Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שהמחירון שלו 30, וביד 2 מאמין שאצליח למכור ב20

מחר פג'ו 3008 חדשה עם המנוע החזק יותר, 1.6 בנזין

1) אני רואה שדרך האתר יש הטבות בסגנון מחיר מחירון על הרכב הישן (זה אמיתי או רק כותרת?), הלוואה ב0% או הנחה של 2000 ש"ח

2) בסוכנות עצמה לא דיברו איתי על כל האופציות האלו - הציעו לי הלוואת בלון שאחרי 5 שנים אני מגלגל את המחיר כמקדמה לרכב הבא (אבל בלי שום הנחה)

3) אולי בכלל ללכת על 0 ק"מ? אבל בנתיים לא מצאתי משהו מתאים

בגדול אני מחפש משהו בסגנון סעיף 2, אבל לא נשמע לי הגיוני להכנס ולקנות רכב במחיר נקוב - זה בגלל שאני ישראלי? לא מחליק בגרון

ציפיתי לשמוע על הנחה של לפחות 5-7 אלף שח - ואולי עוד הטבות וכו' \ טיפולים. והאמת שנכנסתי כדי לסגור

מה אתם אומרים?

פורסם

אם בדגם מבוקש לא ימהרו לתת לך הנחה.

אכן יש מקרים שנותנים טרייד אין מחירון, אבל הנתונים צריכים להיות בהתאם.

לכן, האופציה האידיאלית היא לרכוש ללא טרייד אין.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, tyson כתב:

יש לי רכב שהמחירון שלו 30, וביד 2 מאמין שאצליח למכור ב20

מחר פג'ו 3008 חדשה עם המנוע החזק יותר, 1.6 בנזין

1) אני רואה שדרך האתר יש הטבות בסגנון מחיר מחירון על הרכב הישן (זה אמיתי או רק כותרת?), הלוואה ב0% או הנחה של 2000 ש"ח

2) בסוכנות עצמה לא דיברו איתי על כל האופציות האלו - הציעו לי הלוואת בלון שאחרי 5 שנים אני מגלגל את המחיר כמקדמה לרכב הבא (אבל בלי שום הנחה)

3) אולי בכלל ללכת על 0 ק"מ? אבל בנתיים לא מצאתי משהו מתאים

בגדול אני מחפש משהו בסגנון סעיף 2, אבל לא נשמע לי הגיוני להכנס ולקנות רכב במחיר נקוב - זה בגלל שאני ישראלי? לא מחליק בגרון

ציפיתי לשמוע על הנחה של לפחות 5-7 אלף שח - ואולי עוד הטבות וכו' \ טיפולים. והאמת שנכנסתי כדי לסגור

מה אתם אומרים?

באופן כללי יש מחסור ברכבים.. אולי כרגע יש מצב של ביקוש גבוה על היצע..  סתם באופן אישי ביררתי על כמה דגמים בסוכנות טויוטה שלשום, עד חודש 12 אין מה לדבר מבחינת קבלת רכב. 

ניסית לקבל מימון דרך הבנקים השונים בהמלצה דרך הסוכנות רכב? ההלוואת יחסית סבירות פרים + 0.5 יש בנקים שנותנים גם פריים מינוס אבל זה בהעברת משכורת לפי מה שאני יודע. 

עדיף הלוואה אטרקטיבית לפריסה של X חודשים ולא הלוואת בלון. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, ofir1988 כתב:

באופן כללי יש מחסור ברכבים.. אולי כרגע יש מצב של ביקוש גבוה על היצע..  סתם באופן אישי ביררתי על כמה דגמים בסוכנות טויוטה שלשום, עד חודש 12 אין מה לדבר מבחינת קבלת רכב. 

ניסית לקבל מימון דרך הבנקים השונים בהמלצה דרך הסוכנות רכב? ההלוואת יחסית סבירות פרים + 0.5 יש בנקים שנותנים גם פריים מינוס אבל זה בהעברת משכורת לפי מה שאני יודע. 

עדיף הלוואה אטרקטיבית לפריסה של X חודשים ולא הלוואת בלון. 

זו הלוואת בלון של פריים +0.6 על החלק שהוא לא בלון

בגדול אני אוהב את זה כי אתה משלם רק את הירידת ערך של הרכב, ואת זה אני מחפש

זה אומר שהחלטתי לשלם 1500 שח לחודש, זה 1500 ש"ח לחודש "לכל החיים"

גם ברכב הבא, גם כשהרכב חדש וגם כשהרכב יהיה בן 4

פורסם

אין היום הנחות גדולות על רכבים. 

הביקוש עצום וההיצע מוגבל (מחסור בשבבים - כושר יצור מוגבל). 

אם הדגם האצוי קיים ב 0 קילומטר, זו האופציה הזולה כרגע. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני שעה, tyson כתב:

הלוואת בלון של פריים +0.6

אם יש לך קרן השתלמות, הריבית הכי אטרקטיבית תקבל מהקרן. פריים - 0.5%.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יתרון נוסף של לקחת הלוואה מהקרן זה אי שעבוד הרכב,הם לא צריכים , יש להם את הכסף שלך כביטחון.

לדעתי אמור להיות בקרוב מבצע חבר,שם ההנחות הגבוהות ביותר,שווה בדיקה.

פורסם (נערך)

הקרן השתלמות שלי במסלול מנייתי, אני רואה שאי אפשר לקחת הלוואה באלטשולר כנגד המסלול הזה

לגבי "חבר" - גם אם אני לא חלק מזה יש לי דרך להוציא הנחות?

מניח שחבר עם "חבר", לא ממש עוזר לי, נכון?

עריכה אחרונה על ידי tyson
  • תוכן חדש...