Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן קשקאי 1.3 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לרכוש ניסאן קשקאי מנוע 1.3 טורבו ורציתי לשמוע חוות דעת לגבי אמינות המנוע (עד כמה שאפשר) ממי שמכיר. הבנתי שעם דגמי 1.2 טורבו יש לא מעט בעיות. 

תודה רבה 

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

ה-1.3 החליף את ה-1.2 שלכאורה בשנתיים האחרונות שלו הבעיות נפתרו. 

ה-1.3 פותח בשיתוף פעולה של רנו ניסאן עם מרצדס, עד כמה שראיתי טרם צצה תלונה עליו בפורום.

הגרסה האוטומטית משודכת לגיר רובוטי בדגם היוצא ולגיר רציף בדגם שנמכר כעת. 

פורסם (נערך)

מנוע ה 1.3 מבוסס על המנוע ה 1.2 והם שיפרו את הבעיות שהיו ב 1.2,מכיוון שזה מנוע יחסית חדש עדיין לא שמעתי על בעיות מיוחדות,הקשקאי היוצא הוא עם גיר ותיק ויפני של ניסאן,הדגם החדש שהגיע לארץ הוא עם גיר רובוטי של חברת גטראג הגרמנית,גם בגיר זה לא הצטבר עדיין מידע על אמינות אבל הדגם החדש זה מנוע וגיר אירופאי.קשקאי וג'וק החדשים הם יותר הנדסה אירופאית מיפנית ומיוצרים באנגליה.

האקסטרייל שצריך להגיע בחודשים הקרובים לארץ הוא הנדסה יפנית עם מנוע יפני ומיוצר ביפן.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, levy כתב:

הדגם החדש זה מנוע וגיר אירופאי.קשקאי וג'וק החדשים הם יותר הנדסה אירופאית מיפנית ומיוצרים באנגליה.

הפוך. תבדוק את עצמך. אלא אם כן גטראג (או בשמם העדכני, מגנה) התחילו לייצר גירים רציפים.

image.thumb.png.a8f335809c69bcdb659ed317ec6c06fa.png

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

באירופה הקשקאי והג'וק מיוצרות עם גיר רובוטי של גאטראג,אנחנו מקבלים את הרכבים מאנגליה,יש כתבות בנושא שהרכבים האילו הגיעו עם גירים רובוטים לישראל,לא ברור למה רשום במפרט גיר רציף,שווה לבדוק,אולי זה ייצור מיוחד רק לישראל או שנפלה טעות במפרט הטכני.

אני מדבר רק על הדגמים החדשים שנימכרים.

במבחני דרכים שנעשו בארץ כתוב שיש לרכבים האילו גיר רובוטי,האם יכול להיות שיש טעות במפרט היבואן?

או שהיבואן מסתיר את זה שזה גיר רובוטי?

עריכה אחרונה על ידי levy
  • משעמם 1
פורסם
לפני 29 דקות, yoav911gt2 כתב:

לא יודע איפה ראית מבחן שנעשה לדור החדש ובו מצוין שיש לרכב גיר רובוטי. הנה אחד שמציין שזה רציף והנה עוד אחד מאנגליה.

בכתבה הישראלית כתוב "עוד שינוי הוא החזרה לתיבה רציפה, זו שהוחלפה בשלהי הדור הקודם בכפולת מצמד.". אם אני מבין נכון בדגמי 2019-2021 עם מנוע 1.3 טורבו הייתה תיבה רובוטית דו מצמדית.

האמת שאני גם קצת מבולבל כי במספר מקומות ראיתי שכתוב שזה גיר רובוטי. 

כנראה לא הייתי ברור מספיק, התכוונתי לחוות דעת על הדגם שהוחלף ולא החדש.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

עד 2019 הקשקאי הגיע עם גיר רציף, ב2019 הייתה מתיחת פנים ומאז נכנס המנוע החדש HR13 עם תיבה רובוטית דו מצמדית ומצמדים רטובים.
הדגם החדש (2021) מגיע עם אותו המנוע שעבר שודרג להיברידי "לייט" עם סוללת 12V (וגם הגבילו אותו כי כרגע ההספק שלו נמוך יותר) וגיר רציף.

• תוכן חדש...