Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי אני טס לסין, ובשבועיים האחרונים אני בחיפושים לקנות רכב.

קראתי פה שדיי משתלם לקנות מערכת בדיוטי פרי, וחשבתי שאלי שיהיה עדיף לקנות את המערכת בדיוטי פרי למרות שעדיין לא קניתי מכונית ואני לא יודע איזו מערכת תיהיה במכונית.

צריך את דעתכם ... תודה.

דרך אגב... כמה לדעתכם צריך להשקיע במערכת בשביל לקנות משהו סביר(רמקולים ,מגבר וסאב)?

פורסם

אתה מתכוון לקנות רכב בזמן הקרוב (חודש חודשיים)?

אם כן אז קנה לך מערכת לרכב, אבל הבעיה היא שאתה לא יודע איזה מערכת אתה רוצה בכלל.

תעשה סיבוב קטן בחנויות לאודיו, תתרשם מהדגמים ותבקש המלצות מחברי הפורום אם המערכת נראת לך מתאימה, תרכוש אותה כשתהיה בדיוטיפרי.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מתכוון לרכוש מכונית בחודש הבא...

כמה בערך אצטרך להשקיע?

אני רוצה משהו נחמד עם סאונד יפה...

רוב הזמן אני לא אשמע בעוצמה מוגזמת... אבל מידי פעם כן.

ואני אגביל את התקציב ל3000 שקל... שבהם לא יכלל רדיו דיסק.

פורסם

מאחר ואתה לא יודע באיזה גודל יהיו מיקומי הרמקולים ברכב העתידי שלך אז אל תרכוש רמקולים.

חוץ מזה? אתה יכול לארגן את כל הנספחים... מגבר, סאב, יחידת ראש.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

קודם תקנה רכב.

אחרי שתדע מה כבר מותקן בו תדע אם אתה בכלל מעוניין להחליף/לשפר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב אז כמו שנאמר פה, אני באמת ירכוש רק את הסאב והמגבר.

למישהו יש המלצות?

משהו לא יקר שיתן תמורה טובה למחיר, עם תקציב של 350-400 דולר למגבר+ הסאב.

• תוכן חדש...