Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לחוק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

המלווה שלי נגמר ב-2.5.

עכשיו, השאלה שלי אם מותר לי לנסוע ביום הזה( זה יוצא יום שישי)לפי החוק?

שאלתי כל מיני אנשים, אפילו שלחתי אימייל למשרד התחבורה והרישוי, ועדיין לא קיבלתי תשובה סופית בנוגע לכך.

אני יודע ששוטר אם הוא יתפוס אותי ביום הזה נוהג, כנראה שהוא לא יעשה לי כלום, אבל אני מפחד אולי יבוא איזה שוטר בן-ז**ה וידפוק אותי.

מישהו יודע משהו בעניין?? :?::?::?::?:

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

מותר לך לנסוע רק מה3.5

זה אומר שב2.5 ב12 בלילה אתה יכול לנסוע.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
איך אתה יודע??

זה בדוק??

(אם כן איזה באסה זה, כי זה יוצא יום שישי ואני רוצה לנסוע עם האוטו לבי"ס) :(:(

אז סע בשישי הבא, מה הסיפור?

הרי אתה לא עושה את זה בשביל למשוך תשומת לב או "פוזה" נכון?!

אם כן, דע שלא כך צריך לנהוג, ומהר מאוד הפוזה הזאת תגרום לך לעשות שטויות בשבילה וחבל.

אל תתלהב יותר מידי בהתחלה, זה מתכון לטעויות ובלאגנים, סתם עיצה ידידותית.

L'amour Toujours

פורסם

שאלתי את המפקד בסיס שלי (משמר אזרחי) והוא הראה לי בספר של התקנות תעבורה. תקופת המלווה נמשכת עד היום שכתוב ברישיון, כולל אותו היום.

חיכית 17 שנה, אתה יכול בקלות לחכות עוד יום, גם אני הייתי לחוץ לנסוע אבל העדפתי לא לקחת את הסיכון.

שיהיה לך ברור שאם השוטר מחליט להיות כלב ולא מוותר לך, רישיון לא יהיה לך לפני גיל 20!

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...