Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב לקנות רכב בגלל מעבר לעבודה רחוקה.

הרכב יסע לפחות 80 ק''מ ביום רק לעבודה, עם כל המסביב מעריך שיצא 2500 ק''מ בחודש לפחות (30000 בשנה) 

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל גם זול לקניה. 

תוהה אם יש טעם להסתכל על רכבים היברידיים מבוגרים 2010-2013, או שהסיכון שתהרס הסוללה גדול מידי?

פורסם
לפני 4 שעות, Itai Siman Tov כתב:

חושב לקנות רכב בגלל מעבר לעבודה רחוקה.

הרכב יסע לפחות 80 ק''מ ביום רק לעבודה, עם כל המסביב מעריך שיצא 2500 ק''מ בחודש לפחות (30000 בשנה) 

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל גם זול לקניה. 

תוהה אם יש טעם להסתכל על רכבים היברידיים מבוגרים 2010-20פה13, או שהסיכון שתהרס הסוללה גדול מידי?

אתה יכול לחפש אחד שעבר החלפת סוללה לא מזמן ואז מחזיק לעוד כמה שנים או לחילופין לקחת בחשבון את מחיר עלות ההחלפה שעולה בסביבות ה 9000 מראש ולבדוק אם שווה לך או שעדיף לך ללכת על דיזל או אופציות אחרות.

פורסם

בתור אחד שמציץ באתרי מכירות כמו bid spirit אתה רואה לא אחת שאין דרישה לרכב היברידי מזדקן. עלות הבטריות יכולה להיות בור רציני ואין לך היסטוריה. 

פורסם (נערך)

רכב היברידי מזדקן הסוללה חלשה זה אומר הרכב נוסע יותר על מנוע בנזין, אל תצפה לראות את צריכת הדלק שהרכב היה חדש.

הסוללה לאורך זמן הקיבול שלה יורד בייחוד שהסוללות הישנות הן בטכנולוגיה ישנה יותר ונישחקות מהר יותר.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)

אני אסביר על האחריות של טויוטה שקיבלתי ממכונאי מנוסה במוסך טויוטה מורשה.

ניתן לקנות אחריות על הסוללה למשך זמן 9 שנים וזאת בתשלום של כ 400 שקל בשנה, כיצד טויוטה מחליטים אם הסוללה תקינה או לא אם קיים תא שהמתח בו ירד ב 0.3V כלומר לבדיקה אין קשר לכמה קיבול נישאר בסוללה, אתה יכול לנסוע עם סוללה בקיבול 50% ויש לך אחריות ואין תא שבמתח של 0.3V, כלומר הרבה רכבים היברידים יש להם 'אחריות' עם סוללה בקיבול נמוך וצורכים דלק קצת פחות מרכב עם מנוע בנזין כי המנוע החשמלי ניכנס פחות לפעולה.

למה לא בודקים לפי קיבול? כניראה לא משתלם להם,יצטרכו להחליף הרבה סוללות.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

רעייתי נוהגת בלקסוס IS300h שנת 2014 עם כ-75 אק״מ במונה.

באוגוסט 2021 הופיעה הודעה על בעייה בסוללה ההברידית.

מכיון שאני מקפיד לחדש אחריות, הוחלפה סוללה חדשה ללא תשלום כמובן.

זאת ועוד, קיבלתי הארכה חינם (כ-6 חודשים נוספים מתום התקופה הנוכחית) לשנה מלאה.

שנינו מרוצים מאד הן מהמכונית (אצלנו מיומה הראשון, בהתחלה בליסינג תפעולי עבורי ואחרכך רכישה) והן מהתנהלות היבואן/מוסך.

אין ב הנ״ל משום המלצה כיצד על מאן דהו להתנהל

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תוכן חדש...