Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני זקוק לאוזניות לשיחות טלפון שגם יהיה אפשרי לחבר לסלולרי וגם למחשב נייד עם חיבור 3.5.

מצאתי את האוזניות האלו.

עכשיו לסלולרי זה נראה שזה יעבוד אבל למחשב נייד אני לא בטוח כול כך לכן מתייעץ פה. 

יש לי במחשב נייד 2 יציאות 3.5 אחד של אוזניות והשני עם ציור של מיקרופון זה אמור לעבוד עם אחבר רק לחיבור של האוזניות? המיקרופון באוזניות יעבוד לשיחות?

תודה 😀

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15911&gclid=Cj0KCQjw5ZSWBhCVARIsALERCvyLW4Sb7ZXr3_CsQNbWFnEmoYdU_2MRESjoGiFPwExCF1hL27jt-2waAh4_EALw_wcB

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני שעתיים, borsood כתב:

אתה צריך גם מפצל כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34424

ואז כל אוזנית פלאפון 3.5 תתחבר

תודה רבה! בדיוק היום הייתי באייבורי שאלתי את המוכר לגבי זה ואמר שאצלהם אין דבר כזה

כנראה שלא הבין לגמרי :)

פורסם

יש לי אוזניות כאלה בדיוק.

במקומך לא הייתי קונה מפצל כזה אלא משהו הרבה יותר שימושי - מתאם פלאג 3.5 (audio in+out) ל-USB. יש לי כזה. הרבה יותר שימושי מאחר וניתן לחבר לכל מקום, למשל לרכזת USB, או תחנת עגינה.

• רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, קורן בן אשר כתב:

יש לי אוזניות כאלה בדיוק.

במקומך לא הייתי קונה מפצל כזה אלא משהו הרבה יותר שימושי - מתאם פלאג 3.5 (audio in+out) ל-USB. יש לי כזה. הרבה יותר שימושי מאחר וניתן לחבר לכל מקום, למשל לרכזת USB, או תחנת עגינה.

יש לך קישור למוצר הזה במקרה זה דבר כזה?

S5r0MqwF3S8v5pTiMZKCJVgBR1xPsTG5WRkMd7odq3Fh1waAuXmEALw_wcB

עריכה אחרונה על ידי renault5

פורסם
לפני 16 שעות, קורן בן אשר כתב:

תעשה חיפוש גוגל "כרטיס קול usb", יש כאלה באייבורי ובקספ. שים לב שאתה צריך כניסה של פלאג בודד שהוא גם מיקרופון וגם אוזניות. 

אז זהו בנתיים לא מצאתי עם פלאג בודד רק של 2.

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

תודה רבה!

הבעיה העלות שלו יותר גבוה מהאוזניות. 

נראה לי אקנה בנתיים את המפצל ואזמין מאמזון בקישור שנתת לי בהתחלה.

פורסם (נערך)

יש גם פשוטים כאלה (אם האוזניות עולות פחות מ-150 שקל אני מניח שהן לא מאוד איכותיות)

המתאם לא וואו, אבל עובד, וזה חיבור 4-Pole, כלומר חיבור 3.5MM בודד שהוא גם אוזניות וגם מיקרופון

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 43 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יש גם פשוטים כאלה (אם האוזניות עולות פחות מ-150 שקל אני מניח שהן לא מאוד איכותיות)

המתאם לא וואו, אבל עובד, וזה חיבור 4-Pole, כלומר חיבור 3.5MM בודד שהוא גם אוזניות וגם מיקרופון

תודה רבה נראה טוב 

• תוכן חדש...