Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמסונג (בהנחה שהוא מקורי) אף פעם לא היה זול, ואאוקי לפתו עכוז בזמן האחרון, נהיו מאד יקרים.
אין לי בעיה לשלם על יקר בתנאי שיהיה טוב ולא ישרוף לי ת'בית, אבל האם יש שם בחוץ (עלי, איביי או אמזון) מותג אחר שנותן את הסחורה אבל לא עולה 100 ש"ח?
תודה מראש.

פורסם

ה-100₪ האלה זולים יותר בטווח הארוך. זאת תוספת מחיר קטנה לשנים של שקט (ניסיון חיובי עם סמסונג, מטענים שמחזיקים שנים רבות)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה באמת חושש שהבית יישרף, למה אתה מחפש לחסוך, לא יודע... חמישים שקל?

זה שווה את הזמן וההתעסקות?!

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כפי שציינתי - אין לי בעיה לשלם יותר ולקבל מוצר בטיחותי.
אחדד את השאלה שלי: האם קיים מותג אחר, שמה לעשות אני עדיין לא שמעתי עליו, שנותן את אותה התמורה אבל בפחות מ- 100 ש"ח?
אני לא יודע ולא מומחה בתחום; אולי יש מותג כלשהו שהוא ממש אחלה, סבבה וכו' אבל המחיר נמוך יותר, משמעותית?

כן, 50 ש"ח הפרש הם משהו שהייתי מכוון אליו, כאמור אם היה.

אם לא קיים - גם טוב.
כאמור - אין לי בעיה לשלם תמורת איכות.

פורסם (נערך)

תבדוק מטענים של otterbox. או של anker.

רוצה יותר זול - יש של שיומי או baseus, שהם גם סבבה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 21 דקות, ירחמיאל כתב:

כפי שציינתי - אין לי בעיה לשלם יותר ולקבל מוצר בטיחותי.
אחדד את השאלה שלי: האם קיים מותג אחר, שמה לעשות אני עדיין לא שמעתי עליו, שנותן את אותה התמורה אבל בפחות מ- 100 ש"ח?
אני לא יודע ולא מומחה בתחום; אולי יש מותג כלשהו שהוא ממש אחלה, סבבה וכו' אבל המחיר נמוך יותר, משמעותית?

כן, 50 ש"ח הפרש הם משהו שהייתי מכוון אליו, כאמור אם היה.

אם לא קיים - גם טוב.
כאמור - אין לי בעיה לשלם תמורת איכות.

יש כל מיני מותגים ובלתי אפשרי לדעת מה רמת האיכות שעומדת מאחוריהם. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בעלי אקספרס מוכרים אינסוף מטענים שהם לכאורה סמסונג, אני לא מאמין שמטען ב-12 ש"ח אינו זיוף.

יש מספיק מותגים סיניים ראויים כמו שיומי, אנקר, יוגרין, בסיאוס, בלקין ועוד כמה. אבל גם הם לא זולים.

מפפעם לפעם יש בארץ מבצעים על סמסונג. לא מזמן פספסתי ברבע שעה מבתע על מטען כזה בכ-70 ש"ח בהייטקזון.

עריכה: בדוק באתר KSP: מטען סמסונג 15W ב-55 ש"ח ו25W ב-79 ש"ח. נראה לי שמצאתי את מבוקשך. רק תזדרז, כי המחירים האלה נוטים להיות נזילים מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על המטענים של איקאה. כן, איקאה. איכותיים ומגובים בביקורות טובות מחו"ל. מטעין את האייפון 13 פרו עם המטען טייפ סי החדש שלהם. 60 ש"ח. 

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לפני 37 דקות, Fazer כתב:

מטען מקורי של אפל (רק ראש הטעינה שנכנס לשקע), 80 ש"ח. מניסיון איכותי מאוד ועושה יופי של עבודה.

הוא תומך QC4 או לפחות 3?

ניתן להטעין איתו טעינה מהירה מוצרים שהם לא אפל?

כי למטענים של סמסונג יש בדיוק את הבעיה הזאת - בגלל תקן proprietary של סמסונג, טעינה מהירה עובדת על סמסונג, אבל לא על משהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

הוא תומך QC4 או לפחות 3?

לא

ניתן להטעין איתו טעינה מהירה מוצרים שהם לא אפל?

כן מכשירים שתומכים בטעינה מהירה בתקן USB-PD

כי למטענים של סמסונג יש בדיוק את הבעיה הזאת - בגלל תקן proprietary של סמסונג, טעינה מהירה עובדת על סמסונג, אבל לא על משהו אחר.

לסמסונגים תשתמש במטעני QC3/4 הם תואמים (למרות שהצ'יפסט הוא Exynos ולא Qualcomm).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 שעות, darkmanxxx כתב:

ממליץ על המטענים של איקאה. כן, איקאה. איכותיים ומגובים בביקורות טובות מחו"ל. מטעין את האייפון 13 פרו עם המטען טייפ סי החדש שלהם. 60 ש"ח. 

הם באים מורכבים או שמבריגים את השיניים לבד?

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לסמסונגים תשתמש במטעני QC3/4 הם תואמים (למרות שהצ'יפסט הוא Exynos ולא Qualcomm).

את זה אני יודע.

אני התכוונתי שאין תאימות הפוכה - מטען של סמסונג לא מטעין טעינה מהירה מכשיר של יצרן אחר (LG).

פורסם

בגזרת הסינים: אנקר טורנסמרט בליצוולף.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש לי נסיון ארוך שנים עם מטענים שונים של Ugreen מעליאקספרס ובכלל מוצרים שלהם - האיכות כמה רמות מעל רוב המותגים העלומים שם וגם המחיר טיפה גבוה יותר בהתאמה ברוב המקרים. יש לי מטענים שלהם מסוגים שונים גם עם מספר יציאות וכולם עובדים נפלא ולא עשו בעיות כלל, לא מתחממים יותר מידי וכו'.

יש לי גם זוג מטענים פשוטים QC3 של Baseus וגם הם אחלה, היו זולים מהUgreen.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...