Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

זה פורום מצוין ואני לומד המון מהתשובות של המומחים כאן ולכן זה המקום הטוב ביותר לדעתי לשאול את השאלה הבאה -

יש לי סוזוקי SX4 משנת 2013 שאני ואמי כתובים בתור הבעלים שלו (אני כבעלים נוסף). האם בהמעמד המכירה שלו שנינו צריכים לחתום על הטפסים או שמספיק שרק אחד מאיתנו יהיה? 

ועכשיו בנושא הרכישה - אותו הדבר, אני ואישתי על סף רכישת קיה ספורטז' 2018 - אנחנו רוצים שברישיון שנינו נהיה כתובים בתור הבעלים - יש משמעות משפטית מי מופיע בתור בעלים ומי בתור בעלים נוסף?

תודה רבה על העזרה בכל מקרה!

פורסם

אין משמעות לגבי מי הבעלים, ומי הנוסף. 

בכל מקרה, צריך יפוי כוח של הבעלים שלא נוכח בהעברת הבעלות, וקח גם בחשבון שאין אפשרות להעביר בעלות באזור האישי, אלא רק בסניף הדואר. 

שתי המכוניות שלי רשומות על שמי ועל שם זוגתי.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...