצע של השורה השניה. זה נותן אפשרות להזיז יותר קדימה את המושבים החיצוניים בשורה השניה. גם רצוי שהנהג יהיה יחסית קומפקטי.

אצלי כולם מעל 1.70, שניים מעל 1.80 מ' ומסתדרים.

ורסו זה רכב גאוני - יותר קצר מקורולה, ואפילו יש גלגל רזרבי קטן ( אותו נותן להוציא מהרכב רק אם מעמידים מושבים 6+7).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 23 דקות, Nakamichi כתב:

חובה שבשורה ה-3 יוכלו להכנס אנשים. לא רק ילדים קטנים. עדיפות 1.

אין לך מה לחפש בוורסו, outlander, קודיאק, פיקסו,  5008, גרנד סניק, x Trail, פריוס+ ועוד. אתה צריך להסתכל על וואנים אמיתיים:  קרייזלר גרנד וויגר, קיה קרניבל, סיאט אלהברה, סאנגיונג רודיוס.

אפשר גם פורד אקספלורר או שברולט טרווארס אבל אלה נוסעים ומרגישים כמו משאיות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אוקיי, אז אם 1.70 מאחור זה חובה אז תמחק את הסעיף של "נראה קטן מבחוץ" ותתחיל מאוד להתפשר בקטע של נראות חיצונית/דיזל.

בוורסו אין מקום למבוגרים מאחור.

בגזרת ה"עדיין מתנהג כמו מכונית פרטית" יש לך את קרניבל ורודיוס, סיינה יישאר לעולם מחוץ לתקציב וצר לי לומר שאתה די מתקרב לאזור המסחריות המקרקשות ע"ע יונדאי 800, מרצדס ויטו ושות.

אה, ולכל אלה שממליצים טרנספורטר - כן, אחלה אחלה של אוטו אבל מחוץ לתקציב של 99 אחוז משרשורי ה"אני מחפש 7 מקומות".

עריכה:

אוי כמעט שכחתי. סיטרואן! איך שהם לא קוראים לגרסה הזאת עכשיו. ספייסטורר? גרנד ספייסטורר? בכל מקרה, מבנה פנימי גאוני ושפע של מקום ליושבים בשורה השלישית. לא בדקתי אם נכנס לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נתון חסר - כמה ארוכות הנסיעות הצפויות?

פורסם

קצרות. הרוב המוחלט 95% פחות משעה. 

האמת שהבחור ממש נדלק על הורסו. יש איזה טיפים חשובים (הבנתי ש-2013+) - עוד משהו?

הסיטרואן היא מנוע 1.2 ממה שראיתי. זה לא ייקרה. למרות שהפעם באמת סידרו את הרצועה.

פורסם

סיטרואן גרנד פיקאסו בנזין יש 1.6  בתקציב הזה.

אמינות טובה יותר של המנוע. 

אמינות.כללית עדיין לא ברמה של טויוטה.

בטויוטה צריך השתלמות בסידור המושבים כדי שיהיה נסבל לנסוע 7 אנשים.  המתבגרים/ צעירים יותר  צריכים להכנס לשורה השלישית 

• תוכן חדש...