Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי קצת יעוץ על איך להתחיל חיפוש ביד2 ובפרט למאזדה 2 בתקציב של 50,000 ש"ח, אבל גם אשמח לעצות כלליות שאולי יעזרו לעוד אנשים.

יש שלוש קטגוריות שאני לא סגור מה לשים בהם

-קילומטרג'

-יד

-שנתון

ברור לי שכמה שאני יותר מחמיר עם הדברים האלו כך המחיר עולה והאפשרויות יורדות,

אז כשאני עושה חיפוש ראשוני האם יש פרמטרים שבכל זאת כדאי לסנן לפיהם שהם ממש דיל ברייקר?

נגיד אם זה מעל יד 4

או מעל 100000 ק"מ.

בנוסף אשמח לשמוע מה עוד אתם עושים לפני שאתם פיזית הולכים לראות את הרכב

תודה מראש לכל העונים והמתעניינים

פורסם (נערך)

רק לטובת תיאום הציפיות - מאזדה 2 שמורה מהצורה החדשה (2015+) ברמת גימור דינאמיק ומעלה, תעלה לך יותר מ-50,000 ש"ח. הביקוש לרכב הזה מאוד גבוה, וההיצע יחסית נמוך. מכוניות טובות מתחילות מ-55 ויכולות להגיע גם למעל 60 (שנתונים 15-16). שזה איזה 20-30% מעל המחירון. בהצלחה.

תוספת ידיים בדרך כלל לא מורידה את מחיר המחירון באופן מהותי, והוא מושפע בעיקר מהקילומטראז', שיש לו מתאם גבוה יותר לבלאי של הרכב.

אני לאקזמפלרים שנראו מעניינים, הייתי מתקשר ישר, בלי לחשוב פעמיים, שואל איזו יד ברישיון (בעלים קודמים, הרבה כותבים יד שניה כשבפועל הם שלישית). שואל אם הרכב עבר תאונות / תיקוני פחחות / צבע / החלפת חלקים ומבקש צילום של הרישיון כדי להוציא דוח סליקה של הביטוח. כמו כן, שואל היכן הרכב מטופל והאם ניתן להצויא היסטוריה. אם התשובות לשאלות האלו מספקות אותך - לך לראות את הרכב.

כמובן שאם הרכב במרחק הגיוני עבורך - לך לראות אותו ותעשה את הדברים האלו  תו"כ הפגישה עם המוכר. הרכבים האלו נמכרים בטלפון תוך דקות. אנשים אפילו מעבירים מקדמות בביט כדי לשריין עבורם את הרכב, ורק אז מגיעים לראות.

בהצלחה בג'ונגל.

עריכה אחרונה על ידי carbugger
פורסם

לפי שהולכים לראות רכב מבקשים דוח סליקה, שואלים אם יש היסטורית טיפולים.

ממוצע ק״מ בערך 17-18 אלף ק״מ. לגבי היד אישית לשנת 2015 יד שניה זה הגבול שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהצלחה, בחרת ברכב עם שוק לוהט.

לפני כמה חודשים עזרתי לחבר למצוא אחת, כל רכב טוב שעלה נמכר תוך כמה שעות וללא בדיקה בחלק מהמקרים.

מציע לך כבר עכשיו לחשוב על רכב נוסף.

פורסם
לפני 41 דקות, carbugger כתב:

רק לטובת תיאום הציפיות - מאזדה 2 שמורה מהצורה החדשה (2015+) ברמת גימור דינאמיק ומעלה, תעלה לך יותר מ-50,000 ש"ח. הביקוש לרכב הזה מאוד גבוה, וההיצע יחסית נמוך. מכוניות טובות מתחילות מ-55 ויכולות להגיע גם למעל 60 (שנתונים 15-16). שזה איזה 20-30% מעל המחירון. בהצלחה.

תוספת ידיים בדרך כלל לא מורידה את מחיר המחירון באופן מהותי, והוא מושפע בעיקר מהקילומטראז', שיש לו מתאם גבוה יותר לבלאי של הרכב.

אני לאקזמפלרים שנראו מעניינים, הייתי מתקשר ישר, בלי לחשוב פעמיים, שואל איזו יד ברישיון (בעלים קודמים, הרבה כותבים יד שניה כשבפועל הם שלישית). שואל אם הרכב עבר תאונות / תיקוני פחחות / צבע / החלפת חלקים ומבקש צילום של הרישיון כדי להוציא דוח סליקה של הביטוח. כמו כן, שואל היכן הרכב מטופל והאם ניתן להצויא היסטוריה. אם התשובות לשאלות האלו מספקות אותך - לך לראות את הרכב.

כמובן שאם הרכב במרחק הגיוני עבורך - לך לראות אותו ותעשה את הדברים האלו  תו"כ הפגישה עם המוכר. הרכבים האלו נמכרים בטלפון תוך דקות. אנשים אפילו מעבירים מקדמות בביט כדי לשריין עבורם את הרכב, ורק אז מגיעים לראות.

בהצלחה בג'ונגל.

כן, אילו הציפיות

אז אני בהחלת צריך הרבה הצלחה

תודה!

לפני 18 דקות, o.r כתב:

בהצלחה, בחרת ברכב עם שוק לוהט.

לפני כמה חודשים עזרתי לחבר למצוא אחת, כל רכב טוב שעלה נמכר תוך כמה שעות וללא בדיקה בחלק מהמקרים.

מציע לך כבר עכשיו לחשוב על רכב נוסף.

רעיון טוב, יש לך המלצות לרכב דומה

-אותו סוג/גודל

-אוטומט

-אמין

-לא חלש מידי

תודה רבה

פורסם

איני מכיר את מצב השוק היום, והאם השתנה דרמטית, או מה גם המשמעות של המודל החדש. 

לפני 5.5 שנים אני הייתי במצב די דומה לשלך. השנה היתה תחילת 2016 וחיפשתי מאזדה 2 דינאמיק. 

קניתי מאזדה 2 דינאמיק, שנת 2010 עם 54,000 קילומטר, יד 1 וללא תאונות ב 40,000 ש"ח (קצת מתחת למחירון). אלו הדברים שלא התפשרתי עליהם אז.

הרכב עדיין ברשותי וכעת מחפש להחליפו רק עקב גדילת משפחה צפוייה.

היה יחסית קשה למצוא אחד טוב, וכאשר עלה משהו, ישר נסגר. 

הרכב שקניתי בסוף, עלה ביום שבת בבוקר, וכבר אחרי שעה ראיתי אותו וחתמתי על זכרון דברים (בהתאם לבדיקה, והיסטוריית טיפולים). 

מה שכן, משום שזה רכב קטן, יחסית מאוד ריאלי למצוא את כל התנאיים האלו, כי מבוגרים ואנשי עיר אוהבים אותו. 

• תוכן חדש...