Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוגיק 800 4 ערוצים לפי התגובות של האנשים שרכשו אותו [שהוא עוד היה בדיוטי פרי] אז אין מתלוננים.

אני בכל אופן שמעתי פעם לוגיק שקוף 400 2 ערוצים מחובר לסאב רוקפורד 150RMS ואהבתי מה ששמעתי ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש מגבר של בוס שמגביר אצלי סאב 300 RMS וסה"כ מגבר טוב שנותן תמורה טובה למחיר ולבעלי תקציב נמוך...

מה רע במגבר? אין לי שום דבר רע לומר עליו פשוט אני לא מבין בשביל מה צריך מגבר יותר חזק מזה, כי גם המגבר של בוס יכול לסתום לך את האוזניים מעוצמה חזקה...

פורסם

"לנזר מנפחים נתונים" "המעגל שלהם זהה"..חחח,מאיפה הגעת למסקנות האלה? שי אמר לך?

ראית פעם מישהוא בפורום הוכיח שזה נכון בכלל?

אתה משווה קליפורניה בום למגברים של לנזר תגיד יש לך איזו שהיא הבנה בתחום או שאתה רק מעסיק מסקנות על ההודעות של הפורום?...

למגברים המסריחיים האלה יש מעגל זול וקרוסים זולים עלות יצורם 150 שקל בלחץ הם אינם מוסגלים לעבוד הרבה זמן ב2 אום והנתונים שלהם בכלל לא ברורים אף אחד לא יודע באמת כמה מגבר של 1200וואט מוציא לערוץ ...

אסף ידידי לפני שאתה מסיק מסקנות כאלה אני מציאה לך ליבדוק ציוד של לנזר ולחזור אלינו ולא ליכתוב מסקנות של אחרים שבכלל לא היה להם ניסיון.......

בוס באמת יכול ליסתום לך את אוזניים אבל לא מהסאונד אלה מהרעש שלהם....כול המערכות שמוגברות על דידי המגברים המחורבנים לא נישמעות צלול ומדוויק תחום התדרים שלהם נישמע מאודמאוד לא מסודר... הרמקולים נישמעים יותר כמו פסססססססססס פססססססס בררר ברררר ...

פורסם

800ש'ל הקליפורניה לדעתי חדש לא ממש שווה . אבל אם תימצא מישהו שימוכר לך יד שניה מגבר כזה ב350-420 שח לדעתי זה ישתלם מאד. אני שמעתי את המגבר הזה[ה1200] הוא ממש גהנום.

אל תיקח ללב יותר מדיי תגובות שליליות על המגברים הללו .בטווח מחירים שלהם הם שוים את ההשקעה בנתיים אפם כבר הוזכר פה הלאנזרים אני רק עליהם שומע שיש בעיות אלקטרוניות ושהם לא אמינים ממש.

בהצלחה

פורסם

אסף בוא אני ישאל אותך שאלה, קנית מגבר בזול הזופר סאונד שלך, השקעת מעט ועכשיו אתה שאלת אם שווה לקנות עוד מגבר ברמה הזאת שנקרא פיורי בעוד 300-400 שקל, אז לא עדיף היה לחסוך את הכסף הזה ולקנות כבר במקום שני הזבל הסיני הזה מגבר אחד שיהיה טוב יותר?

פורסם
אסף בוא אני ישאל אותך שאלה, קנית מגבר בזול הזופר סאונד שלך, השקעת מעט ועכשיו אתה שאלת אם שווה לקנות עוד מגבר ברמה הזאת שנקרא פיורי בעוד 300-400 שקל, אז לא עדיף היה לחסוך את הכסף הזה ולקנות כבר במקום שני הזבל הסיני הזה מגבר אחד שיהיה טוב יותר?
לא ואני יגיד לך למה . הסופר סאונד שלי הוא חזק ופותח טוב מאד מה שחיברתי עליו .הבאתי אותו ב180

הוא עושה את העבודה שלו בצורה יותר יעילה מכמה מגברים אחרים שראיתי בסכום גבוה יותר. אין על זה ויכוח. עכשיו היות ואני מביא קומפוננט קידמי אני צריך עוד הגברה ולכן את הסופר סאונד אני מעביר לקדימה ואת הפיורי אני מתכנן לחבר ל2 סאבים של 200RMS כל אחד. ונגיד שהפיורי 350+הסופר סאונד 180=530 שח. עדין אין שום מגבר שסכום כזה יהיה טוב יותר בעל תמורה גדולה הרבה יותר. מבין.?

אני לא מתכוון לעבור את התקציב הזה. הפיורי שמעתי אותו אתמול והוא לא איכזב אותי. בכל אופן מחר הבחור שמוכר לי אותו בא אליי ואנחנו מחברים אותו ברכב שלי אם האלמנטים שלי ואז אני יחליט אם ההבדל והתמורה שווים שאני יקח אותו אותו. סה"כ אני מכיר הרבה שמישתמשים בהגברה עלומת שם שנותנת תמורה כמו שצריך למחיר ואותם מגברים מרימים אלמנטים של מותג ועושים זאת כמו שצריך.זה לא מדע בדיוני. צריך פשוט לדעת מה לקחת.

פורסם

בוא תימצא לי משהו עד 550 שקל שנותן תמורה טובה יותר מה2 מגברים האילו שציינתי. אני פתוח להצעות תגיד שלח לי בפרטי ומחר אני בא לקחת! נכון שלא קיים טוב יותר ?..כל אחד והשיקולים שלו, לי לא מתאים להשקיע 900-1200 שקל על הגברה .בנסיבות הנ"ל.

פורסם

שיהיו לך רכיבים שזקוקים להגברה בריא יותר את תשקע....אבל שיש לך רמקולים של קליפורניה בום אתה לא צריך יותר.....

Guest תמיר .א.
פורסם

אסף, אני רואה אתה מדבר בשמי יותר מידיי, אל תעשה את זה, יש לך הרבה טעויות.

הקליפורניה בום 1000W יותר טוב ממנו. מעגל איכותי יותר ורכיבים טובים יותר והוא חזק יותר . בכלל אם אתה משיג את הקליפורניה בום 1200 אז לך עליו הוא ממש אכזרי למחיר

הקליפורניה 1000 הוא לא יותר טוב מכלום, הוא קצת יותר חזק מימנו זה הכול איו מעגל איכותי יותר ואין רכיבים איכותיים יותר כול החברות הללו משתמשות באותם רכיבים זולים, הקליפורניה 1200 לא אכזרי למחיר בכלל, תמצא אותו במינימום 800 שקל, שהמגבר הזה שווה אולי 400 שקלים.

. ]

אני כבר מזמן חבר בפורום הזה וראיתי את כל הויכוחים על המגברים האלה, והשאלה אם תמיר גם פתח מגברי רוקופורד או מאגנאט או זקט או קליפדיזיין או הייפוניקס זאחרי אלו יוכל להגיד שהקליפוניה זה מגברים איכותיים

הרבה סוגי מגברים באים לתיקון, רוב המגברים שבאים לתיקון זה מגברים פשוטים כמו מגנט פלטיניום רוקווד פייל לנזר ועוד מלא מגברים עם שמות שלא יודע מאיפה הקריצו אותם, ומן הסתם גם חברות מותג אבל לא בתדרות כמו המגברים הנחותים, מכיון שהם לא מתקלקלים כמו המגברים הפשוטים.

איפה קבעת שרשמתי שקליפורניה בום זה איכות !? זה מגבר פשוט מאוד, נותה להתקלקל כמו כול מגבר פשוט בתדירות גבוהה.

דווקא הבוס 1000 בחרתי בו שיהיה מגבר לקומפננט הקדמיים שלי משום שהוא מגבר הרבה יותר טוב מבחינת הקרוס וכיוונים במגבר מכול הקליפורניות הללו....

תמיר

פורסם

שני "המגברים" הללו, לא יגבירו 305C . הם חלשים מדי ויתנתקו.

ובמקום סאונד, יצא מהסאב "הפלצות". שלא לדבר על 2 אוהם..

לי יש פלטינום V12 שכתוב עליו: "1200 וואט". זה ממש לא. הוא מצליח בקושי להזיז MB QUART

של 250 וואט. גם החיקוי של בוס לא יצליח.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מוזר או לא...יש לי את המגבר החיקוי של סוני-ישפאר..

ואני גאה בו.....

הוא בהחלט לא 1200 ואט.אבל הוא מה שבטוח מוציא את ה80 אר אמ אס לכל יציאה ב-4 אום!!!!!!!!!

ותאמינו לי או לא..עם רמקולים טיפה איכותים..וסאב גם איכותי המע' שלי נשמעת מעולה...ואני מרוצה ממנה..רק שאני עוד מעט אחליף סאב כי הוא חלש מדי....

פורסם

דווקא שמעתי באוטו של חבר את הבוס על 305C

הוא הזיז אותו יפה מאוד

לי יש אלפיין 4 יציאות 800 ואט ואני מחבר עליו את ה304 כי ה305 גדול עליו מידי

בקיצר זה מגבר לסאבים ברמקולים הוא מוציא צליל מגעיל אבל יודע לדחוף סאב כמו שצריך!

יותר טוב מפלטניום אודיו אני לא שמעתי את הקליפורניה אבל אני בטוח שמבין השלושה הבוס הכי טוב

את הבוס ניתן להשיג ב500 שקל

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...