Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבה שמתפרסמת באתרי החדשות- על אלימות שהובילה לשוד ודריסה עקב ויכוח על זכרון דברים לפני העברת בעלות.

הכלל: לא נותנים מפתח ללקוח בעת המכירה אלא לאחר העברת הבעלות! ותשלום מלוא המחיר!

הנה הכתבה

https://www.jdn.co.il/video/1633670/?source=realatedArticles

זוית צילום נוספת:

https://www.kore.co.il/viewArticle/92396

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

פורסם

תכלס, עלה על הרגל שלו עם הקאדילאק, אין לזה כל הצדקה. גם לקונה שלא משלם.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 דקות, tinoki כתב:

לקונה שלא משלם.

מבלי להיכנס לדקויות של האירוע, קונה שלא משלם זה גנב

• אהבתי 4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 31 דקות, PASHUT כתב:

הכלל: לא נותנים מפתח ללקוח בעת המכירה אלא לאחר העברת הבעלות! ותשלום מלוא המחיר!

הכלל היבש נכון, רק שאף אחד לא מכין אותך לכך שיעצרו אותך שני ג'לובים ב S Class באמצע כביש מהיר, יעיפו אותך מהרכב ויברחו איתו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לימוזינה נשדדה ממשגיח כשרות

סיפר יוסי, שעובד כמשגיח כשרות, על האירוע. לדבריו, הוא רכש את הרכב מבן אדם שפרסם מודעה ביד 2.

פרנסה טובה להיות משגיח כשרות אני רואה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, dani666 כתב:

פרנסה טובה להיות משגיח כשרות אני רואה.

הפוך גוטה, הפוך.

הולכים לפטר אותם והבנק לא מאשר הלוואה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, dkn1 כתב:

משגיח כשרות ולימוזינה ?

זה כדי להגיע באופן מהיר ויעיל לאירועים שבהם יש חשד שהסתנן חזרזיר למטבח, או שבוריס ואנטולי שוב מבשלים זה גדי בחלב אמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לעניות דעתי במקרה הזה, גם אם קרתה תקלה בהעברת התמורה, אין לבעלים המקורי של הרכב שום זכות לפעול בצורה המתועדת.

הבעיה היא שעד שהמשטרה תפעל, בנתיים הקלף היחיד שיש לך זה אי העברת הבעלות וגם היא לא משחקת לטובתך כשבנתיים הקונה יכול לרכוש לך קנסות.

• מעניין 1

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
Just now, dotSYS כתב:

לעניות דעתי במקרה הזה, גם אם קרתה תקלה בהעברת התמורה, אין לבעלים המקורי של הרכב שום זכות לפעול בצורה המתועדת.

ברור לגמרע ולא נראה לי שמישהו חושב אחרת, אבל המצב הזה גורם ל"שוד" להיוץ קצת אחרת מסתם איזה carjack אקראי לפירוק או משהו

פורסם

שתי הקישורים שהבאת הם של אתרים אשר "מייצגים" את מגזרו של ה"נשדד". כאחד שיודע קצת טיפה במקרה הזה. הייתי נזהר בהגדרות

סה"כ מדובר בסכסוך עיסקי,קבלת דבר במירמה. הנשדד לא הכי "נקי כפיים".

נכון האירוע לא נראה "מכבד" אבל גם לבקש ממישהו שחייב לך כסף לתת לך כסף ולהישאר רעב בבית זה גם אירוע לא "מכבד".

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מה באמת קרה ב’שוד הלימוזינה’ על כביש 1? ההקלטה חושפת

יוסי, חרדי מבני ברק, טען שהאדם שממנו רכש לימוזינה, שדד אותו באמצע הכביש המהיר ליד כפר חב"ד • אך הרקע לאירוע התברר בבית המשפט: יוסי התחמק מתשלום, והמוכר החליט לקחת את המכונית בחזרה • אשת החשוד המרכזי סיפרה: "מדובר בנוכל שקרן ורמאי, שהוליך אותנו שולל"

https://ch10.co.il/news/701297/

• תוכן חדש...