Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים GoodYear Efficient grip

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום התקנתי שני מישלין פרמסי 4. 

צמיגי GoodYear Efficient grip אין במלאי כרגע בארץ, אם היה כנראה שהייתי שם אותם.

הרבה פנצ׳ריות כבר העלו מחירים לקראת עליית המיסים.

התקנתי אצל צמיגי אנטון בתל אביב.

חייב להגיד שאנשים שם ממש אדיבים, הכל נעשה עם חיוך ובמקצועיות. הצמיגים טריים 21/21 והמחיר היה מצויין.

20211115_115544.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש הרבה המלצות על FLAKEN ובתור אחד שרכש כבר לפחות 12 צמיגים כאלו אני חייב לתת פה איזשהי קונטרה.

יחסית לסיני הם אולי עדיפים, יחסית למותגים המובילים שניתן לרכוש בכמה מאות שקלים יותר לרביעייה, ... פחות ...

כשהחלפתי מרביעיית EFFICIENT GRIP לרביעיית FALKEN הרגשתי הבדל בנוחות ורמת הרעש, אבל אמרתי "בקטנה" אני מדמיין אוליי.

עכשיו כשהורדתי את הFALKEN לטובת KLEBER אני שוב מרגיש בהבדל. הקלבר HP4 משמעותית שקטים ונוחים יותר (נכון חדשים, וזה מוסיף, ועדיין.)

פורסם

לאיזה דגם של פאלקן אתה מתייחס? לא רשמת את הדגם.

קנית 12 צמיגים מדגם ze310 בלבד?

או שחוות דעת שלך כוללת ניסיון עם הדגמים הקודמים,  ze912/914?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את ה 914 הייתי שם בצד. אלה היו צמיגים טובים למי שחיפש משהו כמה שיותר זול, אבל לא סיני.

לגבי 310 - יש כאן צמיג לא רע באופן כללי.

אני איתך - אם ההפרש למישלין פרימסי/ גודייר אפישן גריפ פרפומנס לא משמעותי,  לדעתי כבר כדאי לוותר על פאלקן.

אבל בחלק מהמידות ההפרש די גדול, ומי שלא מחפש את הטופ,  בהחלט פאלקן ze310 אופציה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 9 שעות, JohnnyEnglish כתב:

הרבה פנצ׳ריות כבר העלו מחירים לקראת עליית המיסים.

אמורה להיות עליית מיסים על צמיגים?

• תוכן חדש...