Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מבוססת מגברי HELIX, מכשיר HELIX DSP ULTRA, רמקולים קדמיים BRAX סאבוופר BRAX 10

Dani Cohen
שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכל חברי הפורום ערב טוב. אני קרוב לשלבי סיום פרויקט מערכת שמע סטריאו ברכב. המערכת מבוססת על 3 מגברי HELIX. מגברי 4 יציאות HELIX C FOUR שתיים ( 2 ) 150W ליציאה התנגדות 4 אום. אחד מעפיל 2 רמקולים מידבאס 6.5  BRAX ועוד 2 טוייטרים BRAX אקטיבי ללא קרוסאוורים. מגבר נוסף מפעיל מרמקולים מידרינג' - HELIX C FOUR וזוג רמקולים אחוריים בדלתות REARFILL של FOCAL מידבאס בלבד 6.5 אינץ'. את הסאבוופר של BRAX מתפעל מגבר נוסף של HELIX בשם : C ONE מגבר מונו 1150 W . על כל הרמקולים אחראי DSP של HELIX כמובן ( אי אפשר אחרת )  HELIX ULTRA, סך הכל 12 ערוצים. גם אני וגם אשתי יושבים שעות ברכב ( טוב שיש לי בת זוג שהיא גם בעניין ), עם כוס קפה ונהנים מהשירים, מהצלילים הנפלאים שיוצאים מהמערכת, קשה לתאר במילים !! הסאבוופר " דופק " בשמשה קדמית ברכב, כאילו השמשה עצמה הפכה לרמקול בס !! אשתי ואני מאושרים, לא הינו יכולים לתאר לעצמנו כזאת תוצאה ואפקטים של במה עם צליל בעל נפח ועומק מטורף ממש !  אנחנו מברכים ומודים לסימיון מחברת ESIMPEX שבעזרתו האדיבה, יחס הוגן ומקצועי, החליף לנו בזיכוי מחיר מלא את DSP.3 למכשיר DSP ULTRA בשל צורך במספר ערוצים רבים ( 12 ערוצים במקום 8 ). גם היעוץ שלו לגבי מגבר מונו C ONE היה מעולה, מאחר שהסאב של BRAX עובד עכשיו מדוייק מאוד וחזק ( לדברי רודי המומחה ). הכיוונים של מכשיר DSP HELIX ULTRA נעשו על ידי אחד המומחים והמקצוענים בתחום, בחור בשם רודי ( כתבתי עליו בפוסט אחר ). המוזיקה מוזרמת בצורה אופטי ( OPTICAL TOSLINK ) ע"י מכשיר של חברת SYNCOPE תואם מקור, מכשיר מפתיע ומעולה לדעתי, גם רודי היה מופתע לטובה מהמכשיר. עברתי דרך ארוכה, לא קלה, יחד עם זאת שמקבלים כזאת תוצאה, ונהנים מהמוזיקה ברכב, היה שווה את המאמץ !! לדעתי כחובבן ולא אדם מקצועי, אכן ציוד HI END כמו HELIX עושה הרבה הבדל. אבל לא רק גם הרמקולים של BRAX תורמים לאיכות השמע והצליל שיש עכשיו ברכב. נשארו מספר שיפורים בסידור הכבלים/חוטים כולל RCA משופרים, אבל בהחלט אני אנחנו מאושרי ומרוצים מהשירים והצלילים ברכב. מצורפות מספר תמונות. מקווה שחברים ו/או אורחים שנכנסים לפורום, יקראו וילמדו מהטעויות שאני עשיתי, כדי למנוע מעצמם בזבוז כספי, עוגמת נפש ועצבים !! תודה מיוחדת לחבר יקר KALMANGAR שעזר לי, נתן לי יעוץ ותמיכה. כמובן תודה ענקית לחבר LANOSFORCE וגם לחבר BEEKER שגם הם תרמו לי ביעוץ מניסיונם הרב. כדאי מאוד להיתייעץ עם חברים אלו לפני שמחליטים " לשפר את הסאונד " ברכב. הניסיון והידע שיש להם הוא עצום !! אמשיך לעדכן בהמשך הפרויקט.HELIX.thumb.jpg.4b0b60fed3c13ba889c1d8d8124effe1.jpgHELIX.thumb.jpg.4b0b60fed3c13ba889c1d8d8124effe1.jpgHELIX.thumb.jpg.4b0b60fed3c13ba889c1d8d8124effe1.jpg

IMG_20201130_195732.jpg

IMG_20201130_181352.jpg

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, Dani Cohen כתב:

המוזיקה מוזרמת בצורה אופטי ( OPTICAL TOSLINK ) ע"י מכשיר של חברת SYNCOPE תואם מקור, מכשיר מפתיע ומעולה לדעתי

תכנון יפה מאוד,

נראה שגם אדי @lanosforce  התנסה עם מכשירי סינקופה,

החיבור האופטי מאפשר הזרמה למעבד DSP, וחוסך המרה במכשיר.

לצורך השוואה, אם מחברים מכשיר רגיל hu דרך כבלי rca למעבד, אז hu ממיר מידע דיגיטאלי לאנלוגי,

וdsp שוב ממיר לדיגיטלי מבצע תיקונים ושוב ממיר לאנלוגי.

כך שריבוי ההמרות פוגע בסופו של דבר בצורה מסויימת בצליל.

בשיטה של הזרמת מידע אופטי למעבד dsp, יש רק המרה אחת ביציאה, 

וזה יתרון מעולה.

שמח שאתה מרוצה ממערכת,

בהצלחה דני!

• אהבתי 1

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלילי,

אדי התנסה עם JOYING זה גם סיני אבל זה סיני אחר,

בכללי לחסוך המרה זה ברכה...

אני עובד בשיטה של שידור בלוטוס לDSP הוא בשיטה של אופטי שתי השיטות מעולות, אני בעד...

האמת שאני גם שוקל למכור את הדאבל דין שלי ולקנות איזה סיני עם אופטי וזהו... מסך יותר גדול וזה, זה קונה אותי, מה גם אם הכל עובר באופטי ומדלגים על הDAC ושומרים על האיכות..מפתה(רק עניין האיכות סאונד לא ברור עד הסוף)

בכל מקרה תתחדש דני תהנה בפוסט ה-500 שפתחת(היית צריך לעשות את זה מרוכז כמוני)😂

ויאללה חלאס שינויים עכשיו להתפנק...

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, kalmangar כתב:

שלילי,

אדי התנסה עם JOYING זה גם סיני אבל זה סיני אחר,

בכללי לחסוך המרה זה ברכה...

אני עובד בשיטה של שידור בלוטוס לDSP הוא בשיטה של אופטי שתי השיטות מעולות, אני בעד...

האמת שאני גם שוקל למכור את הדאבל דין שלי ולקנות איזה סיני עם אופטי וזהו... מסך יותר גדול וזה, זה קונה אותי, מה גם אם הכל עובר באופטי ומדלגים על הDAC ושומרים על האיכות..מפתה(רק עניין האיכות סאונד לא ברור עד הסוף)

בכל מקרה תתחדש דני תהנה בפוסט ה-500 שפתחת(היית צריך לעשות את זה מרוכז כמוני)😂

ויאללה חלאס שינויים עכשיו להתפנק...

אוהב אותך חבר יקר KALMANGAR

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, BEEKER כתב:

תכנון יפה מאוד,

נראה שגם אדי @lanosforce  התנסה עם מכשירי סינקופה,

החיבור האופטי מאפשר הזרמה למעבד DSP, וחוסך המרה במכשיר.

לצורך השוואה, אם מחברים מכשיר רגיל hu דרך כבלי rca למעבד, אז hu ממיר מידע דיגיטאלי לאנלוגי,

וdsp שוב ממיר לדיגיטלי מבצע תיקונים ושוב ממיר לאנלוגי.

כך שריבוי ההמרות פוגע בסופו של דבר בצורה מסויימת בצליל.

בשיטה של הזרמת מידע אופטי למעבד dsp, יש רק המרה אחת ביציאה, 

וזה יתרון מעולה.

שמח שאתה מרוצה ממערכת,

בהצלחה דני!

צודק,  אדי התנסה עם מערכת של סינקופה SYNCOPE.. ומערכת אחרת  הותקנה אצל חבר נוסף שלי בהצלחה.. עם חוו"ד טובה

"   התקנה בדודג' NITRO 2008 - או במילים אחרות PROJECT MALIGNANT

עוד קצת לפני הנגיעה בהתקנה ורשמים מהמערכת - סינקופה או SYNCOPE

אז מדובר על יבואן\יצרן שנכנס חזק לתחום מערכות הראש תואמי המקור - היתה או שעדיין ישנה כוונה להכנס לכאן כספונסרים - הרבה מאוד תהליכים והגבלות לא פשוטות שנכון לעכשיו בגללן זה לא קרה.

מה הם עושים? יחידות ראש אנדרואיד תואמי מקור בעיקר למשל קיה פיקנטו ועד קדילאק CTS וגם מצלמות DVR USB ומסכי משענת ראש - מולטימדיה מבוססת אנדרואיד.

וגם מייבאים לארץ את MTX - כשרכשתי את הHU גם רכשתי את הסאב וופרים.

מה שקניתי זה יחידת ראש מבוססת אנדרואיד 8.1 עם מסך 10 אינטש IPS כאשר הדבר המיוחד במסך הזה הוא - הוא מסתובב 90 מעלות -

כלומר ניתן לראות בו גם במצב אנכי וגם במצב אופקי-מאוזן."

אייל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן התנסיתי עם מכשיר של סינקופה אבל כזה שללא יציאה אופטית ומשם החל שיח ביני לבין היבואן או האיש שמייצג אותם והוא גם ספונסר הפורום ESIMPEX 

והתחלנו לדבר על האם יעבוד לחבר אל המכשיר הזה ליציאת הUSB HOST שלו ממיר לאופטי מUSB (שהוא גם DAC) של HIFIMEDIY בכדי לקבל יציאה אופטית ממנו. 

מפה לשם - ספק כוח של מחשב, הDAC שלי (קונברטר) - זוג אזניות - יציאת אזניות עובדת דרך הDAC 

מחבר מקלט אופטי שממיר לBT (וההפך) - יציאה אופטית עובדת! 

מה לא עובד? האודיו של הדיבורית - לא עובר ראוטינג לUSB AUDIO דרך שקע הUSB HOST. 

סה"כ זה עבד לי תקופה אבל אח"כ משום מה הפסיק - הכל מתועד בפרוייקט מליגננט. 

תקופה לאחר מכן שהדודג' נמכרה ואני מתחיל בפרוייקט של הDS מה נקרא פרוייקט SCARGO - ממש שבוע אחרי שהזמנתי כבר את הJOYING אני מקבל ציוץ בוואטסאפ ממר אסימפקס עם וידאו שמראה מכשיר עם יציאה אופטית שעובדת כולל השמע של הדיבורית - הוא לקח את זה ברצינות!!! ועשה את זה! 

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, ליין מן כתב:

צודק,  אדי התנסה עם מערכת של סינקופה SYNCOPE.. ומערכת אחרת  הותקנה אצל חבר נוסף שלי בהצלחה.. עם חוו"ד טובה

"   התקנה בדודג' NITRO 2008 - או במילים אחרות PROJECT MALIGNANT

עוד קצת לפני הנגיעה בהתקנה ורשמים מהמערכת - סינקופה או SYNCOPE

אז מדובר על יבואן\יצרן שנכנס חזק לתחום מערכות הראש תואמי המקור - היתה או שעדיין ישנה כוונה להכנס לכאן כספונסרים - הרבה מאוד תהליכים והגבלות לא פשוטות שנכון לעכשיו בגללן זה לא קרה.

מה הם עושים? יחידות ראש אנדרואיד תואמי מקור בעיקר למשל קיה פיקנטו ועד קדילאק CTS וגם מצלמות DVR USB ומסכי משענת ראש - מולטימדיה מבוססת אנדרואיד.

וגם מייבאים לארץ את MTX - כשרכשתי את הHU גם רכשתי את הסאב וופרים.

מה שקניתי זה יחידת ראש מבוססת אנדרואיד 8.1 עם מסך 10 אינטש IPS כאשר הדבר המיוחד במסך הזה הוא - הוא מסתובב 90 מעלות -

כלומר ניתן לראות בו גם במצב אנכי וגם במצב אופקי-מאוזן."

אייל.

למחוק

עריכה אחרונה על ידי kalmangar

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...