Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מכיר מישהו שקיבל תו נכה עבור הורה נכה והוקצתה לו חנייה ברחוב.

לפני מספר חודשים ההורה נפטר אולם החנייה עדיין מוקצית(לא יודע אם רשמית או לא) 

האיזור עצמו מאוד בעייתי מבחינת חנייה והשכנים די מתרעמים על כך אבל אף אחד לא פונה אליו.

השאלה היא מבחינה חוקית מה הדין במצב כזה? האם התו בתוקף תקופה מסויימת (עד סוף שנה קלנדרית או משהו דומה) או שהוא פג מיידית והחנייה צריכה להפוך לציבורית שוב.

למען הסר ספק, אני לא גר שם וזה לא נוגע לי אישית אבל מכיר את השכנים והם שאלו אותי אם אני יכול לבדוק מה החוקים אומרים.

פורסם

מנסיוני האישי, להתקשר/לכתוב בלי בושה לעירייה ולומר שבעל התג נפטר ובבקשה להסיר את התמרור.

או להמשיך להסתובב לחפש חנייה בלילה.

• אהבתי 1
פורסם

מכתב צריך לעשות את הפעולה למרות

שהרשות הייתה צריכה לבצע זאת ללא פניה כי היא מקבלת דיווח שוטף על פטירת נכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבחינה חוקית ברגע שהנכה כבר לא (לא חי, או לא נכה, או לא זכאי לתו), אז הרכב כבר לא עם תו נכה, (למרות שיש כזה שהוא עדיין "תקף" לפי התאריך), וברגע שהרכב כבר לא עם תו נכה, אסור להחנות באותו מקום חניה - אפילו לרכב שלו זה "שמור".

כמובן הכל בתנאי שיש תמרור 437 ותחתיו מספר רכב.

זה אומר שנניח מקרה קצת יותר משמח, בו מישהו נכה מקבל תו חניה על רכב מסוים (X נניח), מקבל גם הקצאת חניה ברחוב עם תמרור 437 ומספר הרכב X.

עברה שנה, אותו נכה, כבר אינו נכה, ולכן אינו זכאי יותר לתו החניה של הנכה, למרות שהתמרור מתיר חנייה לאותו רכב עם מספר X, התמרור העליון לא נעלם, ולכן החניה מותרת לרכב נכה עם מספר X.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כלומר שעד שלא מסירים את התמרור כולו החנייה אסורה לחנייה בכלל, אפילו לא של בעל הרכב? נשמע כמו אסופת חוקים לא אפויה

תודה על התשובות - אז בעיקרון ברגע שהנכה כבר לא נכה או לא חי תו הנכה שלו פג מיידית

פורסם

ככה זה יוצא

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לטלפן 106 או במייל/פייסבוק שיסירו.

לטלפן כל יומיים.

אפשר גם להסיר בעצמך, במילא ההוא לא יכול לחנות שם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תיאורטית הוא לא יכול לחנות שם, מעשית...

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ומוחק את הסימון על הכביש 

יש רשות מקומית פונים אליה והיא תעשה זאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה תלוי בעירייה, אבל מניסיוני מרגע שמגיעה הפנייה זה אורך ימים בודדים עד להסרת התמרור. השאלה היא כמה זמן עד שמישהו יפתח את המייל/פניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...