Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

attachment.php?attachmentid=30454

גועל נפש !!!!!

אני בכלל לא מדבר על הפסים המכוערים והספויילר מאחורה כי אני בדיוק אחרי האוכל ולא בא לי להוציא אותו החוצה.

טיסן , אם תצבע ,אתה פשוט מתקדם צעד אחד קדימה להפיכת הרכב לרכב פשע כמו בתמונה הנ"ל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה עושה זאת תעשה אצל צבעי או בעל מקצוע אתה תופתע מההבדל...בין צביעה שלך לבין צביעה עם פיסטולט.

המחיר של הצביעה להערכתי 250 שקל +- (50-10 שקל).

זה לפחות סד"ג המחירים שהציעו לי כשרציתי לצבוע את הטמבונים...(אצבע כשיהיה מזומנים).

בהצלחה...

נ.ב.

צביעה עצמית היא כ"כ מכוערת לעומת צביעה בפיסטולט שאין לך מושג עד כמה..

אדי.

פורסם

ומה אתם אומרים לגבי צביעת והברקת הטמבון בשחור, הנה דוגמא(תמונה למטה)

לגבי המדבקות, לא עובד טסט רק משנת 96 ומעלה לדעתי מותר להוריד

Fiat Uno GT tuning.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אדיף לקנות ספרי הברקה פשוט לפנלים, זה מחדש את הצבע השחור, אני משתמש בזה ומרוצה מאוד.

שונא את החור היבש!

נ.ב: מאיפו אני יכול להשיג כזה ספוילר?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=30454

גועל נפש !!!!!

אני בכלל לא מדבר על הפסים המכוערים והספויילר מאחורה כי אני בדיוק אחרי האוכל ולא בא לי להוציא אותו החוצה.

טיסן , אם תצבע ,אתה פשוט מתקדם צעד אחד קדימה להפיכת הרכב לרכב פשע כמו בתמונה הנ"ל.

עוד מקרה של ילד מוכה עם ז*ן קטן

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
ומה אתם אומרים לגבי צביעת והברקת הטמבון בשחור, הנה דוגמא(תמונה למטה)

לגבי המדבקות, לא עובד טסט רק משנת 96 ומעלה לדעתי מותר להוריד

הצביעה שהראית בתמונה היא צביעה בתנור לכל דבר... אין הבדל מהלבן.

אני ממליץ לחפש בפורום מדריך לחידוש פגושים שחורים כפי שאיציק פעם פירסם על האימפרזה לשעבר שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עצה שלי אל תצבע לבד. תלך לצבע שיצבע לך. צבענו בפונטו משחור לשחור, ויצא יפה ביותר האוטו נראה כמו חדש. ד"א אתה יכול לשקול ללכת לפירוקיות אולי יש להם פגושים של אונו SXI בצבע לבן למכירה, מי יודע אולי זה יעלה לך זול יותר מלצבוע.

ניתן לראות בתמונות של האונו RACING AWD, שכשצובעים לבד יוצא מגעיל. יש מריחות, פשלות והצבע לא מחזיק הרבה זמן.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
עצה שלי אל תצבע לבד. תלך לצבע שיצבע לך. צבענו בפונטו משחור לשחור, ויצא יפה ביותר האוטו נראה כמו חדש. ד"א אתה יכול לשקול ללכת לפירוקיות אולי יש להם פגושים של אונו SXI בצבע לבן למכירה, מי יודע אולי זה יעלה לך זול יותר מלצבוע.

ניתן לראות בתמונות של האונו RACING AWD, שכשצובעים לבד יוצא מגעיל. יש מריחות, פשלות והצבע לא מחזיק הרבה זמן.

פליקס

פליקס, יש לך טעות, הרי זה ידוע שבאונו מדגם RACING AWD יש בעיות קשות של התקלפות הצבע מהפגושים, בעיקר התחתונים, וזאת עקב המהירויות הבלתי הגיוניות בעליל שהרכב נוסע בהם.

זאת ועוד, הרי ידוע שדווקא דגם הAWD של האונו, עקב הזינוקים המדהימים שלו, לא תמיד הצבע של הפגושים מחזיק חזק מספיק ונופל לפעמים.

התופעה נראתה בעיקר ברמלה , יפו וחלקים מסויימים של קריית-שלום בתל אביב, עת אקזמפלרים של פיאט אונו 1400 AWD או כמו שקוראים להם המבינים - החיות הרעות 75, היו משאירות אחריהן שלוליות של צבע שלא החזיק מספיק חזק וניתק מהאוטו בעת הזינוק.

ולבחור עם תאוות הצביעה הבלתי נשלטת - שים צמיגים איכותיים יותר, תחליף בולמ"ז - עזוב אותך מאיך שהאוטו נראה. אני מבין לליבך, זה מתסכל להיות בעלים של אוטו מכוער ומוזנח, אבל חפיף, תשקיע בחלקים הפנימיים של האוטו, במנוע, ותשאיר את תאוות האסטתיקה שלך לימים בהם תהיה לך מכונית ששווה את זה.

רון.

-אחרי שנים עם רנו 5 חבוטה, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ולבחור עם תאוות הצביעה הבלתי נשלטת - שים צמיגים איכותיים יותר, תחליף בולמ"ז - עזוב אותך מאיך שהאוטו נראה. אני מבין לליבך, זה מתסכל להיות בעלים של אוטו מכוער ומוזנח, אבל חפיף, תשקיע בחלקים הפנימיים של האוטו, במנוע, ותשאיר את תאוות האסטתיקה שלך לימים בהם תהיה לך מכונית ששווה את זה.

בחלקית אתה צודק אבל בזה שהאוטו מכוער אתה לא צודק.

גם אני בדיוק כמוהו עכשיו רוצה להשקיעה באוטו (גם אונו לבנה). בדיוק אתמול הוצאתי 400 שח אל ריפוד חדש וכבר אני מרגיש שינוי (לא בנהיגה בהרגשה הפנימית).

באמת שים צמיגים חדשים או שתעבור אל אלו אם ספרי (תאמין לי האוטו יראה הרבה יותר טוב).

ובמקום לצבועה תפגוש עדיף תיקנה גלגלי מגנזיום לבנים (לא יקר סה"כ 2000 לא יותר) זה יראה כמו אוטו ראלי מאליפות איטליה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

• תוכן חדש...