Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה ביהוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אשמח להמלצות על מכון בדיקה טוב ביהוד לבדיקת רכב לפני קניה .

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי יונה5
פורסם

ביהוד אין הרבה אופציות. קיים רק מכון בדיקה אחד (למיטב ידיעתי) והוא מכון אדיר ברחוב שבזי.

היה לי ניסיון איתם לפני 11 שנים כשרכשתי פורד מונדיאו (גיאה) משומשת וביצעתי בדיקה לפני רכישה שם.

בסך הכל החוויה שלי הייתה בסדר ומה שחשוב גם המוכר לא הרגיש שהם מנסים לנפח תקלות.

לא הייתי שם מאז (אני עדיין נוהג על אותה מונדיאו), כך שאין לי מושג איך הם היום.

באופן אישי , אם הייתי רוכש היום רכב משומש הייתי לוקח אותו לבדיקה שם.

פורסם

לי יצא להשתמש במכון אדיר לפני כמה שבועות.

החיובי

• בדקו עובי צבע.
  • העלו רכב על ליפט ועברו על הפגושים והשלדה.
  • לקחו רכב לנסיעת מבחן.
  • עושים מבחן פליטת מזהמים מפורטת.
  • מרימים מכסה מנוע.
  • הבוחן ישב איתנו לפגישה והסביר את התוצאות די בפרטים.
  • אפשר לנסות לסכם שלאחר תיקונים במנוע וכו', אפשר לחזור לבחינה נוספת ללא תשלום אבל נראה שזה על בסיס רצון טוב ומקרה פרטני (לא לסמוך על זה).

הפחות חיובי

• לא מתחברים למחשב רכב והגיר. כלומר, בחינת הגיר היא יותר על סמך הביצועים בפועל (לא בקיא בתחום, הבנתי שבעצם ככה עושים מרבית המכונים וזה סתם פספוף מקצועי).
  • לא בודקים מזגן.
  • לא בודקים אלקטרוניקה (להבנתי מרבית המכונים לא בודקים).
  • עולה 700 שקל שלהבנתי זה לא זול בכלל.
  • טופס תוצאות מכיל כמה משפטי הסתייגויות ופטור מאחריות. הלו, אנו בשנת 2022, למרבית רכבים כיום יש הרבה רכיבים אלקטרוניים ומחשוביים אז בעצם בודקים 50-70 אחוז מהרכב.

בקיצור מכון בדיקה קלאסי (בשיטות של פעם אם לא מתחברים למחשב רכב) אבל עושה את העבודה.

נ.ב

יש מכון מתחרה באור יהודה (מכיל את המילה טסט בשמו). המכון המדובר הינו קבלן משנה של אלבר. יצא לי לראות בדיקה של המכון באור יהודה על רכב של אלבר. הבדיקה היתה מאוד נקיה לעומד מה שמכון אדיר מצא.

לסיכום, מכון אדיר די עושה את העבודה.

• תוכן חדש...