Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן שבעקבות בקשה  הקנס הומר לאזהרה.

לעצם הדיון

כשעצרה אותי הסבירה לי  במשך כמה דקות שעקפתי מימין  לפי הדיון פה  חזרה מנתיב ימני גם אם מיועד לפניה ימינה כל עוד שהקו מקווקו זה לא עקיפה  

אלא אם באמת הייתה עקיפה  של מכונית

בסוף היא החליטה לתת לי קנס על נסיעה על  אי תנועה .

וכאמור מפנ"א המירו לי לאזהרה 

עריכה אחרונה על ידי avri6
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, avri6 כתב:

מעדכן שבעקבות בקשה  הקנס הומר לאזהרה.

טוב לשמוע, תודה על העדכון.

בתאריך 8.3.2022 בשעה 19:13, fatboy1340 כתב:

גם 5512 לא ניתן להמיר לאזהרה

FYI.

יש לך רשימה של עבירות ברות המרה וכאלה שלא?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

לבקשתך מעלה את ההודעה

כתבתי שאני לא מכיר את האזור, הוויז לא הכווין להיצמד למרכז

ויש לי עבר נקי מלפחות  20 שנה  ולא חולק על טענת השוטרת  וכו'

בלי קשר לדעתי  במקום שטעיתי   אין שילוט בגובה שרואים ממרחק שהנתיב הימני הוא רק ימינה

השוטרת אמרה שיש שילוט שהכביש מצטמצם 

אבל לא התייחסתי לזה בבקשה

המרה לאזהרה.pdf

פורסם
לפני 58 דקות, avri6 כתב:

השוטרת אמרה שיש שילוט שהכביש מצטמצם

למיטב ידעתי כשמדובר על נתיב שהופך לנתיב פניה לא מציבים תמרור של כביש מצטמצם, שמיועד למצבים בהם הכביש פיזית הולך ונהיה צר.

נשמע כמו עוד הנפצה של השוטרת.

פורסם (נערך)

בהחלט שכן. איני לא יכול לקשר כעת תמונה, אבל חפשי את התמרור בכביש 22 בין אתא דרום לאתא צפון: הכביש בן 3 נתיבים, הימני הופך לנתיב יציאה (ארוך מאד) ולפניו מוצב תמרור המראה צמצום מ-3 לשני נתיבים. והתמרור הזה אינו יחיד במינו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. יש הבדל בין תמרור של נתיבים שינוי במספר הנתיבים שאתה התייחסת אליו לכביש מצטמצם, אם כי אולי פות״ש לא דייק והתכוון לצמצום נתיבים.

2. לא בטוח שזהו שימוש נכון בתמרור שינוי במספר נתיבים, אם מספר הנתיבים לא משתנה בפועל אלא רק יעודם. אבל זה דיון אחר.

• תוכן חדש...