Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי הונדה סיוויק 2014 מנוע 1800.

גמעה 146Kkm והטיפול האחרון היה ב- 132Kkm כלומר, לפני 14KM.

שמתי לב שהטיפול הבא יראה כך:

מסנן שמן מנוע

טבעת אטימה לפקק שמן מנוע

מסנן דלק Civic 4D 2012-2016

תפס למסנן דלק

מסנן אוויר Civic 2012-2016

אנטיפריז 1 ליטר, שמן מנוע 5W-40

רק בגלל החלק הזה (מסנן דלק)  אני שוקל לעשות את הטיפול במוסך מורשה של הונדה, אך הצעת המחיר שלהם כרגע היא 2400 שח.

מחיר שלדעתי קצת יקר.

יש לי מסנן אוויר ומסנן שמן מנוע אז אני מאמין שזה יוזיל לי בקצת את המחיר, כלומר אני מאמין שהטיפול יעלה לי באיור ה- 2100 ש"ח כולל עבודה.

רציתי לשאול, יש לכם מוסך מורשה מומלץ, לאו דווקא מורשה יבואן שיכול לעשות את הפרוצדרוה של החלפת מסנן דלק במקצועיות?

מוסך באיזור הדרום.

באר שבע עד אשדוד.

אשמח לתשובות, תודה רבה לכם.

פורסם

אם הפילטר של הדלק חיצוני - תחליף בעצמך אתה אמור לנתק את המצבר ולנתק את הצינורות שמחוברים אליו ולחבר את החדש כמו הישן וזהו. אם הוא פנימי זה טיפה יותר מסובך אבל לא משהו שכל מוסך לא יכול לעשות - לא חייב מורשה.

לגבי האנטיפריז - אתה לא אמור להוסיף אלא אם כן יש בעיה במערכת של איבוד מים.

פורסם
בתאריך 26.5.2021 בשעה 09:24, netanel1014 כתב:

אם הפילטר של הדלק חיצוני - תחליף בעצמך אתה אמור לנתק את המצבר ולנתק את הצינורות שמחוברים אליו ולחבר את החדש כמו הישן וזהו. אם הוא פנימי זה טיפה יותר מסובך אבל לא משהו שכל מוסך לא יכול לעשות - לא חייב מורשה.

לגבי האנטיפריז - אתה לא אמור להוסיף אלא אם כן יש בעיה במערכת של איבוד מים.

הפילטר פנימי, 

אז זהו שאני מגזים בזה שאני מפחד שמוסך אחר מורשה יעשה את העבודה? 

כי מרגיש לי שזאת פעילות שלא עושים כל יום ולא בא לי לאכול אותה אחר כך תמורת החסכון במחיר

פורסם
לפני 5 שעות, abagada כתב:

הפילטר פנימי, 

אז זהו שאני מגזים בזה שאני מפחד שמוסך אחר מורשה יעשה את העבודה? 

כי מרגיש לי שזאת פעילות שלא עושים כל יום ולא בא לי לאכול אותה אחר כך תמורת החסכון במחיר

תבדוק שיש באמת צורך להחליף אותו. הוא בד"כ נשאר נקי גם אחרי ק"מ.. בגדול זה לא כזה מסובך צריך לפרק את המשאבת של הדלק ולהחליף אותו. כל מוסך ידע לעשות את זה. אבל כמו בכל דבר יכולים להיות סיבוכים..

אני לא מזמן שמעתי על מישהו שהחליפו לו משאבת דלק אבל לא סגרו אותה כמו שצריך והרכב היה עם ריח של דלק שבועיים ועם סכנה אפשרית להשרף מהאדים של הדלק שיש בתוך הרכב..עד שעלו על הבעיה לקח זמן..(זה היה מוסך מורשה)

פורסם

למיטב זכרוני ואני מקווה שאני לא טועה ומטעה, פילטר דלק בסיוויק נמצא מתחת לכסא הנהג. החלפה לא מקצועית משאירה ריח חזק של דלק בתא הנוסעים.

• תוכן חדש...