Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי תקוע בתחנת דלק בלטרון עף לו המגב הקדמי ויורד גשם כבד

טיוטה יאריס מגב אחד מקדימה

אין בתחנת דלק שום מגבים

אם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות או יש אפשרות לעזור בבקשה תשלחו הודעה

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

פורסם

פתרון זמני אך מסוכן, רוח שתעיף את המגב ללא המגב בעוצמה, יכולה לעשות נזק לשמשה.

אחת הסיבות שאני תמיד לא זורק את המגבים הישנים (יש עוד סיבות) ושומר אותם בבגא'ז לכל מקרה.

מקווה שהסתדרתם. 

פורסם

שימו לב שברכב שלו יש רק מגב אחד מקדימה... מאוד לא נעים.
במקרה שלו הייתי מחכה שהגשם יפסק ואחרי זה מחליף למגב איכותי שיושב כמו שצריך במקום.
דבר דומה קרה לחברה שלי שנה שעברה, מיותר לציין שזאת היתה טראומה רצינית בשבילה. למזלה היו לה שני מגבים ברכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אל תרים את הזרוע. הנפילה שלה על השמשה כנראה תגרום לנזק.

להבא שילמד לשים את המגב הישן בתא מטען בדיוק בשביל מקרים כאלו. ככה אני עושה שנים. מתקין חדשים ושם את הישנים בתא מטען.

אישית לא השתמשתי בהם אף פעם, אבל במרה חירום יהיה לי מענה.

פורסם

לא רלוונטי כבר כנראה, אבל חוץ מהפיתרון שהוצע כאן (שמירת המגבים הישנים), הייתי שוקל ליישם חומר דוחה מים מהחלון. עובד מצוין בנסיעה בינעירונית, היה יכול לעזור אולי.

נסעתי אתמול בגשם די כבד במהירויות בינעירוניות ובקושי השתמשתי במגבים בזכות חומר כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

RainX למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא רלוונטי כבר למקרה הזה, אבל אפשר להעביר את המגב האחורי קדימה

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

• תוכן חדש...