Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מחפש רכב אמין עם טורבו וחשבתי על אופל אינסינגיניה, (הדור היוצא) אבל קצת הרתיע אותי

המשקל והמראה מנהלים שלא מתאים לי, אז חשבתי על האסטרה החדשה בתקציב קצת יותר

גבוה, השאלה בכמה היא פחות אמינה ומה השכיחות של הlspi?

תודה רבה לכל המגיבים

עריכה אחרונה על ידי yos1y
פורסם (נערך)

נניח לתקציב כי דוקא יש לי הצעות כאלה, עיקר שאלתי היא מצד אמינות הגיר בשני הדגמים

ושכיחות התופעה באסטרה שאינה קיימת באינסינגיניה, והאם הוכח שהשמן פותר את הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי yos1y
פורסם

לא חושב שתמצא אסטרה k במחירים האלו שאין לה עבר ליסינג עם קילומטראז גבוהה.

כבעלים של אסטרה k אכן מדובר ברכב חזק עם מומנט מהגבוהים בקטגוריה, התנהגות כביש משובחת ומרחב פנימי נדיב, בארץ הפשיטו אותה מכל הטוב והנדיבות שהפכו אותה לרכב השנה באירופה אבל עדיין מדובר ברכב מצויין.

בעיית הlspi נפתרה לחלוטין בתנאי ששמן המנוע יהיה דקסוס 1 ג׳ן 2, כל שמן אחר יביא לסידוק בוכנות ושבירת טלטלים.

ופה אני מגיע לשלב הליסינג - האסטרה k שלי עם היסטוריה באלדן טופלה 30000 ק״מ במוסך מדרכה ושברה בוכנה 14000 ק״מ לאחר מכן (לפני שקניתי אותה- אלדן הסתירו את המקרה אבל זה כבר סיפור אחר) הסיבה לכך היתהlspi כתוצאה משימוש בשמן לא מתאים לרכב וכנראה נהג עם רגל כבדה מאוד.

הרכב עבר אובראול מלא הכולל החלפה של 4 בוכנות, 4 טלטלים, וכו וכו וכו וקניתי אותו עם מנוע שעבר פחות מ1000 ק״מ.

במילים אחרות- אם אתה קונה רכב עם היסטוריית ליסינג תוודא היסטוריית טיפולים מלאה במוסכי החברה תוך שימוש בשמן מנוע מקורי, lspi זאת תופעה שיוצאת נזק מתמשך, היא יכולה לשבור בוכנה בבת אחת ויכולה ליצור סדקים שהולכים ומתפתחים עד לשבירה של הבוכנה או הטלטל.

היסטוריית טיפולים או שלא לוקחים את הרכב !

פורסם

אינסינגה מכיר את שנתון 2011, מנוע 2.0 ליטר טורבו הרכב חזק ויחסית אמין,

מגלה חולשה בתושבות מנוע ומשולשים,

שכן מחזיק 2 כאלו....הראשונה עם 180K ק"מ, והשניה עם 230K ק"מ, הרבה אוטו בכלום כסף אחזקה טיפה מעל הממוצע אבל הוא מרוצה - מאוד.

פורסם

באמת חשבתי ללכת לכיוון של ליסינג, והתחושה היא שאין על מי לסמוך, השאלה היא

האם בדיקה פרטית במוסך יכולה לבדוק את מצב הבוכנות כגון בדיקת קומפרסיה,

כיוון אחר חשבתי לקנות מליסינג באזור ה36 ומקסימום להשקיע אח"ז באובראול ב9K,

האם זה משתלם?

פורסם

לגבי בדיקה במכון- בדיקת הקומפרסיה תגלה רק אם הבוכנה כבר סדוקה או שבורה ואז הדבר יתבטא גם באכילת שמן, בשלב הזה כבר מאוחר מדי.

אם שווה לקנות רכב תוך ידיעה שיצטרך אובראולצזה כבר עניין שלך.

אפשר לקנות מחברת ליסינג, רק תוודא היסטוריית טיפולים ושהרכב טופל כהלכה.

בינתיים קח מבחן השוואתי מעניין וכולל  בין פורד פוקוס לגולף לאופל אסטרה k:

• תוכן חדש...