Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרט איביזה:

https://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2021/10/BTL_-115468_Catalog_alon_ibiza_new_Z_web.pdf

מפרט ארונה טרם מופיע,

אבל כבר רשום שיש מולטימדיה גדולה יותר (9.2") ותיקון סטייה מנתיב.

רשימת שינויים:

מתיחת הפנים פתרה את הצורך במובילאיי וכעת לרכב יש מערכת מקורית שגם יותר לתקן את הסטייה מהנתיב.

אפילו לדגם הבסיסי של האיביזה (רפרנס) יש מערכת כזו.

הרפרנס עדיין מגיעה ללא בקרת שיוט אדפטיבית וללא Full link, כפי שהגיעה לפני מתיחת הפנים. מולטימדיה גדולה יותר.

כעת ידיות ומראות בצבע הרכב ופנסי Eco led, טרום מתיחת הפנים הידיות והמראות היו בצבע שחור והפנסים היו רגילים.

הארונה זמינה עם מנוע 1.5TSI, משהו שהיה בארץ בעבר רק עם גיר ידני ונמכר מעט מאוד.

יש שינוי קל בעיצוב החיצוני ותא הנוסעים נראה מודרני יותר.

האיביזה FR תגיע עם חיישני חניה קדמיים ואחוריים ועם מצלמת רוורס מקורית, משהו שלא היה בדגם לפני מתיחת הפנים.

האיביזה תהיה זמינה עם Full LED רק ב-1.5 FR, דבר שבעבר היה אפשר לקבל גם עם מנוע 1.0 באותה רמת גימור תמורת תוספת תשלום של כ-4000₪.

מחירים (לפני אגרת רישוי):

ארונה סטייל 1.0 - 116,900

ארונה FR 1.0 - 126,900

ארונה FR 1.5 - 134900

חבילת FR plus (לא יודע מה כלול שם) - 7900

איביזה רפרנס 1.0 - 96,900

איביזה סטייל 1.0 - 103,900

איביזה FR 1.0 - 117,900

איביזה FR 1.5 - 124,900

חבילת Red Pack Plus (עבור FR 1.5 בלבד, מוסיפה: מערכת סאונד של ביטס [6 רמקולים וסאב וופר], לוח שעונים דיגיטלי, קליפרים אדומים וחגורות עם תפירה אדומה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבר בסוכנויות.

image.thumb.png.2c756176b9328d29a1b98764beafe6f3.png

image.png.9fc1b7249d4438b8a77cb1d46d8b135f.png

יש מלאי, עדיין לא מכור.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ההגה נהיה ממש עמוס ביחס לדגם לפני מתיחת הפנים, חבל.

מעניין אם מה שמופיע באתר של סיאט נכון:

image.thumb.png.672d91cb93aa3f0db05f3b983665c437.png

כי בדגם טרום מתיחת הפנים הייתה מערכת לניטור רכב בשטח מת (עד 2020 רק ב-FR, החל מחודש מסוים ב-2020 גם בסטייל) וגם בלימה אוטונומית בנסיעה לאחור (ב-FR בלבד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מנוע 1.5 ליטר יעשה את הרכבים האלה זריזים בטירוף

יופי של שדרוג

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

כבר בסוכנויות.

image.thumb.png.2c756176b9328d29a1b98764beafe6f3.png

image.png.9fc1b7249d4438b8a77cb1d46d8b135f.png

יש מלאי, עדיין לא מכור.

עשית עוד סיבוב צהריים שם? 😉

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, Super_T כתב:

מנוע 1.5 ליטר יעשה את הרכבים האלה זריזים בטירוף

יופי של שדרוג

אני לא בטוח כל כך.

ה-1.5TSI מרגיש לי מאוד מנומנם לעומת ה-1.0TSI.

אנשים התלוננו על אותם דברים גם על ה-1.4TSI וה-1.5TSI.

פורסם

עדיין לא ברור אם בארונה השאירו את המערכת לניטור רכב בשטח מת:

image.png.d18fa9d9c41b27e3e3432c99ebc7c7d6.png

image.thumb.png.d21eb95fb7c1b7d4490fc802958216e1.png

פורסם

לפי הסיקורים בYT, הפאביה החדשה לוקחת אותה עם גודל שמתקרב לגולף (למי שגודל הרכב\תא מטען חשוב לו).

מקווה שיגיע בתחילת השנה כמו שאומרים, ומקווה שיעלה כמעט אותו מחיר.

פורסם

לפאביה אם אני לא טועה גם יהיו פתחי מזגן מאחור, משהו לא מאוד נפוץ בקטגוריה.

פורסם
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

עשית עוד סיבוב צהריים שם? 😉

הפעם לא.😂  פעם שעברה האולם היה חצי ריק, נמכרו גם מכוניות התצוגה . לא היו איביזה וארונה ונאמר לי שההשקה תהיה השבוע 😊  שני אנשי המכירות שם ישבו משועממים, מזל שנכנסתי לקחת קפה 🤣

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

אני לא בטוח כל כך.

ה-1.5TSI מרגיש לי מאוד מנומנם לעומת ה-1.0TSI.

אנשים התלוננו על אותם דברים גם על ה-1.4TSI וה-1.5TSI.

לפני 5 שעות, nev כתב:

מהירים? כן. חזקים? כן. זריזים? ממש לא (השהיית טורבו).

אני דווקא חושב ששילוב המנוע והגיר על הגודל/משקל של הרכבים יהיה מצויין

נראה 😁

עדיף על מנוע השלושה צילינדרים זה בטוח 😎

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ארונה FR בלי התראה על רכב בשטח המת זה ללכת אחורה מבחינת אבזור. בארונה FR 2019 שלי יש את הפיצ׳ר הזה.

אם יש דבר שאני לא אוהב במיוחד שיבואנים עושים זה ללכת אחורה באבזור.

• אהבתי 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 9 שעות, Super_T כתב:

עדיף על מנוע השלושה צילינדרים זה בטוח 😎

זה ברור.

בזריזות אני מתכוון לתגובה של המנוע בעמידה. כשעברנו מפולו TSI 1.2 למזדה 1.5 אטמוספרי זה מאוד בלט - הפולו היתה חזקה,מהירה וכו' בכל פרמטר מלבד בתגובה לדוושה מעמידה.

יש לי ליד הבית פניה קצת קשה שצריך להשתחל בדיוק ברגע המתאים. עם הפולו הייתי צריך לתכנן טוב טוב את הלחיצה. במזדה ברגע שהתפנה נתיב לרגע מיד לחצתי והרכב הגיב.

• תוכן חדש...