Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

צריך את עזרתם המומחים, סוף סוף אני מסיים לעבוד מהבית אחרי תקופה מאוד ארוכה, בערך מתחילת הקורונה אי שם 03/2020

ואני מתחיל עבודה במקום חדש

אז ההתלבטות שלי היא בין הרכבים למעלה, כמובן שאני מעדיף את הפאסאט CC, אבל השאלה מבחינת בלאי ואחזקת רכב בשילוב של הק"מ שאני הולך לעשות מה ההשפעה שלו

לאחר מכן אני יעדיף מאזדה 6 ובסוף מאזדה 3 מנוע 2.0  - בין שניהם דווקא חשוב לי לדעת את ההפרש בעלות החודשית באחזקת הרכב

אני הולך לעשות סביב 2000 ק"מ חודשי (בשנה 24K) אולי עוד שנה-שנתיים זה ירד אבל כרגע זה המצב

פתאום עולה לי במחשבה אולי כדאי לי לקחת עסקת ליסינג פרטי בגלל הקילומטראז' ? האם אני יוכל לקחת רכב מפנק (סגמנט מנהלים) ועסקה שתיהיה משתלמת יותר מקניה ?

חשוב לי ברכב :

הנאה מנהיגה ואופי הרכב

אמינות

דלק שיהיה סביר, סביב 1/10, רב הנסיעה הולכת להיות בין עירונית אז אני מאמין שאפילו המצב יהיה יותר טוב מבחינה הזו

אחזקה וטיפולים סבירים יחסית

בטיחות

תקציב הולך להיות בגג 60K

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אני הייתי הולך על המאזדה 6 ללא היסוס, הפאסאט CC הוא רכב מעולה אבל הגיל עושה את שלו. 

מאזדה 6 היא פחות חזקה אבל תתן לך שקט נפשי במידה וטופלה היטב, לפאסאט אין אלוהים בדגם הזה. 

פורסם

הפאסאט כנראה תהיה הכי יקרה לאחזקה עקב גיל ומכלולים מתקדמים ומורכבים יותר.

שתי המאזדות זהות בעלות הטיפולים, צריך לבדוק מה לגבי הביטוח.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך על השלוש לנסועה גבוהה - הרכב רועש ולא נוח. גם השש לא שיא השקט, אבל יותר טובה מהשלוש, וגם יותר מרווחת אם תרצה להסיע עוד אנשים.

• רעיון טוב! 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בפירוש עדיף לך צמד היפניות.

אין ספק שמבחינת איכות הנסיעה הפאסאט תהיה רמה מעל, אך בדור הזה המנוע 1.8 CDA ודורות ישנים של dsg7 יתנו את אותותיהם ויגבו ממך סכומים משמעותיים באחזקה(זה בתנאי שהרכב שמור ותוחזק עם שמנים ראויים ובמוסך שמבין ברכבים האלה).

במידה ולא, זה בכלל מתכון לאסון.

בתקציב שלך יש מגוון רכבים מעולים שיעמדו במשימה הזאת בלי להכניס אותך להרפתקאות מיותרות

פורסם

כל אחד מהרכבים האלה זה ירידה רצינית באיכות הנסיעה ,נוחות,בידוד רעשים,כסא,וכו.

הפאסאט תעשה לך קרוב לוודאי חור בכיס.

והמאזדות תור לכירופרקט.

הייתי ממליץ לך דווקא על הקיה אופטימה ,היא מרווחת מאד ,רכה יותר מהמאזדות לנסיעה {כיול אמריקאי} ולא פחות אמינה.

פורסם
לפני 11 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

הפאסאט כנראה תהיה הכי יקרה לאחזקה עקב גיל ומכלולים מתקדמים ומורכבים יותר.

שתי המאזדות זהות בעלות הטיפולים, צריך לבדוק מה לגבי הביטוח.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך על השלוש לנסועה גבוהה - הרכב רועש ולא נוח. גם השש לא שיא השקט, אבל יותר טובה מהשלוש, וגם יותר מרווחת אם תרצה להסיע עוד אנשים.

יש לך אופציה אחרת ?

לפני שעתיים, ronrcz כתב:

כל אחד מהרכבים האלה זה ירידה רצינית באיכות הנסיעה ,נוחות,בידוד רעשים,כסא,וכו.

הפאסאט תעשה לך קרוב לוודאי חור בכיס.

והמאזדות תור לכירופרקט.

הייתי ממליץ לך דווקא על הקיה אופטימה ,היא מרווחת מאד ,רכה יותר מהמאזדות לנסיעה {כיול אמריקאי} ולא פחות אמינה.

אגב הייתי מחזיק עוד וולוו, אבל לעשות טיפול כל 15K בשילוב הקילומטראז' צריך כיס יותר עמוק 

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אישית, ברכישת רכב משומש אני מחפש את האופציה הכי אמינה וזולה לאחזקה..

אפשר לפזול לכיוון 508 לאחר מתיחת פנים (מנוע 1.6 טורבו שמפיק 165 כ"ס) - רכב חזק ונוח.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

חבר טוב החליף את המאזדה 6 (2006) שלו לפני שנה וחצי בפאסאט (2013 כמדומני), בשניהם הוא התקין מערכת גז,

המאזדה הושבתה בערך ב 370K ק"מ לא היו בעיות קיצוניות בדרך), הפאסאט שעדיין אצלו, כבר אחרי פעמיים גיר, פעם טורבו וצורכת הרבה יותר בנזין (כמובן במקביל לגז) מהמאזדה,

לדבריו היא טובה ונוחה אבל הוא כנראה בחיים לא יתקרב לוואגיות.

לגבי ה508 - יש בפורום שרשור של אחד שקנה אחת - להגדיר אותה אמינה אני לא הייתי מגדיר.

בקיצור מאזדה.

פורסם

אחרי 4 שנים עם מאזדה 6, חד-משמעית ההמלצה שלי היא על כזו.

יושבת בול על הצרכים שהגדרת.

רק מעניין אותי, איזה מאזדה 6 2015 נמכרת ב-50K? ה-2 ליטר לקשרי?

אני מכרתי את שלי (פרימיום פלוס 2.5 ל' שנת 2013) בהרבה (הרבה הרבה) מעל 50K.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני קניתי לפני חודשיים מאזדה 6 2015(הדגם לפני המתיחת פנים) 2 ליטר לאקשרי מהשכרה עם 97 אלף ק"מ מאוד שמורה מטופ טרייד תמורת 46 אלף ש"ח.

ממליץ מאוד על הרכב, נכון שגרסת ה2.5 טובה יותר מבחינת אבזור ובעיקר כוח אבל לנהג הממוצע גם גרסת ה2 ליטר תספיק.

צריכת הדלק אצלי היא 1-14(7 ליטר ל100 ק"מ) כאשר עיקר הנסיעות הן בינעירוניות.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...