Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחזוקת פיג'ו 208 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

השבוע אני אמור לקבל את הרכב החדש שהזמנתי פיג'ו 208

עכשיו זאת הפעם הראשונה שאני מקבל אוטו חדש מהניילונים, וגם לאור בעיות שעלולות לצוץ כיוון שמדובר בפיג'ו (מנוע ורצועת טיימינג) יש לי מספר שאלות:

- יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו בקבלת האוטו?

- ישנם דגשים מיוחדים להתנהלות טכנית עם רכב חדש? (סתם זורק - לא לאמץ את המנוע בקילומטרים הראשונים או משהו מהסוג הזה)

- ישנם דגשים ספציפים לדגם וליצרן מבחינת טיפול שוטף? (שמנים וכדומה)

- מבחינת טיפולים במוסך הבנתי מקריאה כאן בפורום שמומלץ לטפל במוסך גבע (אני מאזור המרכז) שמתמחה במכוניות צרפתיות, אבל לשמירת האחריות אני מחויב לטפל במוסך רשמי? יש המלצות למוסך רשמי שלהם שאדע כבר מעכשיו? 

אשמח לשיתופים שלכם בנושא ולשפיכת אור חדש 

עריכה אחרונה על ידי Itco
פורסם

לא הייתי מתקרב למנוע ה1.2 בגלל נושא הרצועה, עצוב שהיצרן מעניין אותו רק למכור ולא ממש שש לטפל בתקלה הגורמת למנועים לשבוק חיים בעודם די צעירים,

ולא ממש מעניין אותי שבאירופה זה רב מכר, בארץ זה רב תקר.

לגבי 3008, לא הייתי חושש לקנות את ה1.6 טורבו בנזין, בינתיים מדובר המנוע הכי מוצלח שלהם.

פורסם

כשתקבל את הרכב תבדוק פגמים חיצונים או פנימים.

אתה יכול לטפל במורשה משרד התחבורה כמו גבע, רק צריך שחלפים יהיו מתועדים לפי המקט.

מורשה יבואן צריך לכבד זאת, אך יכול להערים קשיים.

לגבי הרצועה, אורן ממוסך אורן שירותי רכב ממליץ על החלפתה כול 4 שנים או 60 אלף.

ולא לחכות 6 שנים או 105 אלף ק"מ לפי היצרן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. לטפל אך ורק במוסך של לובינסקי 

למרות ש"רשמית" טיפול במוסך מורשה משרד התחבורה אינו פוגם באחריות, אך מעשית היבואן/יצרן יחפש להתחמק מאחריות בכל מקרה בו הרכב לא טופל ברשת היבואן.

2. להקפיד לטפל בזמן, ועדיף לפני הזמן.

3. לוודא ששמים לך את השמן בתקן הנכון. אפילו במוסכי היבואן ראיתי מקרים של שמן לא תקני

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...