Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, hans כתב:

ניסית לנקד ב-word לאחרונה? תחזור לספר מי נורמלי כשתצליח...

א. זה שאני טועה אף פעם לא הפריע לי להגיד משהו.

ב. למה להרוס בדיחה טובה על חשבון משתמשי מק עם עובדות?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 5 דקות, DareDevil כתב:

תודה על המשפט ועל ההסבר מה זה טומחוב

אבל למה בגוגל טרנסלייט זה בכלל מדבר על תוף מרים?

האמת שאת המילה לקחתי מאחיין של חברה, בן ארבע. לא יודע מאיפה הוא לקח אותה, אבל כנראה לא מפרסית. ברשת לא מצאתי על זה כלום.

לפני 2 דקות, Fazer כתב:

א. זה שאני טועה אף פעם לא הפריע לי להגיד משהו.

אני לא משתמש במק. אני משתמש בגוגל. המחשב שלי זה מק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, Fazer כתב:

עובדות זה לחלשים.

לפני 1 דקה, falou כתב:

האמת שאת המילה לקחתי מאחיין של חברה, בן ארבע. לא יודע מאיפה הוא לקח אותה, אבל כנראה לא מפרסית. ברשת לא מצאתי על זה כלום.

יצא המרצע מן השק. 

לפני 5 דקות, yoni2sh כתב:

לא,לא עומר אדם

לד זפלין

צודק, בטוח אתה שומע ראובן המלח.:rofl:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

צודק, בטוח אתה שומע ראובן המלח.:rofl:

לפעמים,שאני ממש רוצה להשתולל,אני שומע בריטני ספירס 

• מצחיק 2
פורסם
לפני 33 דקות, falou כתב:

האמת שאת המילה לקחתי מאחיין של חברה, בן ארבע. לא יודע מאיפה הוא לקח אותה, אבל כנראה לא מפרסית.

האמת שסתם דחפתי את זה לפתגם כי זה נראה מתאים 😜

• מצחיק 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 46 דקות, yoni2sh כתב:

לא,לא עומר אדם

לד זפלין

אם כבר זפלין אז Black Dog והקלטה עם סאונד מעודכן יותר 😁

• אהבתי 2

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כל הכבוד super_T

הוכחת שאתה ראוי.

ועכשיו,כנס למוזה,שים את החסכונות שלך באמוזה,ותן לכסף שלך לעבוד בשבילך ! פאסיבי !!!

ומה שנשאר זה לחבוש אוזניות,עדיף מהסוג האיכותי ולשמוע Metallica Nothing Else Matters

פורסם
לפני כשעה, Smiro כתב:

מסכים עם כל מילה. אבל תמיד נותן הזדמנות ראשונה אולי אני מתבדה. רציתי להאמין שאכפת לו מהכלבים. התגלה בן אדם זבל. דניס ידוע שהוא זבל, לא מסוג של אנשים שאני הייתי רוצה במחיצתי. 

אגב לגבי הסו קולד צדקה למען הפוזה האגו וכו, מזכיר לי איזה מישהו פה מהפורום שכל מה שרצה זה  לעזור לאנשים לקחת משכנתה נכונה להם, וממש היה רובין הוד. איך שהוא הכול מתחבר. 

העירהההה! 

לא הבנתי מה גילית על אור ...

פורסם
לפני 32 דקות, Super_T כתב:

אם כבר זפלין אז Black Dog והקלטה עם סאונד מעודכן יותר 😁

זה נשמע טוב יותר כשפלאנט היה צעיר

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 56 דקות, yoni2sh כתב:

כל הכבוד super_T

הוכחת שאתה ראוי.

ועכשיו,כנס למוזה,שים את החסכונות שלך באמוזה,ותן לכסף שלך לעבוד בשבילך ! פאסיבי !!!

ומה שנשאר זה לחבוש אוזניות,עדיף מהסוג האיכותי ולשמוע Metallica Nothing Else Matters

לא יודע, כול פעם שאני שומע את השיר הזה ,זה ישר מזכיר לי את הערס התורן שאומר שהוא אוהב מטאליקה ומשמיע את השיר הזה( כמובן בלי הסולו, כי זה כבד מדי)

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 47 דקות, EliC25 כתב:

לא הבנתי מה גילית על אור ...

שהוא עשה זאת למען ליטוף האגו ותחושה ההתנשאות שזה העניק לו. לא למען עזרה לזולת. 

• רעיון גרוע 2
פורסם

אני עם דייב מוסטיין, 

מהאלבומים הראשונים של מטליקה שאני יותר אוהב, עולה ריח חזק מאוד של דייב והסגנון שלו

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 24 דקות, Smiro כתב:

זה מאוד לא נאה ללכלך על מישהו ככה, בפומבי, כשהוא לא חשוף לזה, מה גם שזה יכול לעלות לך ביוקר, בהתחשב בזה שהוא עשה עם זה קצת יותר מללטף את האגו:

https://investory.homes/about/

• אהבתי 5

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Smiro כתב:

כולנו עושים פעולות כדי ללטף לעצמנו את האגו. וזה בסדר.

הוא: היטיב לעולם ואנשים אוכלים את הפירות של המיזם האדיר הזה עד היום (חפש בקבוצות ייעוץ משכנתא. כמעט כל פוסט שני מזכיר את המיזם, ומדהים מה שאנשים בורים לחלוטין למדו משם), ועל הדרך ליטף לעצמו את האגו. נגיד.

אתה: מטנף על בנאדם שלא נמצא פה כבר איזה שנתיים נראה לי, מכניס אותו בהקשרים שלילים לחלוטין של פוסט על נוכלים פר אקסלנס, ביריונים מגודלים עם אפס השכלה ואפס כשרון, ואיכשהו מחבר בין אור לבינם. מהמם אתה, אין מה לומר.

אגב

יש קטע כזה שאנשים ממורמרים (ופה אני לא מתכוון דווקא אליך) מרגישים נורא חכמים ומורמים מעם כשהם משתמשים בכלי הזה שנקרא "ציניות" או סרקזם בלע"ז. מלטף את האגו שלהם כנראה. זה שעל הדרך מפזרים רעל ומרמור וייאוש מהחיים ונתינת תחושה לקורא התמים שהוא טרם זכה להגיע למדרגת חכמתם העליונה ולכן לא זכה לראות את המרירות הזו שלהם.

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 9
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 20 דקות, avargel כתב:

אתה: מטנף על בנאדם שלא נמצא פה כבר איזה שנתיים נראה לי, מכניס אותו בהקשרים שלילים לחלוטין של פוסט על נוכלים פר אקסלנס, ביריונים מגודלים עם אפס השכלה ואפס כשרון, ואיכשהו מחבר בין אור לבינם. מהמם אתה, אין מה לומר

אני: הו פספסתי מלא דרמה! 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...