Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקע מצת - כמה צרכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מישהו פה יודע במקרה עם ריבוי צרכנים על שקע מצת אחד יכול לגרום נזק?

זה קצת מסובך אבל אני אנסה להסביר למה אני מתכוון.

למצת מתחבר רכיב שמעביר כניסת מצת לכניסת usb, לרכיב מתחבר כבל מאריך usb אחד שלכבל הזה מתחבר מפצל usb ל4 כניסות, למפצל הזה מתחברות 2 מצלמות 70mai pro עם כבל נפרד לכל אחת מהן, כבל חשמל ללדים של הרגליים ברכב (מניח שאתם מכירים) ובנוסף לזה מתחבר כבל נוסף שהולך לספסל האחורי שלכבל הזה מתחבר עוד מפצל usb ל4 כניסות.

ואולי בהמשך עוד כמה דברים..

כלומר יש הרבה מאוד צרכנים על שקע המצת ואני לא יודע האם זה יכול לגרום נזק כלשהו והאם זה בסדר להשאיר את הרכיב שמעביר מכניסת מצת לusb בשקע של המצת בגלל שכל ה"קונסטרוקציה" הזאת מחובר אליו.

כמובן שחוץ מהמצת פועל גם החשמל של הרכב כשהוא מונע (מזגן אורות וכו)

תודה

• מצחיק 1
פורסם

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת רק שכל העסק הזה לא אפקטיבי.

קודם כל מקווה שכל הכבליאדה הזאת מסודרת כמו שצריך ולא מפריעה בנהיגה.

שנית, התקע יו אס בי הראשון מספק במקרה הטוב 3 אמפר, חיברת אליו 7 צרכנים(!) ככה יוצא שכל צרכן מקבל פחות מחצי אמפר. מה שהופך את כל העסק הזה ללא אפקטיבי מבחינת טעינת מכשירים.

פורסם

אצלי יש 2 יציאות מובנות ממערכת הרדיו. תבדוק אם אפשרי להוציא גם אצלך זה תלוי ביציאות האחוריות של הרדיו/אנדרויד.

פורסם
בתאריך 30.10.2020 בשעה 01:49, trademark כתב:

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת רק שכל העסק הזה לא אפקטיבי.

קודם כל מקווה שכל הכבליאדה הזאת מסודרת כמו שצריך ולא מפריעה בנהיגה.

שנית, התקע יו אס בי הראשון מספק במקרה הטוב 3 אמפר, חיברת אליו 7 צרכנים(!) ככה יוצא שכל צרכן מקבל פחות מחצי אמפר. מה שהופך את כל העסק הזה ללא אפקטיבי מבחינת טעינת מכשירים.

כל הכבליאדה מוסתרת ולא מפריעה בשום צורה .

כנראה אוותר על החשמל לספסל האחורי גם ככה אני לא נוסע עם יותר מנוסע אחד.

בלי החשמל למאחורה עלולה להיות בעיה כלשהי?

בתאריך 30.10.2020 בשעה 10:06, dorban3 כתב:

אצלי יש 2 יציאות מובנות ממערכת הרדיו. תבדוק אם אפשרי להוציא גם אצלך זה תלוי ביציאות האחוריות של הרדיו/אנדרויד.

יש לי 2 יציאות מצתים ויציאת usb אחת מהמולטימדיה.

פורסם
לפני 7 דקות, trademark כתב:

אז אם יש לך שני שקעים הסתדרת בחיים, תקנה שניים כאלה ואתה יכול להטעין לכל הרחוב את הטלפונים.

https://a.aliexpress.com/_BSOFpo

-18971989681878849567.jpg

מה ההבדל אם אני מחבר מפצל usb לכבל שיצא מהמתאם הזה של המצת?

כל הקטע בכבל אחד שיוצא משם ולחבר לכבל הזה מפצל usb זה בשביל מינימום כבלים שנראים לעין.

השקע מצת 12v אם זה משנה.

• תוכן חדש...