Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני עוזר לקולגה בעבודה בעל קיה קארנס 2013 שנסעה 80,000 ק"מ לערך ללא תאונות וללא החלפת משולשים.

לפני מספר ימים הוחלפו שני צמיגים קדמיים.הפאנצ'ר-מעכר ייעץ לו לעשות כיוון פרונט(הוא עצמו לא מבצע) משום שהצמיג השמאלי שהוחלף נשחק בצידו הפנימי. 

כפי שציינתי-לא הוחלפו משולשים ברכב.מאחר והקולגה אינו בעל אמצעים והפרוטה אינה מצויה בכיסו בימים אלו - האם יש סיבה אמיתית להיכנס ולשלם עבור כיוון פרונט או שאפשר להתעלם מההמלצה שקיבל?

תודה לעוזרים!

אריה

עריכה אחרונה על ידי eran40
פורסם

כדי להאריך את החיים של הצמיגים החדשים, שווה לעשות כיוון פרונט, במיוחד אם הסיבה להחלפה הצמיגים הישנים היא שחיקה כפי שאתה מציין.

2016 BMW M235i.

פורסם

כן. כדאי.

במיוחד אם מי שהמליץ הוא לא בעל אינטרס.

כיוון פרונט זה לא עסק יקר 

אפשר למצוא גם ב180-150 ואפילו בפחות. 

זה זול יותר אפילו מצמיג סיני פשוט ביותר

.

פורסם

אם הרכב לא מושך לאחד הצדדים והפרט היחיד הוא השחיקה הלא אחידה, הייתי ממליץ לבעל הרכב להתחיל לחסוך להחלפת משולשים (יתכן וניתן לצמצם עלויות ולהחליף את תותבי הגומי בלבד), אם הבעיה היא כסף ויש לו ידיים, חברי כנופיית הטיפולים ישמחו לעזור לו, שיחפש בפייסבוק את 'תשאלו כנופצון'.
בכל אופן - לפני ההחלפה - לגשת למכון פרונט הגון ומומלץ, ושם יבדקו את המשולשים ואם הם לא תקינים יגידו לו להחליף ולהחזור לכיוון ללא עלות נוספת בד"כ.
כיוון פרונט אינו עולה 150 ש"ח, יותר לכיוון 250.
שוב, אם אין משיכה לאחד הצדדים והרכב נוסע ומתנהג תקין, אפשר לחכות - אבל לקחת בחשבון שזה מקצר את חיי הצמיגים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני שבוע עשיתי ב160 כיוון פרונט במכון טסטים וזה כי תפסו אותי בב*** בטסט (לא היה לי כוח ללכת לחזור וכאבי ראש)

כן, הוא רצה בהתחלה 300

והוא ירד עוד ועוד (אם לא תאמין, יש מצב שהקבלה זרוקה בתא מטען יחד עם הרישיון, אם אזכור אבדוק ואצלם לך)

אם הייתי עושה במכון פרונט שאני נכנס סתם על דעת עצמי. אני מאמין שלא הייתי מסכים לשלם יותר מ120

.

פורסם

תודה לעונים!

האם מישהו מכם מכיר מכון הגון לכיוון פרונט באזור חולון או תל אביב שיוכל לתת חוות דעת אמיתית לגבי המשולשים?

תודה.

• תוכן חדש...